N
narinnarin
Ziyaretçi
- Konu Sahibi narinnarin
-
benim iki kuzenim var.ikiside ayrı halalarımın kızları.biri evli diğeri ise henüz evlenmedi.evli olan benden 4 yaş büyük diğeri ise 3 yaş küçük.benim eşimin maddi durumu çok iyi kendisi küçük bir işletmenin sahibi.patron yani.bu durumu çekemedikleri içinmidir nedendir bilmem her ikiside devamlı bana cephe almış durumda.mesela büyük olan kuzenim diğerine devamlı koca bulmaya çalışıyor.benimkinden daha iyi olsun diyede başvurmadığı yol yok.başta ben bu durumu anlayamamıştım taki iyi niyetimden dolayı küçük kuzenim bana kırılıncaya kadar.buna buldukları adamın çok zengin olduğunu zannetmişler bende bir arkadaşım aracılığla öğrendimki aslında o adam hiç kendisini anlattığı gibi değilmiş.küçük kuzenimi ben kardeşim gibi görürdüm ve yanlış birşey yapmasından korktuğum için ona bu adamı iyi araştırmasını söyledim.duyduklarımı anlattım.o da ben onun havasını bozdum zanneti ve bana kırıldı aklınca.offf neden ben hiçbir kimseye karışmama kararı alıp tekrar vazgeçiyorum ve sonunda ah kafam diyorum ki...
Eşiniz zengin olduğu için sana cephe aldıklarını nerden anladınız? Belki de gereğinden fazla bu konudan bahsediyorsunuzdur. Direk o şekilde giriş yapmışsınız.
eşin patron yaniiiiii
cnm buraya yazdığın gibi kuzenlerinlede konuşuyorsan yanlış anlamaları normal
hepinize katılıyorum bu yazdığımdan kesinlikle bu sonuç çıkar.ama eşimin öyle dağlar kadar bir zenginliği yok sadece kendi işi onu belirtmek için kullandım bu patron kelimesini yoksa büyüttüğümden değil yani.ki ben hiç bahsetmediğim halde aile içinde hep bu şekilde konuşulduğu ve küçük kuzenimede düğünümde bile herkes sıra sende sende onun gibisini bulmalısın dendiği için sorunlar başladı.inanın ben hiçbir zaman onlarla konuşurken eşimin işinden asla ama aslaaa bahsetmiş değilim.konu açılsa bile hemen kapatırım.ama buraya durum anlaşılsın diye açık açık yazdım.ve bir arkadaş herkes kardeşine daha iyisini bulmak ister bence haklı demiş.ama onlar da kuzenler yani kardeş değiller.biz üç ayrı kardeşin kızlarıyız.bunuda belirteyim.bu arada büyük kuzenim küçüğü kışkırtıyor.çünkü hep bir aradayken durup durup betül sen daha iyisini bulmalısın bak tüm teyzelerim öyle söylüyor diye espri yapıp ona hatırlatıyor durumu.bende o daha iyilerine layık diyorum.
tamam canım samimi olsunlar buna da samimiyet densin sıkıntı yok ama neden benimle biraraya geldiği her ortamda büyük kuzenim eşimden konu açıp konuyu betülün evlilğine getiriyor.ben konuyu kapattıkça o açıyor.yapma desem bu sefer yine ben suçlu olucam.buna samimiyet denmiyor işte kışkırtma deniyor açık açık .devamlı düğünümden konuşup düğündede herkes sana sen daha iyisini bulmalısın demişti hatırlıyormusun? demesi ne peki:çok üzgünüm:bizi birbirimize düşman etmeye çalışıyor ben buna üzülüyorum.çünkü o benim elimde büyüdü diyebilirim kötülüğünü asla istemem.beni kötü bilmesinideHerkes kardeşine en iyi eşi ister diyen şahıs benim!!!!!!!!
Demek ki o diğer kuzenler kendi aralarında birbiri ile daha iyi anlaşıyorlar..
Genelde de öyle olmaz mı?
Biz de bazı kuzenlerimizle diğerlerine göre daha göre samimiyizdir mesela..
Bence buna kışkırtmak değil samimiyet denir..
Bence zengin değil de,insan olan birilerini düşünsünler arkadaşım..
bakın bugünün yarını da var,kimin ne olacağı hiiiç belli olmaz...
onun için çok dikkatli olmak gerekir...
bu işlere bence karışmayın derim,iyi olur Allahtan,
kötü olur sizden bilirler...
sevgiler...
tamam canım samimi olsunlar buna da samimiyet densin sıkıntı yok ama neden benimle biraraya geldiği her ortamda büyük kuzenim eşimden konu açıp konuyu betülün evlilğine getiriyor.ben konuyu kapattıkça o açıyor.yapma desem bu sefer yine ben suçlu olucam.buna samimiyet denmiyor işte kışkırtma deniyor açık açık .devamlı düğünümden konuşup düğündede herkes sana sen daha iyisini bulmalısın demişti hatırlıyormusun? demesi ne peki:çok üzgünüm:bizi birbirimize düşman etmeye çalışıyor ben buna üzülüyorum.çünkü o benim elimde büyüdü diyebilirim kötülüğünü asla istemem.beni kötü bilmesinide
narinnarin bence sen doğru bildiğini söyleyerek en iyisini yapmışsın. zaten sen söylemeseydin iş ciddiye binince kuzeninin ailesi de o kişiyle tanışacak ve bir araştırma işine girecekti. Eğer benim kuzenim aynı durumda olsaydı samimiyetine güvenerek bildiğimi dosdoğru söylerdim. Bana da bu şekilde benim göremediğim doğruları ailemin göstermesini isterim. Zaten henüz kuzeninin sevgilisi bile değilmiş anladığım kadarıyla tanışma aşamasındalarmış. Şimdi sana gücensede kuzenin, ilerde iyi niyetli bir uyarı olduğunu anlayacaktır, üzülme..
benim iki kuzenim var.ikiside ayrı halalarımın kızları.biri evli diğeri ise henüz evlenmedi.evli olan benden 4 yaş büyük diğeri ise 3 yaş küçük.benim eşimin maddi durumu çok iyi kendisi küçük bir işletmenin sahibi.patron yani.bu durumu çekemedikleri içinmidir nedendir bilmem her ikiside devamlı bana cephe almış durumda.mesela büyük olan kuzenim diğerine devamlı koca bulmaya çalışıyor.benimkinden daha iyi olsun diyede başvurmadığı yol yok.başta ben bu durumu anlayamamıştım taki iyi niyetimden dolayı küçük kuzenim bana kırılıncaya kadar.buna buldukları adamın çok zengin olduğunu zannetmişler bende bir arkadaşım aracılığla öğrendimki aslında o adam hiç kendisini anlattığı gibi değilmiş.küçük kuzenimi ben kardeşim gibi görürdüm ve yanlış birşey yapmasından korktuğum için ona bu adamı iyi araştırmasını söyledim.duyduklarımı anlattım.o da ben onun havasını bozdum zanneti ve bana kırıldı aklınca.offf neden ben hiçbir kimseye karışmama kararı alıp tekrar vazgeçiyorum ve sonunda ah kafam diyorum ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?