• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin Nişanlısı ve Davranışları

Eğer çevresi bu kadar dedikoducu ise ve babası bu kadar dangalak ise kızının hayatını mahvettirecek kadar gelecekte de bu dedikodular yapılır, babası yine baskı kurar. O yüzden kendisini ve gelecekteki evlatlarını düşünsün. Bu mudur evlatlarına baba diye seçeceği insan. Neden emeğini sömürtsün ki bir erkeğe. Asla çekinmesin. Kendini kurtarsın o adama vereceği paralarla kurtulduğu için kurban kessin.

Telefonunu alıyor. Kuzenim o sırada derste ve kendisi kredi çekip kredi kartlarını giriyor evet. Haklısın

Ne?!! Adam resmen nişanlısını dolandırmış ve zerre yüz yok kız borçları öderken hala para istiyor.
Kuzeninizin aklı yerinde mi? Ödediği borçlar az geldi de evin borcunu da mı ödemeyi planlıyor? Babasına, annesine anlatsa zaten olaylar bu raddeye gelmezdi. Aileler konuşur belki kız parasını alırdı. Hangi anne baba böyle dolandırıcı bir damat ister, kızının saçma sapan bir adamın borcu için çalışıp didinmesini ister? Çevreyi düşünene kadar rezil ederdim valla böyle bir adamı ben. Baktım parayı alamıyorum onlardan tüm herkese adamın beni dolandırdığını yayardım her yere. O uğraşır dururdu çevre baskısıyla. Hatta o kredi çektiği zamanda derste olduğumun kanıtını bulur gidip telefonumu izinsiz alıp üstümden kredi çekti diye de şikayet ederdim.
Ayy neden bu kadar saf bizim kızlarımız ya. İnternet bankacılığı şifresinin nişanlısında ne işi var bir kere? Vallahi üzülüyorum.

Kuzenim bir kere ayrılmak istemiş işte yok intihar ederim bilmem ne yaparım ağlamış zırlamış duygu sömürü yapmış ben kaptırdım parayı bilmem ne.. bana anlatınca o kadar kötü oluyorum o kadar içinden çıkamıyorum ki
Ne kaptırmasi kumar oynamış yalan söylemiş.

Hemen ayrılsın şikayet etsin gerçekten kafayi mi yemiş ki inanıyor hala

Kuzenim bir kere ayrılmak istemiş işte yok intihar ederim bilmem ne yaparım ağlamış zırlamış duygu sömürü yapmış ben kaptırdım parayı bilmem ne.. bana anlatınca o kadar kötü oluyorum o kadar içinden çıkamıyorum ki
Ay gebersin Bi de ona acımış mı. Oksijen israfı.

Oysa kuzen daha acınacak halde şuan.
Asgari ücretle o borç nasıl ödenir yuh
Resmen kendi ailesini ve nişanlısını dolandırmış. Hangi baba böyle Bi adamla evlen yeter ki nişan atmış demesinler der. Beklemesi kabahat. Babayla abi alabilir ancak o parayı alabilirse o da tabi. 😑

Kızlar merhaba herkese, kuzenimin bir sıkıntısı var kendi üyeliği olmadığı için benim yazmamı istedi, görüşlerinizi yazarsanız çok seviniriz..

Kuzenim şu anda bir yerde çalışıyor ve 25 gün sonra düğünü var. Şu anda nişanlı ve nişanlısıyla birçok problemi var. Nişanlısı hesapları üzerinden kredi çekiyor ve kredi kartlarını da kullanıyor. Güvenli uygulama sandığı bir yere 400.000 lira yatırıyor. Bunu yapmasında ki tek sebepte balayı rahat yaşayabileceğini düşünmüş ve araba alabileceğini düşünmüş. Kuzenime bunu nişanlısı sıkışınca anlatıyor ve kuzenim aldığı asgari ücretle onun çektiği kredileri ödüyor. Nişanlısı askerden geleli 5 ay oldu ve gelir gelmez farklı bir psikolojiye girip çok baskı uyguluyor. Sürekli kuzenimden para istiyor. Ayriyeten kayınvalide konusunda da sıkıntılar çekiyor. Kayınvalidesinin tek yaptığı ev vererek geri çekiliyor. Ve bu durumdan haberleri de var. Ev baştan tadilata girdi ve bütün borçlar onların üzerine kaldı. Ayrıca bu dönemde bir bakıyorlar ki nişanlısı kendi anne-babası üzerine de kredi çekmiş fakat henüz kuzenim nişanlısına bildiğini söylemedi. Nişanı atmak istiyor ama hem babasından korkuyor hemde çevredekilerin yapacağı dedikodulardan korkuyor. Bu konuda sizce kuzenim ne yapmalı ? Geri dönüş yaparsanız çok seviniriz. Kendinize iyi bakın :)
400000e bir hayat dersi olmus kuzene hayatinin basinda. Dersini alsin yoluna devam etsin. Tum hayatini noyle gecirmeyi kendine reva gormesin. El alem de ne derse desin :)

Kızlar merhaba herkese, kuzenimin bir sıkıntısı var kendi üyeliği olmadığı için benim yazmamı istedi, görüşlerinizi yazarsanız çok seviniriz..

Kuzenim şu anda bir yerde çalışıyor ve 25 gün sonra düğünü var. Şu anda nişanlı ve nişanlısıyla birçok problemi var. Nişanlısı hesapları üzerinden kredi çekiyor ve kredi kartlarını da kullanıyor. Güvenli uygulama sandığı bir yere 400.000 lira yatırıyor. Bunu yapmasında ki tek sebepte balayı rahat yaşayabileceğini düşünmüş ve araba alabileceğini düşünmüş. Kuzenime bunu nişanlısı sıkışınca anlatıyor ve kuzenim aldığı asgari ücretle onun çektiği kredileri ödüyor. Nişanlısı askerden geleli 5 ay oldu ve gelir gelmez farklı bir psikolojiye girip çok baskı uyguluyor. Sürekli kuzenimden para istiyor. Ayriyeten kayınvalide konusunda da sıkıntılar çekiyor. Kayınvalidesinin tek yaptığı ev vererek geri çekiliyor. Ve bu durumdan haberleri de var. Ev baştan tadilata girdi ve bütün borçlar onların üzerine kaldı. Ayrıca bu dönemde bir bakıyorlar ki nişanlısı kendi anne-babası üzerine de kredi çekmiş fakat henüz kuzenim nişanlısına bildiğini söylemedi. Nişanı atmak istiyor ama hem babasından korkuyor hemde çevredekilerin yapacağı dedikodulardan korkuyor. Bu konuda sizce kuzenim ne yapmalı ? Geri dönüş yaparsanız çok seviniriz. Kendinize iyi bakın :)
Bu adamdan her şey beklenir.Bence yol yakından bitirsin

Allah'ım tovbeler olsun gerçekten kinamiyorum. Ama böyle bi durumda yemişim elalemini yemisim baba korkusunu ya hayat boyu çalışıp elin itinin borçlarını mi ödeyecek bu kız? Günah değil mi

400 bin lira yatırdı kuzenimin hesabından 250 bin havale etti geri kalan 150 bin lirayı kendi hesabından ve ailesinin hesabından çekti. Parayı geri alamıyor maalesef. Tam tersi kendisi ödüyor nişanlısının maaşı yetmiyor.
Bu halde bile o hırsızla evlenmeyi düşünüyor niye ? Hayatına garezi var galiba .Sonra suçu dönüp kadere atmasinlar, Bu dolandırıcı aşağılık adamın kıçına tekme koymak için daha ne olmasını bekliyor.

Hemen kaçsın, arkasına bile bakmasın. Babası bir kızar iki kızar, elalem iki gün konuşur susar. Evlenirse ömrü boyunca çekecek. Boşanabilirse şanslı olacak. Çocuk olursa boşanmayacak da.
Nişanlısı asla değişmez. Kanını emer kuzeninin. Sen de destek ol, yüreklendir kuzenini hemen ayrılsın

Şimdi nişan atsa da borcu ödetemeyecek tabii ki kendi kurtulsun da iki ucu b*klu değnek ne yapacağımızı şaşırdık. Dayım hele borcu duysa kıyamet kopar
Şimdi borcu ödemiyor zaten, üstüne daha kızdan para istiyormuş.ciddi söylüyorum, ben böyle kumpas kuran bir adamı yaka paça evden atardım.

Nişanı atmalı ve ardına bile bakmamalı.

Dedikodu yapmak isteyenler, evlense de dedikodusunu yapabilirler. Sadece dedikoduların içeriği değişir.

Örneklemek gerekirse:

Nişanı atmazsa: Kız göz göre başını yaktı; bu adamdan hayır gelmez, yazık etti kendine vb derler.

Nişanı atarsa: Kız, çocuğun borçlarını duyunca nişanı atmış vb derler. Çoğu kişi de "aferin, iyi yapmış vb" der.
Bana dedikodudan korkması garip geldi. Oğlanın kızı dolandırdığını duysalar kimse o oğlana kız vermez.

Maalesef, parasında da değiliz artık inanın ki psikoloji diye birşey kalmadı kuzenimde çevre baskısından babasından çok korkuyor
Napacak babası? Bağırır, söver. Hayatını yakacağına babasının suratını çeksin, laflarını duymamazlığa gelsin. Elbet baba da yumuşar.
Zaten babasına olayı olduğu gibi anlatsa babası adamsa hemen ayrıl der

Back
X