Kuzenlerin evlenmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

e hani bu kızı siz büyütmüştünüz..
hani hakkınızdı karışmak..
şimdi uzak akrabalarla bir mi oldunuz..
yaşınızın olgunluğunu göstermiyorsunuz..çok çocukça tavırlar bunlar..

nasıl gelim kııııııııızzzzzzz senin nikahın igrenç ve mide bulandırıcıı herşeyden önce ensest bana ters dogama aykırı

tabi ya hç sorma hatta bazen eşim bana bacım diyo ben ona abi diorum karştrıoruz ewlı oldğmzu ensestiz ya biz:)

son sozun guzelde ilk sozun ensest olmu$
onu napcaz , abisiyle yaki$tirma falan ..

Dedim ya oralara getirmeseydim iyiydi :26:

ay allah aşkına sen az önce kaynanam çok istio ewlenmesini dedin şimdi annesi o yaştan beri yok diosun:):):)):):):):):):):):)::)):):):):):)::)

Anlatamıyormuyum ya, eşimin kendisinden 4,6 ve 10 yaş küçük 3 kızkardeşi bir de ablası var, bu kızların üçü istanbulda okudu, annesi babası küçük yerde yaşıuorlar, bu en küçük görümcem ortaokulu bitirp anadolu lisesini kazanıp istanbula geldi, o zamandan beri istanbulda, yazdan yaza görür annesini, yani annesinden çok eşimden 4 yaş küçük olan görümcemle benim elimizde büyümüştür.

Bir de düğüne gidip olay çıkarasaydınız !! Yok artık. Alkış tutmamızı ister misiniz? Yurt dışındaki ablası evliliğinize karşı olduğunu dile getirip eşinizi reddetmek noktasına mı gelmişti garip sebeplerle? Hiç sanmıyorum.

ister git düğüne ister gitme,sadece seni bağlar ama kuzenlerle evlenenler hakkında ettiğin laflar yenilir yutulur değil

yok abisine aşık olsun,yok babasıyla evlensin.bunun adı dobralık,açık sözlülük değil

bence eşin kardeşinden dolayı değil,senin söylediğin sözlerden dolayı uyuyamamıştır.kardeşine neler yakıştırmışsın

AAAAAAAAA BADE SEN HAMİLESİN ÇOK SEVİNDİM YA CİDDEN RABBİM SONUNU GETİRSİN SANA VE AİLESİNE ÇOK AMA ÇOK HAYIRLI BİR EVLAT OLSUN CANIM İÇİMDEN ERKEK GEÇTİ HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN

Ne kadar haklı son kurduğun cümle , eşim gelecek kız kardeşim için ensest , sapık vs diyecek .
İşin için de başka bir şey arardım bu kadar tepki bana saçma gelirdi.En basitinden kıskanıyor mu diye düşünürdüm .

dogaa senin yerinde olsam esimden ozur dilerdim, o sekil konustugum icin. Bundan sonra da karisma. Zaten olmusla olmuse care yok. Sana, bana yanlis gelsede katlanacaksin. Bizi de gerdin burda, kendini de gerdin. Kismet degilse olmaz zaten , bir yerden kopar ama bu sekil davranirsan sen zarar gorursun. Diklenmenin alemi yok canim. Ati alan Uskudar'i coktan gecmis...

Son düzenleme:

Tamam ama elinizde büyümüş olması sizin ona ensest ve iğrenç deme hakkını vermiyor hanımefendi.

Toplum ne der , din ne der , yasa ne der diye merak ediyor olsaydınız , sanırım bunu araştıracak çok kaynak bulurdunuz nette .

Siz ne düşünüyorsunuz ? Nasıl bakıyorsunuz demişsiniz madem ,

Ben özellikle 1 . derece akraba evliliklerine , belki kuzenlerimle çok iç içe yaşadığımdan , her zaman karşı olan tarafım .Hiçbir şey düşünülmezse doğacak çocuk üzerindeki etkileri bile insanı bundan geri çeker bence.

Ha , şu da var .Bu tarz akraba evlilikleri genellikle aile isteği ile oluyor .Ama sizin anlattığınızda bildiğiniz ''aşk '' var .Hatta aileler sonradan öğreniyor . Bu durumda kimsenin aşkla kuracağı yuvaya karışmak bize düşmez mi denilmeli ?

Hayır . O zaman erkek kuzenine aşık olan diğer erkek Hollanda da sizi nikahlarına da davet edebilir , o da aşk . Aman ha , ikisini bir tutmuyorum .Her zaman , her şartta her olan ; doğal karşılanmamalı diyorum sadece.

Düşünceler dile getirilir , gerisi sonuçta yine onların tercihi olarak kalacaktır .

eşimin ablası uzak akraba mı?

Ensest: Akraba içi zorla yada gönüllü cinsel ilişki.
bunlar evlenince cinsel ilişkiye girmeyecek mi? e akraba da olduklarına göre, bu tanımı tam karşılamıyorlar mı?

Böyle bir seçime saygı duyamam ki, aileme bile söyleyemedim eminim babam duysa ben sana bu aileyle yapamazsın demiştim v.s. diyecek uzun uzun. Ailemin akraba evliliklerine tepkisini biliyorum.

siz başlatmıştınız halbuki. ne çabuk pes ettiniz?
sataşacak birini arıyordunuz sanırım beni seçtiniz.
alttaki mesajımda da yazdığım gibi haberim bile yoktu konudaki tartışmadan..
ne tür şeyler okumalıyım diye de soru sorduğumu hatırlamıyorum.

işte ensestin anlamı. teşekkürler konu sahibi.

Konuya iğrenç, ensest gibi sözcükler kullanmadan, hakaret etmeden, polemiğe girmeden ve geyik yapmadan devam edecek misiniz?
+
Dini araya sokmadan...

benim aşırı tepki verdiğimi, ailesinde çok sayıda kuzen evliliği olduğunu ....

Eşiniz de sizi haksız bulmuş.

Eşinizin ailesinde normalmiş kuzen evlilikleri.

Siz bu denli yangın vermeseydiniz ortalığı eşiniz de kardeşinin ağlayarak gitmesine göz yummazdı.

Eşiniz yumuşayabilir sonuçta o onun abisi.

Onlar düzelir.Ama siz ve o asla düzelmezsiniz.

Düzelseniz de sarfettiğiniz kelimeler kırdığınız kalp asla düzelmez.

Bir insan kırılır ve unuttum der zira unutmuş gibi de yapar ama içinde kalır onun yarası.

En kötü yaralardan biridir kalp yarası.Ne merhemi ne ilacı vardır.

dogaa senin yerinde olsam esimden ozur dilerdim, o sekil konustugum icin. Bundan sonra da karisma. Zaten olmusla olmuse care yok. Sana yanlis gelsede katlanacaksin. Bizi de gerdin burda, kendini de gerdin.

Eşimle konuştum zaten, çok sinirlendim o saçmalayınca ben de saçmaladım dedim, o da farkındayım dedi, 80 lerde bazı akrabalarının yurt dışına gitmek için kuzenleriyle evlendiklerini, bazı sakat doğumların olduğunu, bunun üzerine uzun süre akraba evliliği yapılmadığını anlattı.
ona göre kardeşi evlenip bikaç ay sonra geri dönecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…