Kuzenimin taciz olayını anlattım

Ben kucukken takipci bi sapigim vardi, babama söylediğim gibi hiç nasıl olur diye bile saskinlik ifadesi göstermeden adami bulup dövmüştü. Herkes boyle olamaz, elalem ne der korkusu bu ülkenin insaninin icine sinmis durumda, bu yuzden hareket edemiyorlar.

Saskinliklari, tutukluklari hep bu yuzden.
Ya birak mesaji daha dikkatli oludum babasi kuzenine iftira atma demis .Gercekten yaziklar olsun.

Ben kucukken takipci bi sapigim vardi, babama söylediğim gibi hiç nasıl olur diye bile saskinlik ifadesi göstermeden adami bulup dövmüştü. Herkes boyle olamaz, elalem ne der korkusu bu ülkenin insaninin icine sinmis durumda, bu yuzden hareket edemiyorlar.

Saskinliklari, tutukluklari hep bu yuzden.
Bide sizinki akraba degilmis .Akraba olsa ayni tepkiyi verir miydi acaba ? Ben bir kac olaya tanik oldum .yabanci olunca aslan kesilenler akraba olunca sen yanlis anlamissindir diyor .

Kızlar hatırlarsanız 2 gün önce kuzenimin beni nasıl taciz ettiğini anlatmıştım. Sizinle konuştuktan sonra çok düşündüm ve sadece babamla konuşmaya karar verdim dün. Bir gün içinde olanları anlatacağım.

Babama olayı tek tek tüm ayrıntıları ile anlattım ama beklediğim gibi bir tepki vermedi. Emin misin, yanlış anlamış olmayasın vs. dedi. Hatta belki seni yanlışlıkla öpmüştür eli filan yanlışlıkla dokunmuştur gibi şeyler bile söyledi. Ben de salak olmadığımı ve tacizle onun arasındaki farkı anlarım herhalde vs. diye tepki verdim. Nasıl bu şekilde tepkisiz kaldı anlayamadım. Babam bana her zaman destek çıkmıştır ve daha önce üniversite beni rahatsız eden bir çocuğu dövdüğü bile olmuştur. O yüzden bu tepkisine çok şaşırdım. Ne kadar net anlatsam da bana tam olarak inanmadı. Yine de kendi gidip amcamla ve kuzenimle konuştu ama beni yanlarına götürmedi. Ben konuşurum dedi. Benimle konuşmalarına izin vermedi.

Sonra gelip bana şöyle dedi. Amcan çok şaşırmış benim oğlum böyle bir şey yapmaz demiş. Kuzenim de (taciz eden) Ben bir şey yapmadım iftira ediyor bana eşimden kıskanıyor vs. bir şeyler demiş. Diğer kuzenim ise Ben hiçbir şey görmedim uyuyordum içeride demiş. Yani herkes olayı ya inkar etmiş kısacası.

Babam da onların bu tepkisinden sonra daha da kararsız kaldı. Ne beni açık açık savundu ne de onlara gerçekten tepki gösterdi. Olayı daha çok kapatmak istedi gibiydi. Arada kalmış gibiydi ama bu benim için daha kötüydü. Çünkü yine yalnız kaldım.

Sonra olay kuzenimin eşinin kulağına gitmiş. Bugün sabahın köründe arayıp konuşalım dedi (1 saat önce konuştum, hazır her şey aklımdayken buraya yazayım dedim) Gittim ama baştan sinirliydi değişik değişik konuştu benimle. Ne anlatmışsın sen herkese, kocam sana ne yapmış olabilir ki diye başladı. Ben olayı düzgünce anlatmaya çalıştım ama sözümü bile kesmeden bağırmaya başladı. Direkt bana saldırdı. Sen kocamı tavlamaya mı çalışıyorsun, öğrendim ki küçüklükten beri ona aşıkmışsın (öyle bir şey yok) bizim evliliğimizde sıkıntı var diye sen ona yanaşıp fırsat mı buldun, senin gibiler yüzünden yuvalar yıkılıyor diye bağırmaya başladı. Kuzenim olayları çok farklı anlatmış. Konuşmaya çalıştım ama dinlemedi bile. Mesajları gösterdim (babama da göstermiştim sadece okuyup geçti bir şey demedi), sonra eşi sen olayı çarpıyorsun uydurma mesajlar yapmışsın vs. diye saçmalamaya başladı. En son dayanamayıp ben de bağırdım ve gittim.

Babam bunları duydu ama hala sessiz. Bir şey demedi. Arkamda durduğunu hissettirmedi. Herkesin üstünü kapatmaya çalıştığı, kimsenin açıkça konuşmadığı bir ortam var şu an. Ben de en son babama inanmazsan inanma ama artık ben onlarla rn azından aynı ortamda bulunmayacağım vs. dedim. Böyle bir şeyin mümkün olmayacağını ve kuzenime iftira atmayı kesmemi söyledi. Resmen kendimi aptal yerine koyulan küçük bir kız çocuğu gibi hissettim.

Kısacası kızlar olay hiç de hayal ettiğim gibi olmadı. Ve biliyorsunuz bayram yaklaşıyor ve babaanneme uğrayan çok oluyor yaşlı büyük diye. O kuzenlerimde uğrayacak ve dip dibe olacağız. Ben evime dönmeye karar verdim. Burada daha fazla bulunmayacağım. Ama artık bundan sonra neler olacak bilmiyorum henüz. Polise de gitmeyi düşünüyorum ama biliyorsunuz genelde bu tip şeylerden hiçbir şey çıkmıyor. Yani kızlar ben oldukça kötüyüm.

Ama yine de önerileriniz ve destekleriniz için teşekkür ederim. Artık bekleyip göreceğim.
Polise gidebilirsin. Elinde özür mesajları olduğunu yazmıştın, onlar kanıttır.

Ataerkil düzen yine şaşırtmıyor, evladının arkasında durmaktansa hala kardeşim, abim, yeğenim mavalları okunuyor.
Amcanız oğlum yapmaz demiş, biricik oğlu çünkü. Emin olsa, gözüyle görse bile öyle diyecekti.
O babayı silerdim ben, böyle bir durumda benim arkamda durmayacaksa yere batsın babalığı

Ya birak mesaji daha dikkatli oludum babasi kuzenine iftira atma demis .Gercekten yaziklar olsun.

Bide sizinki akraba degilmis .Akraba olsa ayni tepkiyi verir miydi acaba ? Ben bir kac olaya tanik oldum .yabanci olunca aslan kesilenler akraba olunca sen yanlis anlamissindir diyor .
Babama bu konuda cok guvenirim, akraba dahi olsa ayni tepkiyi verirdi.

Ben konu sahibinin babasini aklamiyorum, saskinliginin sebebini anlamaya calisiyorum, olayi sindirincede farkli davranmazsa kizinin arkasinda duramayan ve tacizi normallestiren baba olamamis biridir derim.

Konu sahibinide gazlamak istemiyorum, zaten boyle bi durumda arkasinda durmayan bir babayla iliskisini kesecegini dusunuyorum acikcasi, yasadigi sehrede bu yuzden donecek belliki.

Son düzenleme:
Ben senin yerinde olsam iyi kurtuldum diyip bir şükrederim önce. Başına daha farklı şeyler gelseydi demek durum yine böyle olacaktı. Kuzen korunacaktı, kimse inanmayacaktı. Farklı şeylerden kastımı anlamışsındır. Baba, işe yaramıyorsa kızını korumuyorsa öyle birine gerek yok bence. Olmasa da olur yani, uzak dur hepsinden. Hepsini engelle. Daha çok içlerine çekecekler seni, şimdi kuzen eşiyle sorunlar yaşayacak iyice, sana bulaşacaklar. Polise gider miydim? Şu aldığım tepkiden sonra gitmezdim, hepsi elbirliğiyle seni haksız çıkarmaya çalışacaklar ve yalan tanıklık yapacaklar, yanlış anlamaydı ben gördüm öyle dokunmadı öpmedi, yanlış anladığı için mesajlar attı olayına kadar gidecekler. Kuzene çocukluğundan beri aşıktı, amacı ayırmaktı, tüm sülale olarak biz biliyoruz bunları lafını göreceksin defalarca belki. Sen bunları duydukça iyice çökeceksin, o yapılan yargılama sana zulüm olacak, hepsi sana karşı birleşecek. Kuzenin ceza alabilir bu arada, mahkeme bu ifadelere kolay kolay inanmaz, hakim zorlar, savcı bastırır ama.. işte aması var. Sonuçta sen tamamen bozulmuş psikoloji ile kalacaksın belki. Bunları bir kadın olarak yazıyorum, meslekle hiç alakası yok, tamamen ben olsam ne yapardım olarak yazdım. Çünkü şu dönemde, böyle bir stresi kaldırabilecek gücüm yok, senin varsa şikayet et mutlaka.
Diyecek çok şey var bu erkeklere, ailelere, ataerkil zihniyete ama.. desen ne fayda.

Kuzeninin esi burda zaman zaman yazip linclendigim bir konu. Cok klasik iste. Cogu erkek aldatiyor nokta. Esler de farkinda ama salaga yatip akillarinca evliliklerini kurtariyolar kendilerini de kandirip.
Babana cok sasirdim. Bunu beklemiyordum.
Ben olsam inat degil mi, ben rahatsiz olup kafamda kuracagima onlar acik acik hesap versinler der polise giderim. Ifademi veririm. Bu bir.

Ikincisi bu olayi gozlerine sokarim akrabalarin ki herkes kimin ne oldugunu bilsin. Kuzeninin esi de sirf evliligini aklinca kurtaricak diye genc bi kadina adeta iftira atmak ne demekmis gorsun. Watsaptan grup kur, koy ilgili olabilcek tum akrabalari o kuzen, esi, amcan, diger yalanci kuzenin ve baban dahil ve olayi bir de ordan anlat derim.

Kızlar hatırlarsanız 2 gün önce kuzenimin beni nasıl taciz ettiğini anlatmıştım. Sizinle konuştuktan sonra çok düşündüm ve sadece babamla konuşmaya karar verdim dün. Bir gün içinde olanları anlatacağım.

Babama olayı tek tek tüm ayrıntıları ile anlattım ama beklediğim gibi bir tepki vermedi. Emin misin, yanlış anlamış olmayasın vs. dedi. Hatta belki seni yanlışlıkla öpmüştür eli filan yanlışlıkla dokunmuştur gibi şeyler bile söyledi. Ben de salak olmadığımı ve tacizle onun arasındaki farkı anlarım herhalde vs. diye tepki verdim. Nasıl bu şekilde tepkisiz kaldı anlayamadım. Babam bana her zaman destek çıkmıştır ve daha önce üniversite beni rahatsız eden bir çocuğu dövdüğü bile olmuştur. O yüzden bu tepkisine çok şaşırdım. Ne kadar net anlatsam da bana tam olarak inanmadı. Yine de kendi gidip amcamla ve kuzenimle konuştu ama beni yanlarına götürmedi. Ben konuşurum dedi. Benimle konuşmalarına izin vermedi.

Sonra gelip bana şöyle dedi. Amcan çok şaşırmış benim oğlum böyle bir şey yapmaz demiş. Kuzenim de (taciz eden) Ben bir şey yapmadım iftira ediyor bana eşimden kıskanıyor vs. bir şeyler demiş. Diğer kuzenim ise Ben hiçbir şey görmedim uyuyordum içeride demiş. Yani herkes olayı ya inkar etmiş kısacası.

Babam da onların bu tepkisinden sonra daha da kararsız kaldı. Ne beni açık açık savundu ne de onlara gerçekten tepki gösterdi. Olayı daha çok kapatmak istedi gibiydi. Arada kalmış gibiydi ama bu benim için daha kötüydü. Çünkü yine yalnız kaldım.

Sonra olay kuzenimin eşinin kulağına gitmiş. Bugün sabahın köründe arayıp konuşalım dedi (1 saat önce konuştum, hazır her şey aklımdayken buraya yazayım dedim) Gittim ama baştan sinirliydi değişik değişik konuştu benimle. Ne anlatmışsın sen herkese, kocam sana ne yapmış olabilir ki diye başladı. Ben olayı düzgünce anlatmaya çalıştım ama sözümü bile kesmeden bağırmaya başladı. Direkt bana saldırdı. Sen kocamı tavlamaya mı çalışıyorsun, öğrendim ki küçüklükten beri ona aşıkmışsın (öyle bir şey yok) bizim evliliğimizde sıkıntı var diye sen ona yanaşıp fırsat mı buldun, senin gibiler yüzünden yuvalar yıkılıyor diye bağırmaya başladı. Kuzenim olayları çok farklı anlatmış. Konuşmaya çalıştım ama dinlemedi bile. Mesajları gösterdim (babama da göstermiştim sadece okuyup geçti bir şey demedi), sonra eşi sen olayı çarpıyorsun uydurma mesajlar yapmışsın vs. diye saçmalamaya başladı. En son dayanamayıp ben de bağırdım ve gittim.

Babam bunları duydu ama hala sessiz. Bir şey demedi. Arkamda durduğunu hissettirmedi. Herkesin üstünü kapatmaya çalıştığı, kimsenin açıkça konuşmadığı bir ortam var şu an. Ben de en son babama inanmazsan inanma ama artık ben onlarla rn azından aynı ortamda bulunmayacağım vs. dedim. Böyle bir şeyin mümkün olmayacağını ve kuzenime iftira atmayı kesmemi söyledi. Resmen kendimi aptal yerine koyulan küçük bir kız çocuğu gibi hissettim.

Kısacası kızlar olay hiç de hayal ettiğim gibi olmadı. Ve biliyorsunuz bayram yaklaşıyor ve babaanneme uğrayan çok oluyor yaşlı büyük diye. O kuzenlerimde uğrayacak ve dip dibe olacağız. Ben evime dönmeye karar verdim. Burada daha fazla bulunmayacağım. Ama artık bundan sonra neler olacak bilmiyorum henüz. Polise de gitmeyi düşünüyorum ama biliyorsunuz genelde bu tip şeylerden hiçbir şey çıkmıyor. Yani kızlar ben oldukça kötüyüm.

Ama yine de önerileriniz ve destekleriniz için teşekkür ederim. Artık bekleyip göreceğim.
Özür mesajı attı demiştin diye hatırlıyorum onları göstersene

Bide elinde kuzenin senden ozur diledigi mesajlar var .Tam olarak orada ne yaziyor ? Bu cok guclu bir kanit .Baban bunuda mi gormedi ? amcana at sapik oglunun benden ozur mesajlari al ,inanmiyormussun diye .
Mesajlarını sırasıyla kopyala yapıştır yapıp yazıcam ayrı ayrı zamanlarda ve günlerde atıldı aramaları da var. Hiçbirine dönüş yapmadım (aynı gün yakın zamanda atılanları dip dibe yazdım)

-(ismim) geri gel eve baban seni merak edecek (aradı ondan sonra 2 kere)
-gel geri sadece saka yapmştım
-aramalara cevap verir misin Mesajlara da

(Yine aradı bir iki kere ertesi gün)
-özür dilerim abim sen yanlış anladın bak olay büyümesin abimlemde sorun yasadım
-hadi gel de 2 dk konuşalim bugün halledelim biz kuzeniz ben sana hiç öyle bir şey yapar mıyım
-ozür dilerim dedim abartma

(Sonra yine bir gün sonra aradı)
-hey lütfwn cevap ver Bekliyorum

Yine aramalar oldu ama mesaj yok.

(Dün yine aradı bugün de)
-bak noldu gördün mü şakalaşmak istedim abarttn milete duyurdun şimdi senin yüzünden neler yaşadik eşimle kavga ettik Allah belanı versin

Bundan sonra da engelledim. En başta engellemememin sebebi de mesaj olsun kanıt olsun diye.

Icim sisti ama ben acik acik sana eş ile konusma demistim, tam da dusundugum gibi tepki vermis eşi ama olan olmus, en azindan artik icinde buyuyen bir kurt var onunda.

Babana gelince muhtemelen amcanla olan samimiyetinden oturu konduramadi ama evlat herkesten once gelmelidir her zaman. Birak bi olayi sindirsin.

Acikcasi, benim dedigim sekilde 4 kisiyle ayni anda konussaydin daha farkli sonuc olacagina eminim, magdurun karsisinda sahitte tacizcide cok direnis gosteremezdi. Evet inkar ederlerdi ama halleri tavirlari acik ederdi suclarini.

O mesajlari bi yerde yedekle mutlaka, birileri silmek için ugrasabilir.
Eşle konuşmadım, vazgeçtim. Ama herhalde kulağına gitmiş ya da sonra onlar kendi aralarında konuşmuş. Ekran kaydı aldım zaten, silse de var ben de konuşmalar.

Back
X