kuzenimin nişan sorunu

Oğlanın babası neden istemiyor? Ben istenmediğimi bilsem evlenmezdim eşimle. Ki evlendikten 6 ay sonra kaynanam istemiyodum seni ne vardı bunda tutturdun bu kızı diye 7 yıldır bıkmadı. Ki öğrendiğimden beri ayrılmak istiyorum eşimle ama o bırakmıyo.. istenmediği yere gelin giderse çok sorun çıkarırlar kızcağıza kendimden biliyorum. Bence nişanlısına güvenmiyosa ( yani yarın ailesi kıymete binip zaten babam da istemiyodu seni diycekse ) hiç girmesin bu işe. Daha neler çıkar karşısına

Şunu da söyleyim babam seni istemediği halde ben ona rest çektim sende biraz fedakarlık yap demek yarın ailesinin ağzına bakıp onların gönlünü yapmak için karısını kırmak demek.. çok önemli bi sinyal bu nolur kuzeninizi uyarın. Yol yakınken dönsün..

Çok seviyorum onsuz yapamam derse de deyin ki : o çektirceklerinden sonra sevgi bilmem ne kalmıycak gözünde ne salakmışım ben evlenmişim bununla diyceksin deyin

evet en başta öyle bir sorunları oldu. ama çocuk ayrılmadı kuzenimden. babasına rest çekti. kimse bilmiyor bizim taraftan
bu nasıl rest çekmek pardon?
babam duymasın, babam bilmesin, babam kızmasın diye rest çekeni hiç görmedim.
çocuk tırsak bence, annesiyle beraber arkadan iş çevirmeleri de caba.
zaten kız tarafı yapacak ona rağmen istemiyor sevgilisi
kız karafına bu kadar karışmanxsı hadsizlik.
herkesin kendine göre çevresi, geleneği, hayalleri var.
babamla olan durumu biliyorsun tatsızlık olmadan evlenmek istiyorum diyormuş..
baba en başından beri tatsız.
belli ki kuzenine karşı hep öyle olacak.
sevgilisi de hep kuzenini susturacak "aman ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza bey"
babasına değil kıza hep alttan al diyecek.

sevgilisi tutturmuş gerek yok istemiyorum diye
o da olacak diye tuttursun.
yarın başka konularda da babam bebeğin adını koymak istiyor, der. kuzenini susturur.
kp adayının yenge için düşündüklerinin ne kadar küçültücü olduğunun farkında mısınız?
kp yarın birgün kızın annesini oğlunun evine de sokturmaz.
annesiyle de konuşmuş çocuk gerek yok nişana demiş annesi. bir an önce isteme düğün olsun demiş
kv kp her istediğini yaptırıyor ama kuzeninin istediği gereksiz öyle mi?

bu arada kuzenin annesine her şeyi anlatsın. kadıncağız nasıl bir terbiyesiz durumla karşı karşıya olduğunu bilmeli. kuzenin elin adamları için annesini harcadığını farketsin bir an önce.

Düğün olucak hem de çok lüks bir yerde. o konuda sorun yok. düğün öncesi tatsızlık olabilcek her şeyden kaçınıyor sanırım damat bey
çünkü düğün erkek tarafının şanındandır, elbette özenir.
kp buna nasıl tatsızlık çıkarmamış hayret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…