- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
evet en başta öyle bir sorunları oldu. ama çocuk ayrılmadı kuzenimden. babasına rest çekti. kimse bilmiyor bizim taraftanÇocuk mu demiş babam seni pek istemiyor diye ?
evet en başta öyle bir sorunları oldu. ama çocuk ayrılmadı kuzenimden. babasına rest çekti. kimse bilmiyor bizim taraftan
kuzenimin hevesi ver işte. sevgilisi de buna rağmen istemiyorum deyince üzülüyorİsteme ve yüzük takma aileler arasında olsa sadece, daha sonra gençler kendi arasında eğlenmeye gitse kutlasa olmaz mı?
Daha sonra düğün yapılır. Hem eğlencede herkes kendi masrafını karşılar yediği içtiği kadarını öder
zaten kız tarafı yapacak ona rağmen istemiyor sevgilisiamcanızın durumu yok mu bunu karşılayabilecek? ben olsam babama yaptırırdım ne onların tribini çekeceğim böyle bir hevesim varsa babası beni sevmiyor diye kendimi geri çekmezdim.
ama sanırım böyle bir isteğim de olmazdı kuzenlerimi arkadaşlarımı toplayıp kutlardım onu da düşünebilir
Sevgilisi neden istemiyor? o kısmı anlamadımzaten kız tarafı yapacak ona rağmen istemiyor sevgilisi
zaten kız tarafı yapacak ona rağmen istemiyor sevgilisi
babamla olan durumu biliyorsun tatsızlık olmadan evlenmek istiyorum diyormuş..Sevgilisi neden istemiyor? o kısmı anlamadım
sevgilisi tutturmuş gerek yok istemiyorum diyetek başına mı evleniyormuş? ben biraz şımarık düşünüyor olabilirim ama direkt babama gider baba ben böyle bir şey istiyorum derdim,babam bu konuyu onlara açıp böyle bir şey yapmayı düşünüyoruz dediği zaman da kimsenin çıkıp yok diyeceğini sanmam. sıkıyorsa desinler :)
illa yapmak istiyorsa bence direkt babasından halletsin,oğlanın babası istemiyorsa kızın babası da istiyor parasını da veriyor ortada sorun yok bence.
kız da öyle düşünüyor artık bu kadar isteğim bile olmuyor diyor ama ayrılmaz. çocuk rest çekti günlerce konuşmadı eve gitmedi bu konu yuzundenBence ayrilsin dugun zamani cok sorun cikar
yani de çocuk istemiyorum dedikten sonra zorla mı olcaknişandan erkek tarafına ne?
ister gelir ister gelmezler.
nişanı istediği gibi yapabilir.
Kuzeniniz karar vermek zorunda ya hevesini kalbine gömecek ya bu çocuğu. Kuzeninizin nesi varda karşı taraf istemiyor. İlerde daha büyük sorunlar çıkar mı siz daha iyi bilirsiniz. Ama daha nişan kısmında ailesine bunu ben istiyorum deyip kuzeninizin arkasında olmuyorsa evlenince çok problemler çıkar. Kuzeninizle bu konuda konuşmayı deneseniz olmaz mı?babamla olan durumu biliyorsun tatsızlık olmadan evlenmek istiyorum diyormuş..
aslında kuzenimi değil yengem sorun.. amcamla ayrıldılar 1 ay sonra başkasıyla evlendi yıllar önce. ondan da ayrıldı. kuzenim annesiyle yaşıyor. öyle olunca amcamı aldattı konuları çıktı. çocuğun da babasının kulağına gitmiş.Kuzeniniz karar vermek zorunda ya hevesini kalbine gömecek ya bu çocuğu. Kuzeninizin nesi varda karşı taraf istemiyor. İlerde daha büyük sorunlar çıkar mı siz daha iyi bilirsiniz. Ama daha nişan kısmında ailesine bunu ben istiyorum deyip kuzeninizin arkasında olmuyorsa evlenince çok problemler çıkar. Kuzeninizle bu konuda konuşmayı deneseniz olmaz mı?
yani de çocuk istemiyorum dedikten sonra zorla mı olcak
Çok üzücü bir durum ama bunda kuzeninizin suçu yok. Zaten düğünde herkes olacak ayrıca nişan için eğlence bilemedim. Gençlerle kendi aralarında yapsınlar büyükler gitmesin o olmaz mı ?aslında kuzenimi değil yengem sorun.. amcamla ayrıldılar 1 ay sonra başkasıyla evlendi yıllar önce. ondan da ayrıldı. kuzenim annesiyle yaşıyor. öyle olunca amcamı aldattı konuları çıktı. çocuğun da babasının kulağına gitmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?