- 6 Mayıs 2025
- 16
- 22
- 3
Neden gitmiyim? Konuşup çözmek için.Peki kuzeninin eşi seni çağırdı da neden gittin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden gitmiyim? Konuşup çözmek için.Peki kuzeninin eşi seni çağırdı da neden gittin?
İyi de siz hatalı değilsiniz neyi çözmeye gittiniz? Çözecek bir şey mi var? Taciz eden adamın karısıyla neyi çözebilirdiniz hem de onun evinde?Neden gitmiyim? Konuşup çözmek için.
Böyle olacağı belliydi. Söylemekle iyi etmişsin..hepsi oisliğinde boğulsunm git sen de . Hepsi aynı pislik sevgilin olsa ses edecek olan baba bu olaya birşey demiyor neden aile içi diye. Bu yüzden zaten taciz tecavüzün yüzde doksanı aileden akrabadan geliyor. Sen demekle iyi yaotınız kararsız kalmayın pişman da olmayın yaptığınızdan. Polise gitmeyin aynen bir b.k yapmazlar çünküKızlar hatırlarsanız 2 gün önce kuzenimin beni nasıl taciz ettiğini anlatmıştım. Sizinle konuştuktan sonra çok düşündüm ve sadece babamla konuşmaya karar verdim dün. Bir gün içinde olanları anlatacağım.
Babama olayı tek tek tüm ayrıntıları ile anlattım ama beklediğim gibi bir tepki vermedi. Emin misin, yanlış anlamış olmayasın vs. dedi. Hatta belki seni yanlışlıkla öpmüştür eli filan yanlışlıkla dokunmuştur gibi şeyler bile söyledi. Ben de salak olmadığımı ve tacizle onun arasındaki farkı anlarım herhalde vs. diye tepki verdim. Nasıl bu şekilde tepkisiz kaldı anlayamadım. Babam bana her zaman destek çıkmıştır ve daha önce üniversite beni rahatsız eden bir çocuğu dövdüğü bile olmuştur. O yüzden bu tepkisine çok şaşırdım. Ne kadar net anlatsam da bana tam olarak inanmadı. Yine de kendi gidip amcamla ve kuzenimle konuştu ama beni yanlarına götürmedi. Ben konuşurum dedi. Benimle konuşmalarına izin vermedi.
Sonra gelip bana şöyle dedi. Amcan çok şaşırmış benim oğlum böyle bir şey yapmaz demiş. Kuzenim de (taciz eden) Ben bir şey yapmadım iftira ediyor bana eşimden kıskanıyor vs. bir şeyler demiş. Diğer kuzenim ise Ben hiçbir şey görmedim uyuyordum içeride demiş. Yani herkes olayı ya inkar etmiş kısacası.
Babam da onların bu tepkisinden sonra daha da kararsız kaldı. Ne beni açık açık savundu ne de onlara gerçekten tepki gösterdi. Olayı daha çok kapatmak istedi gibiydi. Arada kalmış gibiydi ama bu benim için daha kötüydü. Çünkü yine yalnız kaldım.
Sonra olay kuzenimin eşinin kulağına gitmiş. Bugün sabahın köründe arayıp konuşalım dedi (1 saat önce konuştum, hazır her şey aklımdayken buraya yazayım dedim) Gittim ama baştan sinirliydi değişik değişik konuştu benimle. Ne anlatmışsın sen herkese, kocam sana ne yapmış olabilir ki diye başladı. Ben olayı düzgünce anlatmaya çalıştım ama sözümü bile kesmeden bağırmaya başladı. Direkt bana saldırdı. Sen kocamı tavlamaya mı çalışıyorsun, öğrendim ki küçüklükten beri ona aşıkmışsın (öyle bir şey yok) bizim evliliğimizde sıkıntı var diye sen ona yanaşıp fırsat mı buldun, senin gibiler yüzünden yuvalar yıkılıyor diye bağırmaya başladı. Kuzenim olayları çok farklı anlatmış. Konuşmaya çalıştım ama dinlemedi bile. Mesajları gösterdim (babama da göstermiştim sadece okuyup geçti bir şey demedi), sonra eşi sen olayı çarpıyorsun uydurma mesajlar yapmışsın vs. diye saçmalamaya başladı. En son dayanamayıp ben de bağırdım ve gittim.
Babam bunları duydu ama hala sessiz. Bir şey demedi. Arkamda durduğunu hissettirmedi. Herkesin üstünü kapatmaya çalıştığı, kimsenin açıkça konuşmadığı bir ortam var şu an. Ben de en son babama inanmazsan inanma ama artık ben onlarla rn azından aynı ortamda bulunmayacağım vs. dedim. Böyle bir şeyin mümkün olmayacağını ve kuzenime iftira atmayı kesmemi söyledi. Resmen kendimi aptal yerine koyulan küçük bir kız çocuğu gibi hissettim.
Kısacası kızlar olay hiç de hayal ettiğim gibi olmadı. Ve biliyorsunuz bayram yaklaşıyor ve babaanneme uğrayan çok oluyor yaşlı büyük diye. O kuzenlerimde uğrayacak ve dip dibe olacağız. Ben evime dönmeye karar verdim. Burada daha fazla bulunmayacağım. Ama artık bundan sonra neler olacak bilmiyorum henüz. Polise de gitmeyi düşünüyorum ama biliyorsunuz genelde bu tip şeylerden hiçbir şey çıkmıyor. Yani kızlar ben oldukça kötüyüm.
Ama yine de önerileriniz ve destekleriniz için teşekkür ederim. Artık bekleyip göreceğim.
Bu mesajları görüp hala kocasını savunmasına hiç şaşırmadım. Normalde kimse aldatılmasın ama bu kadar şeyi görüp halen kocasını savunan bir kadını hatta daha fazla aldattın müstahak yani.Mesajlarını sırasıyla kopyala yapıştır yapıp yazıcam ayrı ayrı zamanlarda ve günlerde atıldı aramaları da var. Hiçbirine dönüş yapmadım (aynı gün yakın zamanda atılanları dip dibe yazdım)
-(ismim) geri gel eve baban seni merak edecek (aradı ondan sonra 2 kere)
-gel geri sadece saka yapmştım
-aramalara cevap verir misin Mesajlara da
(Yine aradı bir iki kere ertesi gün)
-özür dilerim abim sen yanlış anladın bak olay büyümesin abimlemde sorun yasadım
-hadi gel de 2 dk konuşalim bugün halledelim biz kuzeniz ben sana hiç öyle bir şey yapar mıyım
-ozür dilerim dedim abartma
(Sonra yine bir gün sonra aradı)
-hey lütfwn cevap ver Bekliyorum
Yine aramalar oldu ama mesaj yok.
(Dün yine aradı bugün de)
-bak noldu gördün mü şakalaşmak istedim abarttn milete duyurdun şimdi senin yüzünden neler yaşadik eşimle kavga ettik Allah belanı versin
Bundan sonra da engelledim. En başta engellemememin sebebi de mesaj olsun kanıt olsun diye.
Anlatmasa kuzeni her gördüğü yerde taciz edecekti muhtemelen ..bu kez sanki ilişkileri var gibi olacaktı. Ayrıca bu pislik adam baskalarını da taciz ediyordur..dememek cözüm değilKonuda ne desem bilemedim derken bundan bahsediyordum herkes söyle söyle dedi ama noldu kadın suçlu çıktı bütün sülalede duydu maalesef hayat öyle sizin dediğiniz gibi basit değil
Yapması gereken tacize uğrarken tepki verip ortalığı ayağa kaldirmasıydı kimse inkar edemezdiAnlatmasa kuzeni her gördüğü yerde taciz edecekti muhtemelen ..bu kez sanki ilişkileri var gibi olacaktı. Ayrıca bu pislik adam baskalarını da taciz ediyordur..dememek cözüm değil
Evinde görüştüğümü nereden çıkardın? Öyle bir şey mi yazmışım? Kuzenimin eşi yıllardır tanıdığım bir kadın, normalde de severdim. Beni aradığında gerçekten konuşmak ve olayı öğrenmek için aradığını düşündüm. Sonuçta ikimizde kadınız. Aynısı benim başıma gelse diğer kadının bana her şeyi anlatmasını beklerdim. Bu zihniyetle gittim ama ne yazıkki düşündüğüm gibi olmadı. Ayrıca inanmamak size kalmış. O kadar şey yaşadım ve gelip tanımadığım birine bir şey kanıtlamak zorunda değilim. Belki bir gün Allah korusun başınıza böyle bir şey gelirse ve insanlar size inanmazsa o zaman nasıl hissettiğimi anlarsınız. İyi günler.İyi de siz hatalı değilsiniz neyi çözmeye gittiniz? Çözecek bir şey mi var? Taciz eden adamın karısıyla neyi çözebilirdiniz hem de onun evinde?
Şikayette bulunun . Nie millete dert anlatıyorsunuz ki gidin polise anlatınO zamandan beri kuzenim bana sürekli özür mesajları atıyor, arıyor vs. Eşiyle kavga ettiği bir dönemmiş ve bir anlık gaflete düşmüş vs vs. Abisiyle kavga etmiş falan filan. Hiçbirine cevap vermedim.
Bu kadar bağrış çağrış dışarıda mı oldu yani? Kadın çocuklarını kime bırakmıştı?Evinde görüştüğümü nereden çıkardın? Öyle bir şey mi yazmışım? Kuzenimin eşi yıllardır tanıdığım bir kadın, normalde de severdim. Beni aradığında gerçekten konuşmak ve olayı öğrenmek için aradığını düşündüm. Sonuçta ikimizde kadınız. Aynısı benim başıma gelse diğer kadının bana her şeyi anlatmasını beklerdim. Bu zihniyetle gittim ama ne yazıkki düşündüğüm gibi olmadı. Ayrıca inanmamak size kalmış. O kadar şey yaşadım ve gelip tanımadığım birine bir şey kanıtlamak zorunda değilim. Belki bir gün Allah korusun başınıza böyle bir şey gelirse ve insanlar size inanmazsa o zaman nasıl hissettiğimi anlarsınız. İyi günler.
Tacizi uğrayan kadını da suçlu çıkarmazsın ya.. Yakınım olsanız size tacize uğradığımı anlatsam ve bana bu soruları sorsanız kendimi çok kötü hissederdim.Bu kadar bağrış çağrış dışarıda mı oldu yani? Kadın çocuklarını kime bırakmıştı?
Ayrıca sadece bayramlarda görürdüm diye bahsettiğiniz kuzeninizin eşiyle nasıl bu kadar yakınsınız ve tanıyorsunuz?
Bu inanıp inanmamak değil. Anlatmadığınız başka bir şey olduğunu düşünüyorum. Artık orası da size kalmış. Neden ilk önce eşine anlatacağım diyordunuz? İlk önce odadaki abi ve sonra babanız amcanız diye düşünmeliydiniz. Ve hadi Babanız size inanmadıysa eşinin kulağına nasıl gitti? Kim söyledi karısına? Genelde inanmayan kişiler saklar duyurmaz. Çünkü amaçları aman yuva yıkılmasın argümanlarıdır.
Belli ki tek yaşayan olgun bir kadınsınız, neden o an kıyameti koparmadınız ve boynumu yüzümü dudağımı öptü yaladı vücudumu elledi diyordunuz, bunlar taciz değil daha ağırı. Neden itmediniz o an yaklaştığında, şok mu olmuştunuz?
Abisini görünce mi şok geçti kendinize geldiniz ve vurdunuz?
Nereye gittiniz kimse sormadı mı ne oldu niye geldin diye?
Bakın suçlu olmadığınız halde sizi suçlu ilan ettiler. Peki durumu nasıl lehinize çevireceksiniz? Şu aşamada neden insanlara duyuruyorsunuz? Kuzeninize ne yapılmasını istiyorsunuz? Yetişkin bir insan gidip polise ihbar eder çünkü, ceza almasını ister. Sonra ailesine anlatır. Siz ne ceza almasını istiyorsunuz? Neden polise gitmediniz?
Gerçekten böyle şeyler sadece filmlerde olmuyormus. Tacize uğrarsın birde millete inandırmaya çalışırsın. Şu durumda babam bana inanmasa sanırım yüzüne bakmam.Hele o ese ne demeli ?Bu kadınlar nasıl sorgusuz sualsiz eslerine inaniyor yada inanmayı seçiyor?Bunlar kocalarını biriyle yatakta görse kocamı zorla yatağa attın der.Kızlar hatırlarsanız 2 gün önce kuzenimin beni nasıl taciz ettiğini anlatmıştım. Sizinle konuştuktan sonra çok düşündüm ve sadece babamla konuşmaya karar verdim dün. Bir gün içinde olanları anlatacağım.
Babama olayı tek tek tüm ayrıntıları ile anlattım ama beklediğim gibi bir tepki vermedi. Emin misin, yanlış anlamış olmayasın vs. dedi. Hatta belki seni yanlışlıkla öpmüştür eli filan yanlışlıkla dokunmuştur gibi şeyler bile söyledi. Ben de salak olmadığımı ve tacizle onun arasındaki farkı anlarım herhalde vs. diye tepki verdim. Nasıl bu şekilde tepkisiz kaldı anlayamadım. Babam bana her zaman destek çıkmıştır ve daha önce üniversite beni rahatsız eden bir çocuğu dövdüğü bile olmuştur. O yüzden bu tepkisine çok şaşırdım. Ne kadar net anlatsam da bana tam olarak inanmadı. Yine de kendi gidip amcamla ve kuzenimle konuştu ama beni yanlarına götürmedi. Ben konuşurum dedi. Benimle konuşmalarına izin vermedi.
Sonra gelip bana şöyle dedi. Amcan çok şaşırmış benim oğlum böyle bir şey yapmaz demiş. Kuzenim de (taciz eden) Ben bir şey yapmadım iftira ediyor bana eşimden kıskanıyor vs. bir şeyler demiş. Diğer kuzenim ise Ben hiçbir şey görmedim uyuyordum içeride demiş. Yani herkes olayı ya inkar etmiş kısacası.
Babam da onların bu tepkisinden sonra daha da kararsız kaldı. Ne beni açık açık savundu ne de onlara gerçekten tepki gösterdi. Olayı daha çok kapatmak istedi gibiydi. Arada kalmış gibiydi ama bu benim için daha kötüydü. Çünkü yine yalnız kaldım.
Sonra olay kuzenimin eşinin kulağına gitmiş. Bugün sabahın köründe arayıp konuşalım dedi (1 saat önce konuştum, hazır her şey aklımdayken buraya yazayım dedim) Gittim ama baştan sinirliydi değişik değişik konuştu benimle. Ne anlatmışsın sen herkese, kocam sana ne yapmış olabilir ki diye başladı. Ben olayı düzgünce anlatmaya çalıştım ama sözümü bile kesmeden bağırmaya başladı. Direkt bana saldırdı. Sen kocamı tavlamaya mı çalışıyorsun, öğrendim ki küçüklükten beri ona aşıkmışsın (öyle bir şey yok) bizim evliliğimizde sıkıntı var diye sen ona yanaşıp fırsat mı buldun, senin gibiler yüzünden yuvalar yıkılıyor diye bağırmaya başladı. Kuzenim olayları çok farklı anlatmış. Konuşmaya çalıştım ama dinlemedi bile. Mesajları gösterdim (babama da göstermiştim sadece okuyup geçti bir şey demedi), sonra eşi sen olayı çarpıyorsun uydurma mesajlar yapmışsın vs. diye saçmalamaya başladı. En son dayanamayıp ben de bağırdım ve gittim.
Babam bunları duydu ama hala sessiz. Bir şey demedi. Arkamda durduğunu hissettirmedi. Herkesin üstünü kapatmaya çalıştığı, kimsenin açıkça konuşmadığı bir ortam var şu an. Ben de en son babama inanmazsan inanma ama artık ben onlarla rn azından aynı ortamda bulunmayacağım vs. dedim. Böyle bir şeyin mümkün olmayacağını ve kuzenime iftira atmayı kesmemi söyledi. Resmen kendimi aptal yerine koyulan küçük bir kız çocuğu gibi hissettim.
Kısacası kızlar olay hiç de hayal ettiğim gibi olmadı. Ve biliyorsunuz bayram yaklaşıyor ve babaanneme uğrayan çok oluyor yaşlı büyük diye. O kuzenlerimde uğrayacak ve dip dibe olacağız. Ben evime dönmeye karar verdim. Burada daha fazla bulunmayacağım. Ama artık bundan sonra neler olacak bilmiyorum henüz. Polise de gitmeyi düşünüyorum ama biliyorsunuz genelde bu tip şeylerden hiçbir şey çıkmıyor. Yani kızlar ben oldukça kötüyüm.
Ama yine de önerileriniz ve destekleriniz için teşekkür ederim. Artık bekleyip göreceğim.
Hayretler içerisinde okudum.inanmasalarda adamın karısına tabiki duyuracaklqr ki bak biz sallamıyoruz kocana böyle bi iftira atıldı duyarsan inanma vs kafasindalar. Kuzenimin esi var bırakın bayramdan bayramı dört beş senede bi görürüm ama o kadar yakınız ki?Bu kadar bağrış çağrış dışarıda mı oldu yani? Kadın çocuklarını kime bırakmıştı?
Ayrıca sadece bayramlarda görürdüm diye bahsettiğiniz kuzeninizin eşiyle nasıl bu kadar yakınsınız ve tanıyorsunuz?
Bu inanıp inanmamak değil. Anlatmadığınız başka bir şey olduğunu düşünüyorum. Artık orası da size kalmış. Neden ilk önce eşine anlatacağım diyordunuz? İlk önce odadaki abi ve sonra babanız amcanız diye düşünmeliydiniz. Ve hadi Babanız size inanmadıysa eşinin kulağına nasıl gitti? Kim söyledi karısına? Genelde inanmayan kişiler saklar duyurmaz. Çünkü amaçları aman yuva yıkılmasın argümanlarıdır.
Belli ki tek yaşayan olgun bir kadınsınız, neden o an kıyameti koparmadınız ve boynumu yüzümü dudağımı öptü yaladı vücudumu elledi diyordunuz, bunlar taciz değil daha ağırı. Neden itmediniz o an yaklaştığında, şok mu olmuştunuz?
Bakın suçlu olmadığınız halde sizi suçlu ilan ettiler. Peki durumu nasıl lehinize çevireceksiniz? Şu aşamada neden insanlara duyuruyorsunuz? Kuzeninize ne yapılmasını istiyorsunuz? Yetişkin bir insan gidip polise ihbar eder çünkü, ceza almasını ister. Sonra ailesine anlatır. Siz ne ceza almasını istiyorsunuz? Neden polise gitmediniz?
Bunlar inanmak istemitor çünkü kendi akrabalari. Gozleriyle görsünler gene kılıf uydururlar. Gerçekten kadin olmak çok zorGrouchy ekran goruntusunu telefon numarasi gozukecek sekilde al.
Bu mesajlarida babana goster, "bak madem yapmadi, niye deliriyor, sucsuz insan boyle mi yapar" de.
Kadin tacuze ugramis destek olacagin yerde yok niye bagirmadin ,yok niye oyle yaptin bilmem ne .Kadın paniklemis ,yanlis ve hatali favranabilir .Yoksa taciz edenin karisi sen misin de boyle yaziyorsunBu kadar bağrış çağrış dışarıda mı oldu yani? Kadın çocuklarını kime bırakmıştı?
Her zaman duymak istemeyeceğiniz soruları soracak birileri olacaktır bu hayatta. Savunmanız o kadar leş ki hayatınız boyunca haklılığınızı ispatlama durumunuz yok gibi duruyor.Kadin tacuze ugramis destek olacagin yerde yok niye bagirmadin ,yok niye oyle yaptin bilmem ne .Kadın paniklemis ,yanlis ve hatali favranabilir .Yoksa taciz edenin karisi sen misin de boyle yaziyorsun
Bu yönden bakınca sende haklısın elde mjslar var sonuçta kanıt sayılırHer zaman duymak istemeyeceğiniz soruları soracak birileri olacaktır bu hayatta. Savunmanız o kadar leş ki hayatınız boyunca haklılığınızı ispatlama durumunuz yok gibi duruyor.
Polise neden gitmiyor da bu saçma kalabalıkla uğraşıyor? Ben size bunu diyorum. Madem mesajlar da var. Neden bana bu kötülüğü yapan adamın karısıyla gidip görüşeyim kendimi savunayım?
Ben haklıysam kendimi üç kuruş insanlara ispat etmek istemem. O yüzden gider hukuki haklarımı alırım. Uzatmanın manası ne?
Leş olan sensin .Polis kamera kaydi veya tacavuz bulgusu olmadan islem bile baslatmaz hic mi haber okumuyorsun .Sen soru sormuyorsun sen sucluyorsun.Hukuktan haberinin olmadigi okadar belli ki .Ne yapacak polis yada mahkeme ortada kanit olmadan ?Her zaman duymak istemeyeceğiniz soruları soracak birileri olacaktır bu hayatta. Savunmanız o kadar leş ki hayatınız boyunca haklılığınızı ispatlama durumunuz yok gibi duruyor.
Polise neden gitmiyor da bu saçma kalabalıkla uğraşıyor? Ben size bunu diyorum. Madem mesajlar da var. Neden bana bu kötülüğü yapan adamın karısıyla gidip görüşeyim kendimi savunayım?
Ben haklıysam kendimi üç kuruş insanlara ispat etmek istemem. O yüzden gider hukuki haklarımı alırım. Uzatmanın manası ne?