Kuzenin kınası..

ben olsam bu durumda asla gitmem. ama gelir durumu anlatır yuzyuze konuşursa o başka bak. ama şayet anlattığın gibiyse ben akraba felan dinlemeyenlerdenim. gitmezdim arkadaşım

bir değil iki değil insan öncekinde hatasını anlar ikinciye aynı hatayı yapmaz.ben olsam bende gitmezdim.bu hareketi yapan kuzenin senin gelmediğini bile anlamayacaktır.

Asla gitmem ben olsam.

Aranızda kötü bi olay mı yaşandı daha önce ?

Tartıştınız mı yada daha başka bişey falan mı oldu ?

Eğer olduysa belki o yüzden de istemiyor, çağırmıyor olabilir.

ben olsam bu durumda asla gitmem. ama gelir durumu anlatır yuzyuze konuşursa o başka bak. ama şayet anlattığın gibiyse ben akraba felan dinlemeyenlerdenim. gitmezdim arkadaşım

Kesinlikle katiliyorum.
Yillardir arkadasim olan, beni nisanlimla tanistiran kisi, bana gece yarisi `yarin sozum var gel` diye mesaj atti diye kendisi ile 1 yildir gorusmuyorum...
Ben onem veren biriyim bu konulara ve gerektiginde gerekli sekilde insanlari bilgilendiririm.
Olabilir davetiye konusunda SIKINTI yasamis olabilirler ama en azindan telefon ile durumu izah edebilir veya yuz yuze sana durumu anlatabilirdi.
Kaldi ki yakin akrabasiniz...
Karar senin, ama ben olsam gitmezdim...

Hayır hiçbir sorun olmadı şimdiye kadar diğer kuzenimi aramış söylemiş davetiyede kimseye vermemişler sözde kınada verceklermiş

Dayın hergün annendeyse hiç düğün tarihinden falan bahsetmemiş mi yani annene davetiye vermemiş mi ve size davetiye annenin vasıtasıyla gönderilmemiş mi?

Eğer bunların hiç birini yapamışsa bence hiç bir şekilde katılmayın sonuçda bu kadar özel günler önceden bir organizasyon gerektirir ve en önemlisi de akrabalardan başlanır davetli listesinin düzenlenmesine. Hani siz uzaktan bir arkadaş, eş, dost, komşu vs. olsaydınız ama çok önemsemeyin derdim ama birinci derece akrabanız ve mutlaka sizi davet etmeli eğer davet etmiyorsa siz de onun bu önemli gecesinde bulunmamalısınız.

Son düzenleme:
Hayır hiçbir sorun olmadı şimdiye kadar diğer kuzenimi aramış söylemiş davetiyede kimseye vermemişler sözde kınada verceklermiş

ne sacma sey kına gecesınde davettıye dagıtıldıgı nerde gorulmuş.kesın bı sebep vardır bunun altında cagırılmayan yere davulcu bıle gıtmıyor,ben olsam bu sekılde cagırılmadan gıtsem ezılır ezılır dururdum heralde..(gıtmemde orası ayrı tabı ) soran olursa hemılelıgını bahane et gıtme

bir bayram ziyaretinden 1 hafta sonra kuzenim arayıp, yarın nişanım var gel dedi
o kuzenimin ne nişanına, ne düğününe gittim
ne de kendim evlendiğimde onu davet ettim
biyerlerde karşılaşırsak selamlaşırız, onun dışında asla görüşmem
bunlar önemli olaylardır, yani insan öncesinde nezaketende olsa bişeylerden bahseder
bahsetmediğine göre beni samimi görmüyor, beni samimi görmeyeni ben hiçççççç görmem

bncede gtme cnm daha snra neden gelmedin diye sorarsa haberim yoktu bnm kmse davet etmedi sonradan haberim oldu dersin anlar hatasını utanır belki yok çağrmadın küstüm gelmedim falan diye polemiğede grme... yüzyüze geldiğinde gayet normal davran hiç bişi yokmuş gbi soğukkanlı ol ama tabi tavrını koy...

Cogunluga katiliyorum... Herkese vakit ayiran kuzenine mi vakit ayiramiyor yani. Ben olsam tenezul edip gitmem bile hih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…