19 yaşındaki kuzenin 6 aylık ilişkisi ve henüz aşkın doruklarında
Daha çooookkk aşık olur :)))
Şimdiden düşünmesin böyle şeyler..
Yaşı büyük erkeklerin küçük kızları tercih edip birlikte olmasını da etik bulmuyorum açıkçası
eğer kuzeniniz duygularını bir olgunluk maskesi altına gizlemişse hiç birşey sorun değil diyordur mutlaka.
gezmesekte eğlenmesekte olur zaten bende istemiyorum böyle şeyleri diyordur.
ancak çevremizdende gördüğümüz kadarıyla arada 10 yaş ve üzeri evlilikler ilk yıllarında gayet güzel giderken zaman ilerledikçe kuşak farkı dediğimiz meret devreye giriyor çoğu zaman
düşünüyorumda 1980 öncesi doğmuş bir erkekle 1990 sonrası doğmuş bir bayanın yaşama bakış açısı nereye kadar aynı olabilir çokta aklım ermiyor
sözüm meclisten dışarı istisnalar her konuda olduğu gibi bundada vardır mutlaka.
ama yapılması gereken kuzeninizin içindeki çocuğu ortaya çıkarıp sevgilisinin bunu görmesini sağlamak değildir.
çünkü o yaşa gelmiş ve hala bekar erkekler için genç,tazecik bir hatundan daha bulunmaz bir nimet yoktur çoğu zaman.yani onun için farketmezdir muhtemelen.
önemli olan sevgilisinin içindeki orta yaş bunalımına girmeye az kalan adamı kuzeninizn gözleri önüne sermek.
bunuda ancak arkadaş çevresi yapabilir diye düşünüyorum.
mümkün olduğunca genel konuşmaya çalıştım lafım kimseye değil,sadece benim fikirlerim kimse alınmasın lütfen
belki de kızın aklı başına gelmeden evleneyim diyordur,kesinlikle acele etmesinler.kızın yaşı küçük,ilerde adamdan sıkılmayacağı ne malum
kız 30 yaşına geldiğinde kocası neredeyse 50 yaşında olacak
ben şu anda kendimi 50 yaşında bi adamın yanında göremiyorum
kız 30 yaşına geldiğinde kocası neredeyse 50 yaşında olacak
ben şu anda kendimi 50 yaşında bi adamın yanında göremiyorum
zaten evlenme yaşı olarak bile 19 yaş çok küçük
değil bide bu kadar yaş farkı olan birisi ile
Artı...
Adam unu elemiş,eleği asmış olacak.
Artık evlendim,yuvamı kurdum.
Akşam yemeğim hazır olsun,ay sonunu getirelim bizden mutlusu yok diyecek.
Kuzeninin içinde yapamadıklarının hevesleri kalacak : Gezmek,eğlenmek,romantizm,heyecan vs....
aralarında kuşak farkı var.
kız, en deli en cıvıl cıvıl zamanında orta yaşlı gibi davranmak zorunda kalacak. svdsvd'nin de belirttiği gibi her şey aceleye gelecek.
19 yaşımla şimdi arasında öyle büyük farklar var ki. yaşama bakışım, evliliğe bakışım öyle çok değişti ki...19 yaş daha çocuksun demek...
bi arkadaşım var 24 yaşında eşi 36 yaşında..
daha düğünden bir hafta sonra baskı yapmaya başladılar cocuk yapın demeye cocuğun ailesi..
görümcesi diyordu ki sen gençsin benim abimin yaşı geçiyor onu düşünmek zorundasın..
kız 5 aylık evli cocuğum olmuyo diye doktora gidiyor..artık nasıl bir baskı yaptılarsa kıza..
nasıl pişman bunları düşünemediği için ...
Günaydınn arkadaşlar... Bu sefer kendi derdimle değil kuzenimin derdiyle geldim :) Kuzenimin bir ilişkisi şimdilik iyi de gidiyor ve ciddi düşünüyorlar. Ama şöyle bir problem var. Kuzenim 19 yaşında sevgilisi de 37 yaşında. Dediğim gibi şimdilik bir problem olmuyormuş ama ilerde bir sorun yaratır mı diye düşünüyoruz. Bu arada 6 aydır birlikteler.
Sizlerden düşüncelerinizi istiyoruz. Siz olsanız nasıl karşılardınız? Ya da böyle bir evlilik yapmış olup yaş geçtikçe pişman olan varmı aranızda??
Arkadasim 92 esi 78 dogumlu
Bir yil olacak bir ay sonra falan evlendikleri
Cok mutlular hic sorunlarida yok
Yan yana durduklarinda bile kizi gibi duruyor sok olmustum ben
Ama ask olunca yasta baska birseyde onemli olmuyormus onu gordum
canım henüz cok erken daha evlilik ilerledikçe değişiyor insanlar ve hayatlar zevk aldığın sey değişiyor şimdi herşey guseldir onlara ama zamanla herşey değişir dediğim gibi şimdi toz pembe ama sonra pembesi gidiyor tozu kalıyor haa böle yazıncada mutsuzum gibi bir izlenim vermek istemem mutluyum çok şükür eşimide seviyorrum off ne biliyim yaşamadan anlaşılmaz demek isteklerim
Olgunluktan ziyade, yaşlı erkeğe evrilmeye başlamış gibiTeşekkürler.. Fakat benim kuzenim 24 yaşına geldiğinde eşi 44 yaşında olacak yaklaşık.. Olgun erkek iyidir diye başlandı ama düşündürüyor şimdi biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?