Kuzenimin İlişkisi

bence arkadaşın hemen ayrılmalı.38 yaşındaki adam her şeyi görmüş,her şeyi yaşamıştır.Arkadaşın ise daha gençliğinin baharında...Zaten erkekler 40'ından sonra genelde geçimsiz oluyolar.

olgun erkek ıyıdır anlasabılıyorlarsa sorun degıl ama o kız yasca cok kucuk yanı 23 24 falan olsaydı

Aralarında baya bi yaş farkı var ben 18 yaşındayım yani o yaşta biriyle sevgili olmak istemezdim sanırım düşünce yapıları çok farklı oluyor...

Tabi ki de ileride sorun olacaktır. Çok fena ya. Arada 18 yaş fark var.
18 yıl bir ömürdür yahu.

Sırf şu sıralar aşık diye en güzel yaşlarını en güzel zamanlarını bir erkeğin ve evin ve hatta çocuğun sorumluluğunu alarak mahvetmesin kuzenin. Başka bir arkadaşın da dediği gibi bundan bir üç sene sonra pembesi gider tozu kalır. En büyük aşklarla yapılan evliliklerde de bu böyle. Şahsen ben kuzeninin de farklı olacağını düşünemiyorum. Umarım en doğru kararı verir.

Hepinize tek tek cevap veremedim kusura bakmayın. Tahmin ettiğim gibi herkesin düşüncesi aynı yönde.. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Teşekkür ederim hepinize cevaplarrınız için

Hepinize tek tek cevap veremedim kusura bakmayın. Tahmin ettiğim gibi herkesin düşüncesi aynı yönde.. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Teşekkür ederim hepinize cevaplarrınız için
Rica Ederiz, Memnuniyetle Cevapladık..
Nur'cum Senin Bir Konun Vardı, İnternetten Dolayı Arkadaşlarının Başına Kötü Bir Şey Gelmişti..
Yanlış mı Hatırlıyorum ?

Son düzenleme:
olmaz ben söyliyim kız cıvıl cıvılken adam yaşlanmış olucak vucut çökecek enerji çökecek.bide jenarasyondan anlamz mllet kuzenin bişiyi kendince düşünürken adam karşı çıkıcak. herkes kendine göre haklı olucak yol yakınken dönsün abla tavsiyesi olmazzzzzzz

yas farki cok ne kadar iyi gecinselerde belli bir zaman sonra sorunlar baslayacak yakinimdan biliyorum herkesi ayni kefeye koymak lasim degil tabikide ama genelleme olarak bu böyle yasi 19 cok genc cok

Rica Ederiz, Memnuniyetle Cevapladık..
Nur'cum Senin Bir Konun Vardı, İnternetten Dolayı Arkadaşlarının Başına Kötü Bir Şey Gelmişti..
Yanlış mı Hatırlıyorum ?

Yok canım öyle bir konum olmadı karıştırmış olabilirsin.

Bende erkek arkadaşını birebir görmedim açıkçası bilemiyorum nasıl bir insan olduğunu. Nasıl anlaştıklarını. Banada çok tuhaf geldi fakat birşeyde diyemedim. Korkuyorum çünkü hırs yapmasından,öyle bir kız. ailesinden biri özellikle dayım hayır olmaz vs derse daha çok üstüne gideceğini düşünüyorum. Kendi de korkuyor hırs yapmasından..

Arada 18 yaş var. Adamın yaşamadığı hiç bir şey kalmamıştır ki.
En geç 24 yaşında evlendi diyelim, sapsade bir hayata varım diyorsa sorun yok.
Çocukları oldu varsayarsak zor olur yani.
Hayırlısı...

bence canim al kuzenini karsina herseyi konus burda gayet acik yorumlar yapildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…