Canım merhaba,
Anlaşabildikten sonra bence yaşın hiç bi önemi yokben 24 eşimde 37 yaşında olgun erkek her zaman iyidir
Günaydınn arkadaşlar... Bu sefer kendi derdimle değil kuzenimin derdiyle geldim :) Kuzenimin bir ilişkisi şimdilik iyi de gidiyor ve ciddi düşünüyorlar. Ama şöyle bir problem var. Kuzenim 19 yaşında sevgilisi de 37 yaşında. Dediğim gibi şimdilik bir problem olmuyormuş ama ilerde bir sorun yaratır mı diye düşünüyoruz. Bu arada 6 aydır birlikteler.
Sizlerden düşüncelerinizi istiyoruz. Siz olsanız nasıl karşılardınız? Ya da böyle bir evlilik yapmış olup yaş geçtikçe pişman olan varmı aranızda??
kuzeniniz kendi üyelik alıp açsaydı konuyu daha iyi olurdu..aşk yaş tanımaz evet ama o aşık olduğu süreçte bu durum böyledir..ayrıca şuanda hata yapmış olabilirmiyi mi sorgulayan birisinin ileride mutlu birliktelik yaşayacağını sanmıyorum.karar kendisinin ama yaşı çok genç şuan uydurulan ayaklar zamanda uymamaya başlayacaktır..iyi düşünmeli..
nerdeyse babası olacak yaşta erkek arkadaşı,kız daha hayatının bahrında,erkek herşeyi yaşamış orta yaşta
şimdi gezip tozarken herşey toz pembedir ama aynı çatı altına girince herşey değişecek,beklentiler farklı olacak
19 yaşında ve 6 aydır birliktelerse bir süre sonra ayrılırlar ilişkinin evliliğe gideceğini sanmam. Çünkü başta heyecanlı ve güzel gelen ilişki zaman geçtikçe sıkıcı olucaktır. Düşünceler farklı, zevkler farklı karşısındaki 40 yaşına merdiven dayamış olgun bi adamken 19 yaşındaki hatun kişi nerde zıpırlık, eğlence, hareket varsa oraya yönelicektir. Yaş farkı tabikide olabilir ama 19 yaşındayken bu yaş farkı bi süre sonra sorun olucaktır. Hem ailesi istermi ki kızlarının o yaşta biriyle birlikte olmasırını.
Sevgilisi istemeye gelelim diyor. Acele ediyor birazda yaşından dolayı.( haklı olarak ) Ailesinden annesi biliyor ama dayım bilmiyor tabiki. Nasıl tepki vereceğini kestiremiyoruz zaten :)
bu adam 18 yasinda olsaydi sevgilisi kadar kizi olcakti..
bence bu is olmaz olsada tad vermez..
ailesi ogrenince ne olacak..
bu kizin anne babasida uc asagi bes yukari sevgilisi yasinda olsa gerek...:26:
Sevgilisi istemeye gelelim diyor. Acele ediyor birazda yaşından dolayı.( haklı olarak ) Ailesinden annesi biliyor ama dayım bilmiyor tabiki. Nasıl tepki vereceğini kestiremiyoruz zaten :)
Yani evet yakın yaşları anne babasıyla..
bu hep böyle olacak işte evlilik için acele edecek yaşından dolayı
çocuk için acele edicek yaşından dolayı
kız gençliğini yaşayamadan evli ve çocuklu olacak
ben sorun olur düşüncesindeyim çünkü kuzenin çok küçük
bu hep böyle olacak işte evlilik için acele edecek yaşından dolayı
çocuk için acele edicek yaşından dolayı
kız gençliğini yaşayamadan evli ve çocuklu olacak
ben sorun olur düşüncesindeyim çünkü kuzenin çok küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?