Madde bağımlılığı olabilir.Normal haraketler değil bunlar.Test falan yapıldı mı acaba?Kaç yaşından beri bu şekilde davranıyormuş?Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastahanelerinde Amatem diye bir bölüm var.Bu madde bağımlılığı orda araştırılıyor sanırsam.Allah kuzeninize sabır o kızcağızada akıl fikir versin.Kıyamam çok üzüldüm.Valla ben hic birsey anladim yalan soylesem elime ne gececek adami bile tacizci ilan ettiler beni yalan soylemekle itham ettiler o kadar kotu bir durumda ki insanlarin devreleri yandi inanmakta zorlaniyorlar kizamiyorum cocuk 50 yasindaki adamlarla yok oram oyle buram boyle bi gorsen soyle yapsan boyle yapsan diye yazisiyor arkadaslar he ilgisizlikten sevgisizlikten haklisiniz kadin cocuk gibi bagira bagira agliyo ben napcam bunla diye
Çocuğun hormonlar tavandaysa gider kendine okulundan manita yapar.Ama kız 50 yaşındaki adamlarla sohbet ediyor muş.50 yaşındaki adamı aklı yerinde olan hangi kızın midesi alır.Para ihtiyacı için olabilir.Madde bağımlılığı benim fikrimce.İnşallah değildir.
Durum resmen de bu hic bir kelimesinde abarti yok bildiginiz 6 erkek facede adamlarla konusmalarini ben evliyim kocamla konusamam o denli,komsusunun tanidiginin pskolog tanidigi varmis ozelde bide oraya gotureceklermis
senin nasıl düştüğünü biliyoruznişanlısını aldatan birinin tekisin kimin düştüğü belliBu nasil bir yorum.
Sen bosanirsan evlenme. Pardon erkek derdine dusme demeliydim.
Ne kadar çirkin bi yorum konu nerelere gitmiş yasenin nasıl düştüğünü biliyoruznişanlısını aldatan birinin tekisin kimin düştüğü belli
Ay agzına saglıkne biliyorsunuz o pis evdeki adamın cinsel istismar yapmadığını
anası erkek derdine düşeceğine kızıyla bir başına otursa böyle olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?