Kuzenimin Nişanlısı ve Davranışları

400 bin lira yatırdı kuzenimin hesabından 250 bin havale etti geri kalan 150 bin lirayı kendi hesabından ve ailesinin hesabından çekti. Parayı geri alamıyor maalesef. Tam tersi kendisi ödüyor nişanlısının maaşı yetmiyor.

babasına desinki ömrüm boyunca ben borç ödeyemem ama illa evlen diyorsan sen ödeyeceksen nişanlımın borçlarını evleneyim.

Asgari ücret kazanan kuzeninizin telefonunundan nasıl tek tıkla 400 bin lira kredi çekildi? Belli bir limit olur maaş üzerinden kredi için? Ayrıca ben 200 bin kredi çekerken bile puanım yüksek olmasına rağmen maaşım düşük diye şubeden çekebildim. Merak ettim bu kısmı. Kuzeniniz yalan söylüyor olabilir mi?

Her ikiside. Hem krediyi bunca zamandır nasıl söylemezsin korkusu hem de nişan atılırsa diye 🙁
Kuzeniniz borç konusunda yalan söylüyor olabilir mi çekilen kredi miktari 400 bin yazmissiniz tek seferde(o derste iken olan bir olaymış) ki maasida düşük isterse çok yüksek olsun o kadar çekemez internet üzerinden en fazla olsun olsun 50 bin yüksek miktarlarda bankaya gidilmesi gerekli .

Kızlar herkese tekrar merhaba, yazdıklarınızı okudum ve kuzenime iletmiştim öncelikle görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum. İnanın bilemiyorum, ben bana anlatıldığı kadarı ile buraya aktardım o sebeple yanlış bilgi vermek istemiyorum, dün bu iş olmaz, bırak onu evlensen de böyle bir adamla mutlu olamazsın benim kocam yapsa boşanmaya kadar gider seni bağlayan bir şey yok, ailen arkanda olur bırak dedim inanın elimden gelen her şeyi yaptım ama benim de tek başıma gücümün yeterli olmadığı durumlar oluyor ne yazık ki. Üstüme düşen her şeyi yaptım gönül ister ki derhal kurtulsun ama 2 kere aradım açmadı ve dönmedi, bende elimi ayağımı çekmek zorunda kaldım. Tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum ❤️

Kuzeninizin yardıma ihtiyacı var. Gerçekten. Eğer aksiyon almazsa siz devreye girip dayinizla konuşun. Yazık kıza. Çok üzüldüm.
İşte buna cesaret edemiyorum çünkü annesi biliyor. Kendi annesi bildiği halde kimse konuyu açmıyor. Yarın öbür gün bana laf gelirse altından kalkamam bu durumun o yüzden bir adım geride durmak zorunda kalıyorum.

Kızlar herkese tekrar merhaba, yazdıklarınızı okudum ve kuzenime iletmiştim öncelikle görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum. İnanın bilemiyorum, ben bana anlatıldığı kadarı ile buraya aktardım o sebeple yanlış bilgi vermek istemiyorum, dün bu iş olmaz, bırak onu evlensen de böyle bir adamla mutlu olamazsın benim kocam yapsa boşanmaya kadar gider seni bağlayan bir şey yok, ailen arkanda olur bırak dedim inanın elimden gelen her şeyi yaptım ama benim de tek başıma gücümün yeterli olmadığı durumlar oluyor ne yazık ki. Üstüme düşen her şeyi yaptım gönül ister ki derhal kurtulsun ama 2 kere aradım açmadı ve dönmedi, bende elimi ayağımı çekmek zorunda kaldım. Tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum ❤️
o halde kendi bilir.

Kuzen de alık ama insan kac yillik kocasina vermez, hesap sifresini vb. Inek olursan, sağan cok olur.
Ben de yazacsktım 16 yıllık eşim daha bi gün telimi alıp hangi internet bankacılığım var bakmadı,bilmez.sen elin oğluna ne diye şifre falan verirsin,kızım var kınamıyorum ama şok oluyorum Okudukça…biraz akıllı olun,uyanık olun lütfen yaaa

Kızlar merhaba herkese, kuzenimin bir sıkıntısı var kendi üyeliği olmadığı için benim yazmamı istedi, görüşlerinizi yazarsanız çok seviniriz..

Kuzenim şu anda bir yerde çalışıyor ve 25 gün sonra düğünü var. Şu anda nişanlı ve nişanlısıyla birçok problemi var. Nişanlısı hesapları üzerinden kredi çekiyor ve kredi kartlarını da kullanıyor. Güvenli uygulama sandığı bir yere 400.000 lira yatırıyor. Bunu yapmasında ki tek sebepte balayı rahat yaşayabileceğini düşünmüş ve araba alabileceğini düşünmüş. Kuzenime bunu nişanlısı sıkışınca anlatıyor ve kuzenim aldığı asgari ücretle onun çektiği kredileri ödüyor. Nişanlısı askerden geleli 5 ay oldu ve gelir gelmez farklı bir psikolojiye girip çok baskı uyguluyor. Sürekli kuzenimden para istiyor. Ayriyeten kayınvalide konusunda da sıkıntılar çekiyor. Kayınvalidesinin tek yaptığı ev vererek geri çekiliyor. Ve bu durumdan haberleri de var. Ev baştan tadilata girdi ve bütün borçlar onların üzerine kaldı. Ayrıca bu dönemde bir bakıyorlar ki nişanlısı kendi anne-babası üzerine de kredi çekmiş fakat henüz kuzenim nişanlısına bildiğini söylemedi. Nişanı atmak istiyor ama hem babasından korkuyor hemde çevredekilerin yapacağı dedikodulardan korkuyor. Bu konuda sizce kuzenim ne yapmalı ? Geri dönüş yaparsanız çok seviniriz. Kendinize iyi bakın :)
Bir erkeğe bu kadar yüz verirse "kuzenin"...Kadın parası yiyen adam zaten adam değildir...Daha nişanlıyken bunu yapan daha neler neler...Geçmiş olsun.Hayatının sonuna kadar çalışıp adam bakar "kuzenin".

Anlaşılan kuzen size daha çoook dert yanacak. Ben böyle tipleri dinlemiyorum valla. Zamanında söyledim mi, söyledim daha bana anlatma diyorum.

Bu arada olayın kuzeninizin anlattığının aynısı olduğuna inanmıyorum. Asgari ücrete 400 bin kredi verecek bir banka yok. O iş öyle değil.

Anlaşılan kuzen size daha çoook dert yanacak. Ben böyle tipleri dinlemiyorum valla. Zamanında söyledim mi, söyledim daha bana anlatma diyorum.

Bu arada olayın kuzeninizin anlattığının aynısı olduğuna inanmıyorum. Asgari ücrete 400 bin kredi verecek bir banka yok. O iş öyle değil.
Katılıyorum bence olay daha farklı olabilir kuzenin anlattığına göre telefon üzerinden çekilmiş tek Bir günde online işlemlerden versinler versinler 50 bin ki o bile zor aslında yüksek miktarlarda bankaya çağırıyorlar .

sevgdmr sevgdmr bence siz daha fazla dinlemeyin derim iyi olursa kendilerinden kötü olursa sizden bilirler.

Kuzenin sana durumu yanlış aksettirmis. Ortada gizli saklı çekilen bir kredi yok. Bile isteye bütün hesaplarını bosaltmis kuzenin. Nişanlısı artık tehdit mi ediyor, yoksa senin ki çok aşık da gitmesin diye böyle para mı saçıyor anlayamadım ama kesinlikle mevzuya karışma, nişanlısı hakkında tek bir kötü laf bile etme. Kuzeninin sağlıklı dusunemiyor, onu kurtarmak için atacagin her adım gelecekte başını agritir.

Kuzenin sana durumu yanlış aksettirmis. Ortada gizli saklı çekilen bir kredi yok. Bile isteye bütün hesaplarını bosaltmis kuzenin. Nişanlısı artık tehdit mi ediyor, yoksa senin ki çok aşık da gitmesin diye böyle para mı saçıyor anlayamadım ama kesinlikle mevzuya karışma, nişanlısı hakkında tek bir kötü laf bile etme. Kuzeninin sağlıklı dusunemiyor, onu kurtarmak için atacagin her adım gelecekte başını agritir.
Aynen, ne hali varsa görsün. Sakın senden para isterse verme

Ayrılmazsa hiçbirşeyin sahibi olamayacağı,borç ve sefalet içinde bir hayat bekliyor onu.Ayrıca asgari ücretli çalışan birinin kredi kartları ve kredisi 400 bini nasıl bulabilir?Ailesine ve bir avukata anlatsın durumu.Kendi başına çözmeye çalışmasın.Batmış zaten,birilerinden yardım istesin.

Kızlar merhaba herkese, kuzenimin bir sıkıntısı var kendi üyeliği olmadığı için benim yazmamı istedi, görüşlerinizi yazarsanız çok seviniriz..

Kuzenim şu anda bir yerde çalışıyor ve 25 gün sonra düğünü var. Şu anda nişanlı ve nişanlısıyla birçok problemi var. Nişanlısı hesapları üzerinden kredi çekiyor ve kredi kartlarını da kullanıyor. Güvenli uygulama sandığı bir yere 400.000 lira yatırıyor. Bunu yapmasında ki tek sebepte balayı rahat yaşayabileceğini düşünmüş ve araba alabileceğini düşünmüş. Kuzenime bunu nişanlısı sıkışınca anlatıyor ve kuzenim aldığı asgari ücretle onun çektiği kredileri ödüyor. Nişanlısı askerden geleli 5 ay oldu ve gelir gelmez farklı bir psikolojiye girip çok baskı uyguluyor. Sürekli kuzenimden para istiyor. Ayriyeten kayınvalide konusunda da sıkıntılar çekiyor. Kayınvalidesinin tek yaptığı ev vererek geri çekiliyor. Ve bu durumdan haberleri de var. Ev baştan tadilata girdi ve bütün borçlar onların üzerine kaldı. Ayrıca bu dönemde bir bakıyorlar ki nişanlısı kendi anne-babası üzerine de kredi çekmiş fakat henüz kuzenim nişanlısına bildiğini söylemedi. Nişanı atmak istiyor ama hem babasından korkuyor hemde çevredekilerin yapacağı dedikodulardan korkuyor. Bu konuda sizce kuzenim ne yapmalı ? Geri dönüş yaparsanız çok seviniriz. Kendinize iyi bakın :)
Ne olur kuzeninine okut. Nisanlin ne kadar pis bir herif ya. Midem bulandi.
Sizde kuzenininizi gercekten seviyorsaniz sinsi kuzenlerden degilseniz sonra dedikodusunu yapmayacaksaniz lutfen kizin annesini babasini alin karsiniza durumu anlatin

Ne olur kuzeninine okut. Nisanlin ne kadar pis bir herif ya. Midem bulandi.
Sizde kuzenininizi gercekten seviyorsaniz sinsi kuzenlerden degilseniz sonra dedikodusunu yapmayacaksaniz lutfen kizin annesini babasini alin karsiniza durumu anlatin
Dedikodusunu neden yapayım şu an onun için çok üzülüyorum ve endişeleniyorum canım ama annesi biliyor, bildiği halde hiçbir şey yapmıyor kimseden ses soluk çıkmıyor ben tek başıma böyle bir yükün altına giremem ki..

Back
X