Kuzenimin İlişkisi

Anlaşabiliyorlarsa sorun yok , ben 22 eşim 35 yaşında aramızda 13 yaş var çok iyi anlaşıyoruz ama kişiden kişiye değişir ben hiç pişman olmadım.

Anlaşabiliyorlarsa sorun yok , ben 22 eşim 35 yaşında aramızda 13 yaş var çok iyi anlaşıyoruz ama kişiden kişiye değişir ben hiç pişman olmadım.

Tabiki öyle kişiden kişiye değişir ama siz biraz istisna oluyorsunuz bence. Allah mutluluğunuzu bozmasın

Tabiki öyle kişiden kişiye değişir ama siz biraz istisna oluyorsunuz bence. Allah mutluluğunuzu bozmasın

Amin tabi şimdi 5 yaş fazlalığı aslında biraz sorun onu da anlayacak olan kendisi olacak. Diyeceksinki senın aranda 13 onun arasında 18 ne farkı var aslında 5 yaşında farkı var anlayacagın ben eşim benden 14 15 yaş bile büyük olsaydı evlenmezdim . maksimum 13 kesinlikle.

24 e kalmaz bu kişiyle çünkü adamın yaşı geçiyor.

Allah mutlu etsin,ancak çizelgenize göre henüz 10 aylık evlisiniz..İnşallah 10 yıl sonra da aynı fikirde olursunuz....

çok özel olmazsa birşey sormak isterim kuzeninin babası var mı? ilişkileri normal mi?

iki olgun kişi arasında yaş farkı önemli olmayabilr evet ama dedğim gibi iki olgun kişi.19 yaşında bi kız ne kdr olgun olabilr.annesinin haberi var demişsiniz.garip

kuzenin şöyle bir 25 26 yaşında olsaydı bi sakınca pek olmazdı ama hala ergenlik döneminin sonlarında yani yanar döner bir zamanı yaşıyor acaba 2 sene sonra da aynı şeyleri mi hissedecek 19 yaşında kimlere kimlere aşık olmadık ki?

Allah mutlu etsin,ancak çizelgenize göre henüz 10 aylık evlisiniz..İnşallah 10 yıl sonra da aynı fikirde olursunuz....

Amin evet henüz 1 senelik evliyim fakat emin olmasam konuşmazdım . 10 yıl değil bir ömür sadece evlilikte değil hayatımız boyunca yaptığımız her şeyden pişman olmayalım . Yaş farkı hiç olmayıp veya 3 - 5 yaş farkı olanları çok iyi biliyorum anlaşmazlıklar yaşa değil beyine bağlıdır benim düşüncem bu.

çok özel olmazsa birşey sormak isterim kuzeninin babası var mı? ilişkileri normal mi?

Evet babası var. İlişkileri pek normal değil. Dayım yengem 7 sene ayrılık yaşadılar şiiddetli geçimsizlikten dolayı boşandılar, daha geçen sene barıştılar. O da çocuklar için.

Kuzenine söyle dikkatli olsun daha ilişki yeni evliliğe şartlandırmış kendini. Erkek arkadaşının yaşı çok ileri de hayırlısı olsun tabi ki ama erkek arkadaşı hayatın çıtır bir heyecan arıyor olabilir. Herşey aklımıda ki gibi olmuyor fazla yüksek tutmasın beklentisini iyice tanımaya çalışsın önce.

Daha 19 yaşında daha göreceği çok şey var zaman ile beğenileri hoşnutlukları değişecek huyu değişecek.

Yok canım öyle bir konum olmadı karıştırmış olabilirsin.

O Üyenin Adı da Nur'du Diye Hatırlıyorum..
Karıştırdım Kusura Bakma..

Olayı Özetleyeyim Hemen;
İnternetten Kuzeni ve Arkadaşı Birisiyle Tanışmıştı..
Nette Tanıştığı Adam Arabada Ahlaksız Teklif Sunmuştu..
Kızlar En Son Bir Kamyoncunun Arabasına Binip Evine Dönmüşlerdi..

Eğer Sen Olsaydın O Üye,
Uzak Dur Artık Şu Kızlardan Başına Kötü Bir Şey Gelecek Korkuyorum Yazacaktım..
Çünkü Üye Çok İyi Düzgün Bir Bayandı..

Evet hatırlıyorum öyle bir konuyu ama ben değilim canım o üyenin nicki nur35 gibi birşeydi olay izmirde geçiyordu sanırım ( gerçi bende izmirdeyim de :)

Yaş farkı önemli değildir ama herşeyinde bi oluru vardır
19 yaşındaki bi kızın 37 yaşında erkek arkadaşı olmasını yadırgarım
19 yaş için daha erken 37 yaşında biriyle ilişki yaşamak için
Hani 25 yaşında biri 43 yaşında biriyle birlikte olsa o kadar yadırganmaz
Ama 19 çok küçük bi yaş

Evet babası var. İlişkileri pek normal değil. Dayım yengem 7 sene ayrılık yaşadılar şiiddetli geçimsizlikten dolayı boşandılar, daha geçen sene barıştılar. O da çocuklar için.

kuzeninin o adamda baba şevkati aramadığını bilemeyiz bunu da aşk zannediyor olabilir bence ayrılsın.davul bile dengi dengine demişler evlenemez onlar evlenmemeliler yani

evlenseler bu kız 30 yaşına geldiğinde adam 50 yaşına yaklaşmış olacak çocuk doğursa çocuğuyla babası arasında 50 yaşa yakın fark olacak... çocuk 10 20 yaşına gelse türkiye ortalaması olan yaşam süresi dolarsa adam 60 yaşında ölecek çocuğu birde baba acısı yaşayacak daha bir sürü ihtimali sunabilirim kuzenıne

bence o adamı bıraksın ünide bulsun yakışıklı bir delikanlı genç genç takılsınlar işte güzelce...

İnşallah dediğiniz gibi olur...

Kendinden yaşça bu kadar küçük kızlara ilgi duyan adamlarda sübyanciliga eğilim olabileceğini düşünüyorum, en iyi ihtimalle.

arada aşk varsa yaşasın istediği gibi. hayatımızda kaç kere aşık oluyoruz ki zaten? karşılıklı bir aşksa ve adama güveniyorsa bence sonuna kadar gitsin.
ondan önce ölür, yaşlı görünür diye yapılan yorumları takmayın. kimin ne zaman ölceği belli olmaz. peygamberimizin bile eşiyle arasında 15 yaş fark vardı.
bence ne olursa olsun aşkını yaşasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…