kuzenimin nişan sorunu

nişanlısıyla ilgili sorun yok ki. kuzenimin annesiyle falan arası çok iyi. çok düşkün onlara nişanlısına da. sorun baba

zaten kız tarafı yapacak ona rağmen istemiyor sevgilisi

Bence kuzeniniz bu adamla evlenmesin.

Ne demek yani kendi yaptigim nisani bile bana cok gormek?

Cok ceker. Yazik olur. Zaten babam seni istemiyor diye diye alinan kiza alindiktan sonra neler yapilacak tahmin etmek bile istemiyorum.

Çok üzücü bir durum ama bunda kuzeninizin suçu yok. Zaten düğünde herkes olacak ayrıca nişan için eğlence bilemedim. Gençlerle kendi aralarında yapsınlar büyükler gitmesin o olmaz mı ?
ben de diyorum ki bu çocuk senin için babasını sildi sen de nişan yapma nolcak. bir taraftan da diyorum şimdiden sinerse ezerler mi

Zaten kız tarafı yapacaksa isteme günü "nişan için haber veririz" tarzında bir son konuşma olur, annesi arar evimiz dar şurayı düşündük der geçer. Bence isteme günü o baba da yumuşar, kuzenin şimdi bunları konuşmasın, büyükler işin içine girince onlara o kadar da laf düşmeyecek.

Bence kuzeniniz bu adamla evlenmesin.

Ne demek yani kendi yaptigim nisani bile bana cok gormek?

Cok ceker. Yazik olur. Zaten babam seni istemiyor diye diye alinan kiza alindiktan sonra neler yapilacak tahmin etmek bile istemiyorum.
çok zor bir durum gerçekten. çok seviyorlar. ayrılmıyorlar bunlara rağmen. çocuk da nasıl anlayışı. görüşme diyor babamla sen karar ver diyor. üstüne titriyor sanki daha çok.

annesiyle de konuşmuş çocuk gerek yok nişana demiş annesi. bir an önce isteme düğün olsun demiş

ben de diyorum ki bu çocuk senin için babasını sildi sen de nişan yapma nolcak. bir taraftan da diyorum şimdiden sinerse ezerler mi
Çocuk babasını karşısına almış evlenebilmek için ama nişan kısmında sorun var o yüzden dedim ilerde sorun olup olmayacağını siz daha iyi bilirsiniz diye. İsteme-yüzük takmadan sonra gençler gidip bir yerde eğlenebilir büyüklerin hiçbiri gitmezse sen gittin ben gitmedim olayı olmaz. Çocuğunda babası olmayacağı için sorun olmaz. Kendi aralarında eğlensinler yaşıtlarını çağırıp.Bana en mantıklısı bu geliyor

nişanlısıyla ilgili sorun yok ki. kuzenimin annesiyle falan arası çok iyi. çok düşkün onlara nişanlısına da. sorun baba

ya tamam canım benim. çocuğun babasına ne ya? onun ne haddine!
isterse gelmesin.. alla allaaaaaa
yeminle insanı kanser ediyorsunuz :)
zaten bu kız evlenmesin diyorum.
burnundan gelecek evlilik.
na buraya yazdım. sonra göster okusun.

üzücü bir durumdalar ya. çocuk sorun olmayacak diyor halletcez her şeyi diyor. bi de yengemin kulağını gitmesini istemiyorlar üzülür diye. valla zor işleri

üzücü bir durumdalar ya. çocuk sorun olmayacak diyor halletcez her şeyi diyor. bi de yengemin kulağını gitmesini istemiyorlar üzülür diye. valla zor işleri

bırakın şimdi üzülsün.
kuzenin çünkü ağlayarak baba evine dönecek.
buraya yazıyorum!
adım kadar da eminim!
yaz bunu kenara.

Oldu o zaman babam razı değil oynaya oynaya evlenmem diye düğün de yapmasın beyzade.
Nişanı zaten kız tarafı tertip eder. Babası istemiyorsa evde otursun. Böyle saçmalık mı olur?
Düğün olucak hem de çok lüks bir yerde. o konuda sorun yok. düğün öncesi tatsızlık olabilcek her şeyden kaçınıyor sanırım damat bey

Yazıklar olsun o aileye, kadın evlenmiş ayrılmış ne var bunda
Keza kızıyla evlenecek oğulları onlara ne annesinden
Kuzeninin yerinde olsam cayarım bu işten, evlendikten sonra sorun yaşanacak belli

çok zor bir durum gerçekten. çok seviyorlar. ayrılmıyorlar bunlara rağmen. çocuk da nasıl anlayışı. görüşme diyor babamla sen karar ver diyor. üstüne titriyor sanki daha çok.

Bence kuzeniniz cok seviyor da adamdan emin degilim.
Cok seven insan "babacim annesinin ikinci evliligi de aldattiysa bu da benim sevgilimle iliskimi engelleyemez. Kiz istedigi nisani yapsin, icinde kalmasin. Buna karismak yersiz, benim kararim bu yonde, sevdigimin her daim destekcisiyim" der ve konuyu tartisma firsati vermeksizin kapatir.

Cok luks bir yerde dugun yapacaklar ama nisan yapilmasin ne demek ayrica?
Gonlu olmayan adam ise kendi yapacagi dugunden vazgecerek baslasin.

Zaten aynı şeyleri söyleyip ilişkisini bitirmemiş. nişana gerek yok diye en başta konuşmuşlar. sonra babasının durumu olmuş. kız da demiş evimiz müsait değil nişan olsun. çocuk da zaten istemiyordun hem babamın durumu belli anlayışlı ol demiş. ama kuzenim içinde bir şey oldu yani bir soğukluk girdi

Düğün olucak hem de çok lüks bir yerde. o konuda sorun yok. düğün öncesi tatsızlık olabilcek her şeyden kaçınıyor sanırım damat bey

Valla bir ilişki nasıl başlarsa öyle gider. Taviz tavizi doğurur.

Kendimden örnek vereyim; Daha dün eşimle konusu geçti öylesine bir şey görüp hatırladım. Düğünde fotoğraf çekimi için bir ricam vardı eşim yanaşmamıştı parasal durum yüzünden. 4 buçuk sene sonra onun konusu açıldı. İçerlediğimi söyledim. Ama unutmuş bile beyimiz. İstememişim, ısrar etmemişim bir ton savuşturma.
Erkekler bizim kadar önem vermiyor. Eğer kuzenin için çok önemliyse o kadar naz çekirversin beyzade.

Damadın babası ben istemedim nişan yapmadılar diye gerim gerim gerinecek. Sonradan her halta karışmaya da hak bulacak. Damat bey şimdi babamı sildim diye ayak yapıyor da evlenince o iş öyle olmuyor bunu kuzenine söyle bence. Sen direk bu konuyu okut hatta..

Babamin durumu belli ne demek?
Babamin durumu belli babam seni istemiyor nisan yapma ama biz dugun yapicaz mi diyorlar yani?
Vallahi bir sey anlamadim.

Adam kizin yapacagi nisana engel olana kadar kendisinin veya oglunun yapacagi dugune kafayi taksin. Daha da onemlisi bir iliskide kizin yapacagi nisanin bile kararini kayinpeder vermesin.

kuzenım de çok kırıldı. bir dediğini iki etmez normalde, bu konuda böyle. o ada gurur yaptı artık istemiyorum demiş. beraber düğüne gideceklerdi erkek tarafının. gelmiyorum madem baban istemiyorsa onun akrabalarımın içinde ne işim var demiş. kendini çekiyor. bence yanlış

kayınpederın haberi yok zaten bu konulardan. damat kendi kendi düşünmüş nişan olayını. annesi yapıcam her şeyinizi ne güzel şekilde demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…