Kuzenimin Nişanlısı ve Davranışları

Kuzenin sana durumu yanlış aksettirmis. Ortada gizli saklı çekilen bir kredi yok. Bile isteye bütün hesaplarını bosaltmis kuzenin. Nişanlısı artık tehdit mi ediyor, yoksa senin ki çok aşık da gitmesin diye böyle para mı saçıyor anlayamadım ama kesinlikle mevzuya karışma, nişanlısı hakkında tek bir kötü laf bile etme. Kuzeninin sağlıklı dusunemiyor, onu kurtarmak için atacagin her adım gelecekte başını agritir.
Çok teşekkür ediyorum ne hissettiğimi çok iyi anlamışsınız, tutumu ne olur bilmediğim için ben bu konuyu açamam babasına.. annesi de biliyor kendi annesi dahi konuyu açmıyorken ben kendimi böyle bir durumun içine atamam, hak verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum

Telefonunu alıyor. Kuzenim o sırada derste ve kendisi kredi çekip kredi kartlarını giriyor evet. Haklısın

Ben kızlarımızı anlamıyorum
Çalışıp didinip adamın çektiği krediyi ödüyor, neden ????
Adamı paralarım telefonumu kullanıp kredi çekecek, yakasından tutup yollarda sürüklerim ibreti alem için, öyle bir rezalet çıkarki aklını tutamaz beyninin içinde. Bu düpedüz hırsızlıktır, ş... sizliktir bir de üstüne borç ödeyeceğim töbe töbe
Ailesine kadar rezillik çıkarıp o parayı alır, totosuna tekmeyi basarım

Kızlar herkese tekrar merhaba, annem bugün yengemle konuşmaya gitmiş. Yengem çok ağlamış ben yavruma üzülüyorum diye. Akşam konuşacağım demiş. Az önce Dayım gelmiş konuşmuşlar, kuzenim olan biteni anlatmış. Dayım bitsin mi diye sormuş kuzenim bitsin baba demiş. Nişan atıldı çok şükürler olsun 🙏 Dayım arkasında sonuna kadar aksine destek olmuş kuzenime, buraya yorum yapan herkese çok ama çok teşekkür ediyoruz❤️

Kızlar herkese tekrar merhaba, annem bugün yengemle konuşmaya gitmiş. Yengem çok ağlamış ben yavruma üzülüyorum diye. Akşam konuşacağım demiş. Az önce Dayım gelmiş konuşmuşlar, kuzenim olan biteni anlatmış. Dayım bitsin mi diye sormuş kuzenim bitsin baba demiş. Nişan atıldı çok şükürler olsun 🙏 Dayım arkasında sonuna kadar aksine destek olmuş kuzenime, buraya yorum yapan herkese çok ama çok teşekkür ediyoruz❤️
Çok sevindim. Para konusunda ne yapacak? Delil umarım vardır ve dava açarsınız. Ben ayrılmadan önce bir whatsapp konuşması üzerinden para itirafı yaptırırdım umarım yapmıştır

Çok sevindim. Para konusunda ne yapacak? Delil umarım vardır ve dava açarsınız. Ben ayrılmadan önce bir whatsapp konuşması üzerinden para itirafı yaptırırdım umarım yapmıştır
Şimdi çocuğun ailesini çağırmışlar kredi mevzusundan dolayı onlara ödetecekler sanırım o konuda net bilgim yok çok konuşamadık canım

Telefonunu alıyor. Kuzenim o sırada derste ve kendisi kredi çekip kredi kartlarını giriyor evet. Haklısın
Bu konuyu zaten acmıştı biri ustelik kendi hesabindan anlatti herkes de ayrıl dedi. Aynı konuyu tekrar acmişsınız. Dersteyken telefondan oara cekme dahi aynı

Bu konuyu zaten acmıştı biri ustelik kendi hesabindan anlatti herkes de ayrıl dedi. Aynı konuyu tekrar acmişsınız. Dersteyken telefondan oara cekme dahi aynı
Ne yaptınız konu sahibi merak içindeyiz
Merhaba konuyu ilk ben açtım sonrasında kuzenim tekrar açmış görüş almak için, evlendi kızlar kuzenim…

Merhaba konuyu ilk ben açtım sonrasında kuzenim tekrar açmış görüş almak için, evlendi kızlar kuzenim…
Nisan atılmıştı neden geri döndü, çok üzüldüm. Babasından korkuyordu güya babası duymusken geri barıştığına göre onların hepsi bahaneymis. Olanla ölene çare yok. Daha çok borç öder ...

Nisan atılmıştı neden geri döndü, çok üzüldüm. Babasından korkuyordu güya babası duymusken geri barıştığına göre onların hepsi bahaneymis. Olanla ölene çare yok. Daha çok borç öder ...

Bu konuya herkes ayrıl diye yazdı.
Kendi açtı, tekrar sordu. Aynı cevabı aldı.
Kimse istedği cevabı vermedi.
Şimdi de gitti evlendi.
İnşallah her şey yolunda gider ama gitmezse de "kendim ettim" der artık.

Kendi açtığı konuda o kadar belliydi ki evleneceği... yapacak bir şey yok atalarmz ne güzel demiş"kendi düşen ağlamaz" sanmam ama inşAllah mutlu olur.

Back
X