eşimin ablası uzak akraba mı?
Ensest: Akraba içi zorla yada gönüllü cinsel ilişki.
bunlar evlenince cinsel ilişkiye girmeyecek mi? e akraba da olduklarına göre, bu tanımı tam karşılamıyorlar mı?
Böyle bir seçime saygı duyamam ki, aileme bile söyleyemedim eminim babam duysa ben sana bu aileyle yapamazsın demiştim v.s. diyecek uzun uzun. Ailemin akraba evliliklerine tepkisini biliyorum.
işte ensestin anlamı. teşekkürler konu sahibi.
Eşimle konuştum zaten, çok sinirlendim o saçmalayınca ben de saçmaladım dedim, o da farkındayım dedi, 80 lerde bazı akrabalarının yurt dışına gitmek için kuzenleriyle evlendiklerini, bazı sakat doğumların olduğunu, bunun üzerine uzun süre akraba evliliği yapılmadığını anlattı.
ona göre kardeşi evlenip bikaç ay sonra geri dönecek
benim aşırı tepki verdiğimi, ailesinde çok sayıda kuzen evliliği olduğunu ....
Eşiniz de sizi haksız bulmuş.
Eşinizin ailesinde normalmiş kuzen evlilikleri.
Siz bu denli yangın vermeseydiniz ortalığı eşiniz de kardeşinin ağlayarak gitmesine göz yummazdı.
Eşiniz yumuşayabilir sonuçta o onun abisi.
Onlar düzelir.Ama siz ve o asla düzelmezsiniz.
Düzelseniz de sarfettiğiniz kelimeler kırdığınız kalp asla düzelmez.
Bir insan kırılır ve unuttum der zira unutmuş gibi de yapar ama içinde kalır onun yarası.
En kötü yaralardan biridir kalp yarası.Ne merhemi ne ilacı vardır.
Eşim sarfettiğim sözleri fazla buldu evet, her aklından geçeni söylüyorsun bazen bırak içinde kalsın dedi hatta, ama kızmadı bunun için.
Bizim görümcemle asla düzelmeyeceğimizi de biliyorum, zaten o unutsa da ben unutmam bu olayı, önceki sayfalarda da yazdım bana abime kardeş olduğunu öğrensen ilişkini devam ettirirsin ama dimi diyecek kadar ruh sağlığı bozuk bir kıza dönüşmüş bu bikaç ayda.mümkünse benden uzak olsun
yarım yamalak okumalarımla cevap veriyorum
şu an 1500 yıl öncesini din adına örnek gösterenlere öfkemi kusuyorum... delirdiniz herhalde... dindar olmak 1500 yıl evvelinin kurallarında ve tarzında yaşamak değildir.
her konuya muhteşem dini bakış açınızla cevap vermezseniz çatlarsınız değil mi?
ibadet de kabahat de gizlidir, dini inancın ve ilmihalin gösterişi yapılmaz
hadi şimdi şov yapmayın...
ne demek istediğinizi, kime öfke kustuğunuzu anlayamadım... lütfen hitap şeklinize dikkat edin
dinimizle ilgili yarım yamalak sözlerinize çok güzel cevaplarım var ama sitede dini konular yasak olduğu için malesef yazamayacağım
Bu kismi anlamadim?
Inanilmaz boyutlarda abarttiniz artik. Aileniz de sizin gibiyse ellerinde tufeklerle taarruza gecerler herhalde. Umarim haddini bilen insanlardir. Gercekten de artik yetiskin iki insanin evliligi sizi de ailenizi de ilgilendirmez. Gercekten soyluyorum bunu. Lutfen bu kadar karismayin milletin ozeline.
Ikincisi, saygi duymak keyfi birsey degildir efendim. Saygi duyacaksiniz, duymaya mecbursunuz. Kimse sizin ya da ailenizin dogrulari altinda yasamak zorunda degil. Herkesin dogrusu kendine. Size baskalarina saygi duymamak gibi bir hak vermiyor kimse. Herkes durmasi ve susmasi gerektigi yeri bilecek.
Eşim sarfettiğim sözleri fazla buldu evet, her aklından geçeni söylüyorsun bazen bırak içinde kalsın dedi hatta, ama kızmadı bunun için.
Bizim görümcemle asla düzelmeyeceğimizi de biliyorum, zaten o unutsa da ben unutmam bu olayı, önceki sayfalarda da yazdım bana abime kardeş olduğunu öğrensen ilişkini devam ettirirsin ama dimi diyecek kadar ruh sağlığı bozuk bir kıza dönüşmüş bu bikaç ayda.mümkünse benden uzak olsun
Yani eşim bu ilişkinin baştan yanlış olduğunu ve sürekliliğinin olmayacağını düşünüyor, evlenir bikaç ay sonra ben ne yaptım der döner geri diyor.
Eskiden bizim ailemizdede oluyormus kuzenlerin evlenmesi simdi kimse istemese de eskiden malesef varmis
Benim annem babam da kuzen
3 kardesiz
Ben eczaciyim iki kardesimin ikiside uzman doktor
Cok sukur zeka olarak da fiziksel olarakta bir sıkıntimiz yok
Simdi doga hanim bu yazmasi bile irrite eden kelimelerinden oturu bizlerden ve gorumcenden ozur dilemelisin
Buraya kimse kimsenin hakaretlerini dinlemeye girmiyor
Yani eşim bu ilişkinin baştan yanlış olduğunu ve sürekliliğinin olmayacağını düşünüyor, evlenir bikaç ay sonra ben ne yaptım der döner geri diyor.
Ailem eşimin ailesiyle görüşmüyor o yüzden onlara karşı bir sıkıntı olmaz ama benim başıma kalkarlar bunu.
1000. kez söylüyorum, özellerine karışmıyorum, evlensinler ne halt ederlerse etsinler, ama benden uzak olsunlar diyorum, bunun neresi özeline karışmak anlamadım ki
ne demek istediğinizi, kime öfke kustuğunuzu anlayamadım... lütfen hitap şeklinize dikkat edin
dinimizle ilgili yarım yamalak sözlerinize çok güzel cevaplarım var ama sitede dini konular yasak olduğu için malesef yazamayacağım
Seninle ayni dusuncede olsamda, tepkilerin cok uc olmus. Etkiye tepki bilirsin. O da o sekil konusmus. Yani senin yaptigini, o da yapmis. Bu kadar uc , asiri tepki vermek dogru degil dogaa. Korkarim ki bu sekil davranirsan daha cok batacaksin ve ruh sagligin bozulacak.
Mantikli o da istemiyor belli ama karsi ciksada birsey yapamayacagini biliyor. O yuzden onun yaptigi senin yaptigindan daha mantikli. Eger olmazsa da mutlu olsun be canim. Birak yani.
Açıkçası ben konu sahibinin hakaret ettiğini düşünmüyorum.
Ayrıca olay sadece görümce ve eşi arasında geçmiş,
söylenen kelimeler bu şahıslara söylenmiş,
burada sanki sizlere söylenmiş gibi neden kelimeleri üzerinize alınıp,
kişiselleştiriyorsunuz?
Ayrıca konu sahibini rencide edici ifadelere ragmen
konu sahibini saygıyı hiç elden bırakmadı.
Tebrik ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?