Kuzenimin İlişkisi

nur0993

Türkiye Cumhuriyeti <3
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
2.496
31
158
Günaydınn arkadaşlar... Bu sefer kendi derdimle değil kuzenimin derdiyle geldim :) Kuzenimin bir ilişkisi şimdilik iyi de gidiyor ve ciddi düşünüyorlar. Ama şöyle bir problem var. Kuzenim 19 yaşında sevgilisi de 37 yaşında. Dediğim gibi şimdilik bir problem olmuyormuş ama ilerde bir sorun yaratır mı diye düşünüyoruz. Bu arada 6 aydır birlikteler.

Sizlerden düşüncelerinizi istiyoruz. Siz olsanız nasıl karşılardınız? Ya da böyle bir evlilik yapmış olup yaş geçtikçe pişman olan varmı aranızda??

Canım merhaba,

Anlaşabildikten sonra bence yaşın hiç bi önemi yok ben 24 eşimde 37 yaşında olgun erkek her zaman iyidir

Canım merhaba,

Anlaşabildikten sonra bence yaşın hiç bi önemi yok ben 24 eşimde 37 yaşında olgun erkek her zaman iyidir

Teşekkürler.. Fakat benim kuzenim 24 yaşına geldiğinde eşi 44 yaşında olacak yaklaşık.. Olgun erkek iyidir diye başlandı ama düşündürüyor şimdi biraz..

kuzeniniz kendi üyelik alıp açsaydı konuyu daha iyi olurdu..aşk yaş tanımaz evet ama o aşık olduğu süreçte bu durum böyledir..ayrıca şuanda hata yapmış olabilirmiyi mi sorgulayan birisinin ileride mutlu birliktelik yaşayacağını sanmıyorum.karar kendisinin ama yaşı çok genç şuan uydurulan ayaklar zamanda uymamaya başlayacaktır..iyi düşünmeli..

nerdeyse babası olacak yaşta erkek arkadaşı,kız daha hayatının bahrında,erkek herşeyi yaşamış orta yaşta
şimdi gezip tozarken herşey toz pembedir ama aynı çatı altına girince herşey değişecek,beklentiler farklı olacak

19 yaşında ve 6 aydır birliktelerse bir süre sonra ayrılırlar ilişkinin evliliğe gideceğini sanmam. Çünkü başta heyecanlı ve güzel gelen ilişki zaman geçtikçe sıkıcı olucaktır. Düşünceler farklı, zevkler farklı karşısındaki 40 yaşına merdiven dayamış olgun bi adamken 19 yaşındaki hatun kişi nerde zıpırlık, eğlence, hareket varsa oraya yönelicektir. Yaş farkı tabikide olabilir ama 19 yaşındayken bu yaş farkı bi süre sonra sorun olucaktır. Hem ailesi istermi ki kızlarının o yaşta biriyle birlikte olmasırını.

Kendisinin üyelik alma gibi bir düşüncesi yok bilgisayarı felan olmadığı için gerekte yok. Evet bizde onu düşünüyoruz işte. Uymamaya başlar mı düşüncesiyle hareket edip konu açtık zaten. Teşekkür ederim cevabın için

Bizi de düşündüren bu zaten. Ama şimdi mutlu oldukları için tam düşünemiyor. Teşekkürler cevap için

Sevgilisi istemeye gelelim diyor. Acele ediyor birazda yaşından dolayı.( haklı olarak ) Ailesinden annesi biliyor ama dayım bilmiyor tabiki. Nasıl tepki vereceğini kestiremiyoruz zaten :)

bu adam 18 yasinda evliligi olsaydi sevgilisi kadar kizi olcakti..
bence bu is olmaz olsada tad vermez..
ailesi ogrenince ne olacak..
bu kizin anne babasida uc asagi bes yukari sevgilisi yasinda olsa gerek...:26:

Son düzenleme:
bence çok fark var aralarında
bu pek sağlıklı olmayabilir ilerleyen süre içerisinde
ama yinede kendileri bilir

Sevgilisi istemeye gelelim diyor. Acele ediyor birazda yaşından dolayı.( haklı olarak ) Ailesinden annesi biliyor ama dayım bilmiyor tabiki. Nasıl tepki vereceğini kestiremiyoruz zaten :)

bu hep böyle olacak işte evlilik için acele edecek yaşından dolayı

çocuk için acele edicek yaşından dolayı

kız gençliğini yaşayamadan evli ve çocuklu olacak

ben sorun olur düşüncesindeyim çünkü kuzenin çok küçük

bu adam 18 yasinda olsaydi sevgilisi kadar kizi olcakti..
bence bu is olmaz olsada tad vermez..
ailesi ogrenince ne olacak..
bu kizin anne babasida uc asagi bes yukari sevgilisi yasinda olsa gerek...:26:

Yani evet yakın yaşları anne babasıyla..

eğer kuzeniniz duygularını bir olgunluk maskesi altına gizlemişse hiç birşey sorun değil diyordur mutlaka.

gezmesekte eğlenmesekte olur zaten bende istemiyorum böyle şeyleri diyordur.

ancak çevremizdende gördüğümüz kadarıyla arada 10 yaş ve üzeri evlilikler ilk yıllarında gayet güzel giderken zaman ilerledikçe kuşak farkı dediğimiz meret devreye giriyor çoğu zaman
düşünüyorumda 1980 öncesi doğmuş bir erkekle 1990 sonrası doğmuş bir bayanın yaşama bakış açısı nereye kadar aynı olabilir çokta aklım ermiyor

sözüm meclisten dışarı istisnalar her konuda olduğu gibi bundada vardır mutlaka.

ama yapılması gereken kuzeninizin içindeki çocuğu ortaya çıkarıp sevgilisinin bunu görmesini sağlamak değildir.
çünkü o yaşa gelmiş ve hala bekar erkekler için genç,tazecik bir hatundan daha bulunmaz bir nimet yoktur çoğu zaman.yani onun için farketmezdir muhtemelen.
önemli olan sevgilisinin içindeki orta yaş bunalımına girmeye az kalan adamı kuzeninizn gözleri önüne sermek.
bunuda ancak arkadaş çevresi yapabilir diye düşünüyorum.

mümkün olduğunca genel konuşmaya çalıştım lafım kimseye değil,sadece benim fikirlerim kimse alınmasın lütfen

belki de kızın aklı başına gelmeden evleneyim diyordur,kesinlikle acele etmesinler.kızın yaşı küçük,ilerde adamdan sıkılmayacağı ne malum

Haklısınız.. Bende aynen böyle düşünüyorum.

Artı...

Adam unu elemiş,eleği asmış olacak.
Artık evlendim,yuvamı kurdum.
Akşam yemeğim hazır olsun,ay sonunu getirelim bizden mutlusu yok diyecek.
Kuzeninin içinde yapamadıklarının hevesleri kalacak : Gezmek,eğlenmek,romantizm,heyecan vs....

19 yaşındaki kuzenin 6 aylık ilişkisi ve henüz aşkın doruklarında
Daha çooookkk aşık olur :)))

Şimdiden düşünmesin böyle şeyler..
Yaşı büyük erkeklerin küçük kızları tercih edip birlikte olmasını da etik bulmuyorum açıkçası

kız 30 yaşına geldiğinde kocası neredeyse 50 yaşında olacak
ben şu anda kendimi 50 yaşında bi adamın yanında göremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…