Kuzenimin İlişkisi

bende etik bulmuyorum
sübyancı gibi..

aralarında kuşak farkı var.
kız, en deli en cıvıl cıvıl zamanında orta yaşlı gibi davranmak zorunda kalacak. svdsvd'nin de belirttiği gibi her şey aceleye gelecek.
19 yaşımla şimdi arasında öyle büyük farklar var ki. yaşama bakışım, evliliğe bakışım öyle çok değişti ki...19 yaş daha çocuksun demek...

Herşeyi çok güzel söylemişsiniz. Bende aynen bu düşüncedeyim. Ama şuan aşık olduğu için göremiyor zannedersemm

belki de kızın aklı başına gelmeden evleneyim diyordur,kesinlikle acele etmesinler.kızın yaşı küçük,ilerde adamdan sıkılmayacağı ne malum

Sıkılmayacağını bilemeyiz tabi. Ki bu adam 25 yaşında da olsa aynı şey. Kimin kimden sıkılmayacağını bilemeyiz.

kız 30 yaşına geldiğinde kocası neredeyse 50 yaşında olacak
ben şu anda kendimi 50 yaşında bi adamın yanında göremiyorum

bence sen varya gayet eğlenceli birisin ve 50 yaşında biriyle de 60 yaşındaki biriylede olursun tabi mesele şurda bu kadar yaş farkı ile ancak ARKADAŞ olursun

bu kızada bunu anlatmak lazım bence

bi arkadaşım var 24 yaşında eşi 36 yaşında..
daha düğünden bir hafta sonra baskı yapmaya başladılar cocuk yapın demeye cocuğun ailesi..
görümcesi diyordu ki sen gençsin benim abimin yaşı geçiyor onu düşünmek zorundasın..
kız 5 aylık evli cocuğum olmuyo diye doktora gidiyor..artık nasıl bir baskı yaptılarsa kıza..
nasıl pişman bunları düşünemediği için ...

zaten evlenme yaşı olarak bile 19 yaş çok küçük

değil bide bu kadar yaş farkı olan birisi ile

O zaten kesin. Farkında böyle birşeyin olacağının.

arada resmen uçurum var .yanlıs anlamayın lutfen benı ama ,neredeyse babası yasta adam .

suan kuzenın ıcın hersey tozpembe gorunebılır kı bu yaslarda kı kızlar genel olarak hep

yasca buyuk ınsanlara karsı olgı duyarmıs .ama soyle 24-25 yasına geldıgın de

ben ne yaptım dıye pısman olacagı bı kesın .bece yol yakınken donsun .

daha gencecık bı kız yazık etmesın kendıne

Ben Bu Kadar Yaş Farkını Hiç Onaylamıyorum..
19 Yaşındaki Bir Genç Kızın 40 Yaşındaki Adamı Midesi Nasıl Alıyor Sadece Ona Şaşıyorum..

Hakkında Hayırlısı Olsun..

ben 30 yaşında evlendimeşim 34 yaşında idi ama eşim 34 yaşına kadar herşeyi yaşamış görmüş şimdi ben ona şunu yapalım diyorum yok diyor ben sıkıldım diyor yaptığımız tek farklı şey bebek yokken gidip sessiz sakin bir ortamda 1 2 kadeh birşeyler içmek veya yemek yemekti şimdi sadece pazadan pazara cıkıp bir akşam yemeği yiyoruz bana sıkıcı gelior eşimle bazen dağıtmak isterdim ama hiç bi zaman o istemedi çünkü zamanında yaşamış görmüşş ve ona eğlenceli gelmiyor eee haliyle bende sıkılıyorum oyüzde kendi yaşında biri olmasını tavsiye ederim ki zaten 25 yaşına kadar düşünmesin evliliği nedir bu acele anlamadım benn

Yas farki tabiki önemli ve esler arasinda sorun yasanabilir. Arkadaslarimizda bu konuda dogru cevaplar yazmislar. Benim deginmek istedigim konu daha farkli. 19 yasinda yapilan evliliklere cok cok karsiyim. Kuzeniniz daha isini eline almamis , saniyorum okumamista.Bayanlarin evlenmeden isini ve egitimini almasini daha uygun görüyorum. Önünde daha uzun bir hayati var. Bu yasta bir evin ve cocugun sorumlulugunu üstlenmek zorunda kalacak. Ne kadar esi onu ezmese de sayip sevsede kuzeniniz bu evlilikten söyle bir 35-40 yaslarina geldiginde pisman olabilir. Bu konuda bir bayan dün bir konu acmisti. Birde yasi genc oldugu icin kendini esine ve ailesine karsi sanuvanamaya bilir. Belirli bir yasa geldiginde verdigi tavizlere kendini suclayacaktir. Kuzeninize bununla ilgili konulari okutun.

Konuşmaya devam ettiklerinde olmayacağını kuzeniniz anlayacaktır zaten... Şimdi her şey toz pembe geliyordur ona...

Arkadasim 92 esi 78 dogumlu
Bir yil olacak bir ay sonra falan evlendikleri
Cok mutlular hic sorunlarida yok
Yan yana durduklarinda bile kizi gibi duruyor sok olmustum ben
Ama ask olunca yasta baska birseyde onemli olmuyormus onu gordum

Arkadasim 92 esi 78 dogumlu
Bir yil olacak bir ay sonra falan evlendikleri
Cok mutlular hic sorunlarida yok
Yan yana durduklarinda bile kizi gibi duruyor sok olmustum ben
Ama ask olunca yasta baska birseyde onemli olmuyormus onu gordum

canım henüz cok erken daha evlilik ilerledikçe değişiyor insanlar ve hayatlar zevk aldığın sey değişiyor şimdi herşey guseldir onlara ama zamanla herşey değişir dediğim gibi şimdi toz pembe ama sonra pembesi gidiyor tozu kalıyor haa böle yazıncada mutsuzum gibi bir izlenim vermek istemem mutluyum çok şükür eşimide seviyorrum off ne biliyim yaşamadan anlaşılmaz demek isteklerim

Sanirim dorduncu yillari
Arkadasim hemsire esi doktor
Staj yaptigi hastanede calisiyordu eside
Zaten 2 yildirda ayni evdelerdi
Umarim boyle devam eder degismez ikisininde dusunceleri

Teşekkürler.. Fakat benim kuzenim 24 yaşına geldiğinde eşi 44 yaşında olacak yaklaşık.. Olgun erkek iyidir diye başlandı ama düşündürüyor şimdi biraz..
Olgunluktan ziyade, yaşlı erkeğe evrilmeye başlamış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…