- Konu Sahibi ebrumelek12
-
Canım kınasına gitmeyi düşünüyorum sadece oda dayımın hatrına kına yakın düğünü karşıda eğer merak ederse niye gelmediğimi hani hamileyim ya ben mide bulantılarım falan yolu kaldıramam gitmedim bende bebeğim doğunca mevlüte falan çağırmayacağım bu iş sırayla
Ben evliyim canım hatta 3 aylıkta hamileyim
En çokta neye sinir oluyorum biliyormusunuz onlar benim herşeyime burunlarını soktular en basiti ya mutfak alışverişime eşimle gitcektim att kendini arabaya oda geldi iç çamaşırıma kadar heşeyimi inceledi anne kız bütün aldıklarım markaydı herşeyin etiketine kadar incelediler.. Ayy bidaha evlensem kimseyi çağırmıycam tövbee
aynen öylee sende onu çağrmazsın herkes beyaz gycekti sana yakışmaz diye düşündüm dersin :))))))))))))))))))))) şaka bi yana hamileliği bahane edip açıklama yapmana bile gerek yok kınada braz oturur tebrik edip gdersin düğünede gtmicekmişsn zaten isabet olmuş yaa bişi sorcam sni kıskanıyo olabilirmi??
Merhaba kızlar ben çok kararsız kaldım burda oy çokluguna göre hareket edeceğim..Kuzenim sözlendi hiçbirşekilde beni çağırmadı evimde yer yok dedi ama arkadaşları dahil herkes ordaydı.. Olsun dedim sineye çektim... Cumartesi ev düzüldü yine çağırmadı halbuki benim ev alşverişime bile gelmişti.. Şimdide çarşamba günü kınası var sadece yerini biliyoruz saat kaçta bilmiyoruz. Davetiyeleri dağıtmaya vakitleri yokmuş sözde ama dayım hergün annemde öylede verebilir sonuçta.. Acaba istenmiyormuyum en azından telefon acpta haber verilmez mi tavsiyelerinizi bekliyorum
Evet gittim ve gitiğimede pişman oldum hiçbirşekilde suratıma bile bakmadı bende aldım diğer kuzenleri göbek attım eğlendim. Kına yakılıncada çıktım gittim eve düğünede gitmiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?