Kuzenimin kizi

Madde bağımlılığı olabilir.Normal haraketler değil bunlar.Test falan yapıldı mı acaba?Kaç yaşından beri bu şekilde davranıyormuş?Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastahanelerinde Amatem diye bir bölüm var.Bu madde bağımlılığı orda araştırılıyor sanırsam.Allah kuzeninize sabır o kızcağızada akıl fikir versin.Kıyamam çok üzüldüm.

Dişaridan tehdit ediliyor olabilir mi ? Yoksa hiç sanmam 14 yaşinda ki bi çocuk 50yaş üstü erkeklere yazsin.Evden kaçmasi anlatmamasi aklima bunu getirdi.Yaninda ol sen konuş gerekirse ağzini yoklayin çocuğun bir pskoloğa falan götürün tekrar gerçek diplomali saf saf cevap vermeyen bir pskoloğa

14 yaşında tam ergenlik zamanında hormonlar tavan cinsel içerikli konuşmalar yapması meraktan
Asıl onunla konuşan o yetişkin erkeklere ne demeli? Yaşını da bile bile konuşuyorlarsa bildiğin istismar ediliyor kız.
Polise gitmek yerine kızı evlendirmeyi mi düşünüyorlar? O 6 tane erkek 14 yaşında kızla gezerken suçlu değil mi?
Anne baba ayrı bir çocuk anne yeniden evlenmiş. Boşanmış bir ailede kavgalı gürültülü kimbilir ne sorunlarla büyüdü, ne kadar bocaladı. Biraz zamanla ve ilgiyle çözülebilecek ergenlik sorunları yüzünden ortalığı velveleye vermişsiniz. Kendine zarar vermesini engellemenin yolu evlendirmek değil. Bu günleri de gelip geçecek şu anda yaptığı şeylerin ne kadar tehlikeli olabileceğini düşünemiyorlar. Şu an kıza gösterilen tepkiler durumu düzeltmekten ziyade daha beter hale getirir.
Arzsızlığından yapıyor diyen psikiyatrist midir psikolog mudur nedir diplomasını bim den almış herhalde.

Çocuğun hormonlar tavandaysa gider kendine okulundan manita yapar.Ama kız 50 yaşındaki adamlarla sohbet ediyor muş.50 yaşındaki adamı aklı yerinde olan hangi kızın midesi alır.Para ihtiyacını karşılamak için olabilir.Madde bağımlılığı benim fikrimce.İnşallah değildir.

Konu sahibinin profil fotoğrafı çok manidar.. en büyük düşmanının cehalet olduğunu kendi de farkında demek ki.

Konu sahibi yazdıkların nedeniyle o 14 yaşındaki kız çocuğu adına üzüldüm. Ailesi ve çevresi tarafından anlaşılamayan bu çocuğu buraya malzeme yapmana da ayrıca üzüldüm. Yazdıkların yardım çağrısından ziyade mahalle dedikodusu izlenimi yarattı bende. Eğer çocuğa gerçekten yardımcı olmak istiyorsan bundan daha fazlasını yapmalısın.

Herşey olabilir yani dedikleriniz de olabilir.
Ama o yaşta beğenilme duygusu ile macera arayışı merak vs kendinden çok büyük erkeklerle yazışabiliyorlar biraz da karşı taraf manipule ediyor.
Eşim çocuk polisi böyle olaylarla çok karşılaşıyor.
Her durumda benim ilk aklıma gelen polise gitmek olurdu.
Kız ne kadar rızam var dese de 15 yaşından küçükte rıza aranmaz.

Arsız mı? Gerçekten boyle doktorlar mı var ya. Şoktayım şuan. Allah yardımcınız olsun.

Durum resmen de bu hic bir kelimesinde abarti yok bildiginiz 6 erkek facede adamlarla konusmalarini ben evliyim kocamla konusamam o denli,komsusunun tanidiginin pskolog tanidigi varmis ozelde bide oraya gotureceklermis

Dedikoducu kadinlar gibi kücücük cocugun arkasindan konusuyorsunuz... yazik

Ben de psikologum, hiçbir psikolog ilk görüşmede "Arsızlığından yapıyor yeaa" diye yollamaz. O çocuğun psikoloğa götürüldüğünü bile düşünmüyorum, doğruyu söylemiyor kuzeniniz. Çocuğun karmakarışık bir ailesi var ve muhtemelen anne-baba ilgisi görmüyor. O çocuk haliyle ilgiyi dışarıda arayacak. O çocukla ne kadar ilgileniyor anne-babası? Böyle çocuklar anne-baba sorumsuzluğundan kaybediliyorlar. Problem çocukta değil, 14 yaşında "çocuğunu" evlendirmeye yönlendiren annede ve ilgisiz babada aranmalıdır.

Allahım bugün konular tam çıldırmalık.Yapıştır yaftayı gitsin değil mi?14 yaşındaki çocuk için söylenen laflara bak ne biçim aileymişsiniz siz, o psikologun diploması da kesin sahtedir lafa bak.

Konu sahibi,
Daha önceki mesajımda yazdım, yine yazayım.
Burada yorumlarda bir çok sebep sıralanmış. Ama bunların hiç biri sebep değil. Sadece
Tetikleyici
Tetikleyici
Tetikleyici...
Sebep çoğunlukla hormanal sistemdeki sıkıntılar ve genetik yatkınlıkdır.
Sebep ortadan kalkmadan sorun çözülmez.
Bu vakalar ilgiyle, alakayla, sevgiyle ÇÖZÜLMEEZZZZZ!!!!!
Bunlar ikincil önlemler.
Nerden mi biliyorum?
Çünkü yıllardır bu çocuklarla çalışıyorum.
Profosyenel ve devamlı bir destek almazsa olacakları yazmak bile istemiyorum.
Aile eleştirilmiş , okul eleştirilmiş.
Anne ve müdürün söylemleri burada yazıldığı gibi ise tavır yanlış. Ama okul değişikliğini biz de bazen önermek zorunda kalıyoruz hastalara. Burada amaç çocuktan kurtulmak değil, çocuğu korumak.
Ailenin işi çok zor.
Doktor kontrolü ve ilaç tedavisi olmadan hiç bir şey düzelmez eğer yazdıklarınız gibiyse durum. Ama hasta takibini yapacak, ilgili bir doktor bulun. Tıp fakülteleri daha hassas bu konularda. Gerekirse okul ve öğretmenle de iletişim kuruyoruz tedavi ile ilgili geri dönüt almak için.
Şunu da tekrar eklemek isterim ki cinsel dürtü bozukluğu düşündürücü. Altından farklı travmalar çıkabilir.
Son sözüm, vakit kaybetmeyin....

Boşanmış kadınlar bence ölmeli.. Hayatta olmamalı onlar çünkü hayatta mutlu yaşamayı haketmezler.. Bir kere evlenmiştir bir daha evlenmesi mi o ne demek.. Ömür boyu mutsuz yaşasınlar.. Ne kadar kötü kalplisiniz ya boşanan kadın evlenince neden erkek meraklısı oksun yeni bir hayat mutlu bir yuva hayali kurmasın mı.. Çok acımasızsınız gerçekten.. Pes...! Konu sahibine gelince arkadaşım çocuk belli ki klasik ergen bizim zamanımızdaki ergenlikle şimdiki ergenler aynı değil.. Ağır geçiyor belli.. Baba sevgisi görmediği için böyle.. Kız çocuğu için baba sevgisi çok önemli bakmayın ölse ağlamam dediğine yaptığı her şey baba sevgisinden uzak oluşu bence.. Psikolog şart... İnşallah Allah yardımcınız olsun.. Not: İkinci evliliğini yapan her annenin çocuğu böyle olsaydı dünyanın halini düşünemiyorum...!

Annesi alsın kızını bir tatile çıksın başbaşa sevgisini ilgisini göstersin derdini sorsun kızına varlığının önemli olduğunu hissetirsin anlatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…