Anlaşabiliyorlarsa sorun yok , ben 22 eşim 35 yaşında aramızda 13 yaş var çok iyi anlaşıyoruz ama kişiden kişiye değişir ben hiç pişman olmadım.
Tabiki öyle kişiden kişiye değişir ama siz biraz istisna oluyorsunuz bence. Allah mutluluğunuzu bozmasın
Arada 18 yaş var. Adamın yaşamadığı hiç bir şey kalmamıştır ki.
En geç 24 yaşında evlendi diyelim, sapsade bir hayata varım diyorsa sorun yok.
Çocukları oldu varsayarsak zor olur yani.
Hayırlısı...
Anlaşabiliyorlarsa sorun yok , ben 22 eşim 35 yaşında aramızda 13 yaş var çok iyi anlaşıyoruz ama kişiden kişiye değişir ben hiç pişman olmadım.
Allah mutlu etsin,ancak çizelgenize göre henüz 10 aylık evlisiniz..İnşallah 10 yıl sonra da aynı fikirde olursunuz....
çok özel olmazsa birşey sormak isterim kuzeninin babası var mı? ilişkileri normal mi?
Yok canım öyle bir konum olmadı karıştırmış olabilirsin.
O Üyenin Adı da Nur'du Diye Hatırlıyorum..
Karıştırdım Kusura Bakma..
Olayı Özetleyeyim Hemen;
İnternetten Kuzeni ve Arkadaşı Birisiyle Tanışmıştı..
Nette Tanıştığı Adam Arabada Ahlaksız Teklif Sunmuştu..
Kızlar En Son Bir Kamyoncunun Arabasına Binip Evine Dönmüşlerdi..
Eğer Sen Olsaydın O Üye,
Uzak Dur Artık Şu Kızlardan Başına Kötü Bir Şey Gelecek Korkuyorum Yazacaktım..
Çünkü Üye Çok İyi Düzgün Bir Bayandı..
Evet hatırlıyorum öyle bir konuyu ama ben değilim canımo üyenin nicki nur35 gibi birşeydi olay izmirde geçiyordu sanırım ( gerçi bende izmirdeyim de :)
Evet babası var. İlişkileri pek normal değil. Dayım yengem 7 sene ayrılık yaşadılar şiiddetli geçimsizlikten dolayı boşandılar, daha geçen sene barıştılar. O da çocuklar için.
Amin evet henüz 1 senelik evliyim fakat emin olmasam konuşmazdım . 10 yıl değil bir ömür sadece evlilikte değil hayatımız boyunca yaptığımız her şeyden pişman olmayalım . Yaş farkı hiç olmayıp veya 3 - 5 yaş farkı olanları çok iyi biliyorum anlaşmazlıklar yaşa değil beyine bağlıdır benim düşüncem bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?