Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev verip daha ne yapsınlar pardon da. Canlarıni da sökün alin insanların .Kızlar merhaba herkese, kuzenimin bir sıkıntısı var kendi üyeliği olmadığı için benim yazmamı istedi, görüşlerinizi yazarsanız çok seviniriz..
Kuzenim şu anda bir yerde çalışıyor ve 25 gün sonra düğünü var. Şu anda nişanlı ve nişanlısıyla birçok problemi var. Nişanlısı hesapları üzerinden kredi çekiyor ve kredi kartlarını da kullanıyor. Güvenli uygulama sandığı bir yere 400.000 lira yatırıyor. Bunu yapmasında ki tek sebepte balayı rahat yaşayabileceğini düşünmüş ve araba alabileceğini düşünmüş. Kuzenime bunu nişanlısı sıkışınca anlatıyor ve kuzenim aldığı asgari ücretle onun çektiği kredileri ödüyor. Nişanlısı askerden geleli 5 ay oldu ve gelir gelmez farklı bir psikolojiye girip çok baskı uyguluyor. Sürekli kuzenimden para istiyor. Ayriyeten kayınvalide konusunda da sıkıntılar çekiyor. Kayınvalidesinin tek yaptığı ev vererek geri çekiliyor. Ve bu durumdan haberleri de var. Ev baştan tadilata girdi ve bütün borçlar onların üzerine kaldı. Ayrıca bu dönemde bir bakıyorlar ki nişanlısı kendi anne-babası üzerine de kredi çekmiş fakat henüz kuzenim nişanlısına bildiğini söylemedi. Nişanı atmak istiyor ama hem babasından korkuyor hemde çevredekilerin yapacağı dedikodulardan korkuyor. Bu konuda sizce kuzenim ne yapmalı ? Geri dönüş yaparsanız çok seviniriz. Kendinize iyi bakın :)
Hemen nişanı atmalı yoksa iki üç seneye iki çocukla döner.hayatinin sonuna kadar aralarında bağ olur hemen atsın nişanı elalem iyide olsa kötüde olsa konuşur baskari için yaşamayın artıkKızlar merhaba herkese, kuzenimin bir sıkıntısı var kendi üyeliği olmadığı için benim yazmamı istedi, görüşlerinizi yazarsanız çok seviniriz..
Kuzenim şu anda bir yerde çalışıyor ve 25 gün sonra düğünü var. Şu anda nişanlı ve nişanlısıyla birçok problemi var. Nişanlısı hesapları üzerinden kredi çekiyor ve kredi kartlarını da kullanıyor. Güvenli uygulama sandığı bir yere 400.000 lira yatırıyor. Bunu yapmasında ki tek sebepte balayı rahat yaşayabileceğini düşünmüş ve araba alabileceğini düşünmüş. Kuzenime bunu nişanlısı sıkışınca anlatıyor ve kuzenim aldığı asgari ücretle onun çektiği kredileri ödüyor. Nişanlısı askerden geleli 5 ay oldu ve gelir gelmez farklı bir psikolojiye girip çok baskı uyguluyor. Sürekli kuzenimden para istiyor. Ayriyeten kayınvalide konusunda da sıkıntılar çekiyor. Kayınvalidesinin tek yaptığı ev vererek geri çekiliyor. Ve bu durumdan haberleri de var. Ev baştan tadilata girdi ve bütün borçlar onların üzerine kaldı. Ayrıca bu dönemde bir bakıyorlar ki nişanlısı kendi anne-babası üzerine de kredi çekmiş fakat henüz kuzenim nişanlısına bildiğini söylemedi. Nişanı atmak istiyor ama hem babasından korkuyor hemde çevredekilerin yapacağı dedikodulardan korkuyor. Bu konuda sizce kuzenim ne yapmalı ? Geri dönüş yaparsanız çok seviniriz. Kendinize iyi bakın :)
Hıc üzülmesin inanmasın böylesi kendıne kıyamaz canı tatlıdır. Bence hemen aılesıne soylesın kıyamet koparsa kopsun kendi babası sonuçta lafları yiyip otursun bi zahmet ilerde daha büyük sorunlarla baba evine dönecegine. akılsızlık resmen ya üzüldüm kuzeninizeKuzenim bir kere ayrılmak istemiş işte yok intihar ederim bilmem ne yaparım ağlamış zırlamış duygu sömürü yapmış ben kaptırdım parayı bilmem ne.. bana anlatınca o kadar kötü oluyorum o kadar içinden çıkamıyorum ki
Adam hem hırsız, hem de dolandırıcı. Neyi bekliyor nişanı atmak için? Ayrıca suç duyurusunda da bulunsun.Telefonunu alıyor. Kuzenim o sırada derste ve kendisi kredi çekip kredi kartlarını giriyor evet. Haklısın
Kuzenim bir kere ayrılmak istemiş işte yok intihar ederim bilmem ne yaparım ağlamış zırlamış duygu sömürü yapmış ben kaptırdım parayı bilmem ne.. bana anlatınca o kadar kötü oluyorum o kadar içinden çıkamıyorum ki
Ya neler neler kuzum, kuzenim para yok dediği halde “hadi hadi, sen kirli çıkısındır,lazım ” diyormuş. Gurursuz yüzsüz adi bir insan. Nefret ediyorum her gördüğümde yüzüne tüküresim geliyor nasıl bir adamsın diye. İnşallah tez vakitte kurtulur inşallahBu herif kuzenine evlenince para vermese siddet de uygular
Bu ne demek?Ya neler neler kuzum, kuzenim para yok dediği halde “hadi hadi, sen kirli çıkısındır,lazım ” diyormuş. Gurursuz yüzsüz adi bir insan. Nefret ediyorum her gördüğümde yüzüne tüküresim geliyor nasıl bir adamsın diye. İnşallah tez vakitte kurtulur inşallah
Evet biraz olaylar yaşanır ama göze almalı kesinlikle kurtulmak içinKızlar bütün mesajları okuyorum ve iletiyorum kuzenime.. inanın öğrendiğimden beri aklım başımda değil, annesine söylemiş annesi davetiyeleri dağıttık demiş, sonra demiş ki nişanı at dağıtıldıysa dağıtıldı boşver her şeyi demiş, şimdi inşallah kendini hazır hissettiğinde dayımla konuşacak bu durumu… dilerim tez vakitte kurtulsun bu amipten. Abisi öğrense o borcu düğünde takacakları takıdan bile ödetir de işte sonra biraz baskı olacak kızın üzerinde. Bende söylediğiniz gibi bir ömür sıkıntı çekmenden iyidir dedim. Gelişmeler olursa mutlaka ama mutlaka yazarım.
Sende para vardır, sen tutumlusundur, kıyı köşeyi yokla diyor.Bu ne demek?
Güya ondan para saklıyor işte. Kızda para mı bırakıyorsun şerefsiz. Resmen kullanıyor. Bide eklemeyi unutmuşum küfür felan da ediyormuş. Bir de dün kavga etmişler kavgadan sonra seni burda dövesim var tarzı bişey söylemiş kuzenim de yüzüğü suratına fırlatmış. İt gibi arıyor da açmıyor engellemiş kuzenim.Bu ne demek?
Kalmamış kuzum küfür de var. Dilerim rabbimden tez zamanda kurtulsun. Bazen ben bile diyorum kendim gidip konuşsam mı dayımla sonra vazgeçiyorum bende onlar bişey demedikçe korkuyorumSende para vardır, sen tutumlusundur, kıyı köşeyi yokla diyor.
Kredi olayı olmasa bile böyle bir insanla hayat geçmez. Kuzeniniz de nereden bulmuş bu tipi, buna nasıl dayanmış anlam veremedim. Aşk sevgi saygı kalmamıştır zaten.
Ay siz de oyle bir anlatmissiiniz ki sanki kuzen 3 5 yasinda cocuk. Ver diyormus, veriyormus. Telefonuna giriyormus bilmem ne... Akli yok mu bu kuzenin ? Parasini kurtarmaya baksin, onu da alamaz bana kalirsa.Ya neler neler kuzum, kuzenim para yok dediği halde “hadi hadi, sen kirli çıkısındır,lazım ” diyormuş. Gurursuz yüzsüz adi bir insan. Nefret ediyorum her gördüğümde yüzüne tüküresim geliyor nasıl bir adamsın diye. İnşallah tez vakitte kurtulur inşallah
Ay ciddenAlem para avcısı olmuş.
Kuzen de alık ama insan kac yillik kocasina vermez, hesap sifresini vb. Inek olursan, sağan cok olur.Alem para avcısı olmuş.