Kuzenimin Nişanlısı ve Davranışları

Yazık madalya verecek başının üstünde tqsiyacak sanıyor
Oysa onun çekeceği para kalmayınca çok kötü şekilde aldatılacak baska birinin kanını emmeye başlayacak.

Yazık madalya verecek başının üstünde tqsiyacak sanıyor
Oysa onun çekeceği para kalmayınca çok kötü şekilde aldatılacak baska birinin kanını emmeye başlayacak.
ay lütfen gelip bi detayları anlatın nolur, çok merak ettim valla nişan atmadan nasıl evliliğe evrildi konu.
Kızlar çocuğun ailesi geldiği akşam biz bütün borcun arkasındayız demişler, düğünden önce borç kapanacak demişler.. kuzenimin altınlarını paralarını da almışlar ellerinden borcu ödemek için. Ne diyebilirim ki ben elimden geleni yaptım inşallah yine de çok mutlu olur başka bir şey diyemem artık.

Kızlar çocuğun ailesi geldiği akşam biz bütün borcun arkasındayız demişler, düğünden önce borç kapanacak demişler.. kuzenimin altınlarını paralarını da almışlar ellerinden borcu ödemek için. Ne diyebilirim ki ben elimden geleni yaptım inşallah yine de çok mutlu olur başka bir şey diyemem artık.

Problem borç değil ki o süreçteki davranislar
Vay başına gelenler, altinlarda gitti keşke vermeseydi. İnşallah yanılırım ama aile de korkunç davranıyor şu an..

Back
X