Ya sizce birinin düğününe gitmemek onun hayatına karışmak mı oluyor?
Düğününe gidip olay çıkaracağım, ortalığı birbirine katacağım falan demiyorum ki, gitmeyeceğim diyorum sadece.
Evliliklerine engel olacağım da demiyorum, içimi döktüm, gözüme görünme dedim kapattım konuyu.
Benim düğünüme de gelmeyen yakınlarımız oldu, eşimin yurt dışındaki en büyük ablası gelmedi mesela, ben bunu hayatıma müdahale olarak görmedim.
nasıl gelim kııııııııızzzzzzz senin nikahın igrenç ve mide bulandırıcıı herşeyden önce ensestbana ters dogama aykırı
Pardon da siz şu ensest ve iğrenç kelimelerinin anlamını biliyor musunuz ?
Ne demek ensest ne demek iğrenç.
Buyrun sorgulayalım.
Ensest: Akraba içi zorla yada gönüllü cinsel ilişki.
İğrenç :İnsanı tiksindiren
Konunuzun ne ensestlikle ne de iğrençlikle alakası yok.
Siz hiç ensestlik iğrençlik görmemişsiniz anlaşılan.
İki gönül birbirini sevmiş.Aile kabul ediyor ise size YENGE olarak saygı duymak düşer.
Bu denli de rencide edilmez ki canım.
son sozun guzelde ilk sozun ensest olmu$
onu napcaz , abisiyle yaki$tirma falan ..
ay allah aşkına sen az önce kaynanam çok istio ewlenmesini dedin şimdi annesi o yaştan beri yok diosun:):):)):):):):):):):):)::)):):):):):)::)
Ya sizce birinin düğününe gitmemek onun hayatına karışmak mı oluyor?
Düğününe gidip olay çıkaracağım, ortalığı birbirine katacağım falan demiyorum ki, gitmeyeceğim diyorum sadece.
Evliliklerine engel olacağım da demiyorum, içimi döktüm, gözüme görünme dedim kapattım konuyu.
Benim düğünüme de gelmeyen yakınlarımız oldu, eşimin yurt dışındaki en büyük ablası gelmedi mesela, ben bunu hayatıma müdahale olarak görmedim.
e hani bu kızı siz büyütmüştünüz..
hani hakkınızdı karışmak..
şimdi uzak akrabalarla bir mi oldunuz..
yaşınızın olgunluğunu göstermiyorsunuz..çok çocukça tavırlar bunlar..
tabi ya hç sorma hatta bazen eşim bana bacım diyo ben ona abi diorum karştrıoruz ewlı oldğmzu ensestiz ya biz:)
AAAAAAAAA BADE SEN HAMİLESİN ÇOK SEVİNDİM YA CİDDEN RABBİM SONUNU GETİRSİN SANA VE AİLESİNE ÇOK AMA ÇOK HAYIRLI BİR EVLAT OLSUN CANIM İÇİMDEN ERKEK GEÇTİ HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN
Ne kadar haklı son kurduğun cümle , eşim gelecek kız kardeşim için ensest , sapık vs diyecek .ister git düğüne ister gitme,sadece seni bağlar ama kuzenlerle evlenenler hakkında ettiğin laflar yenilir yutulur değil
yok abisine aşık olsun,yok babasıyla evlensin.bunun adı dobralık,açık sözlülük değil
bence eşin kardeşinden dolayı değil,senin söylediğin sözlerden dolayı uyuyamamıştır.kardeşine neler yakıştırmışsın
Dedim ya oralara getirmeseydim iyiydi :26:
Anlatamıyormuyum ya, eşimin kendisinden 4,6 ve 10 yaş küçük 3 kızkardeşi bir de ablası var, bu kızların üçü istanbulda okudu, annesi babası küçük yerde yaşıuorlar, bu en küçük görümcem ortaokulu bitirp anadolu lisesini kazanıp istanbula geldi, o zamandan beri istanbulda, yazdan yaza görür annesini, yani annesinden çok eşimden 4 yaş küçük olan görümcemle benim elimizde büyümüştür.
e hani bu kızı siz büyütmüştünüz..
hani hakkınızdı karışmak..
şimdi uzak akrabalarla bir mi oldunuz..
yaşınızın olgunluğunu göstermiyorsunuz..çok çocukça tavırlar bunlar..
Pardon da siz şu ensest ve iğrenç kelimelerinin anlamını biliyor musunuz ?
Ne demek ensest ne demek iğrenç.
Buyrun sorgulayalım.
İğrenç :İnsanı tiksindiren
Konunuzun ne ensestlikle ne de iğrençlikle alakası yok.
Siz hiç ensestlik iğrençlik görmemişsiniz anlaşılan.
İki gönül birbirini sevmiş.Aile kabul ediyor ise size YENGE olarak saygı duymak düşer.
Bu denli de rencide edilmez ki canım.
Akraba evliliği eşinin ailesinde olan bir şey. Eşinde çok katı bakmıyor. Görümcen de bu mantıkla büyütülmüş. Ona göre kuzeni ile evlenmek yabancı biri ile evlenmek kadar doğal bir durum.
Hayatına müdahale etmiyorsun. Ama seçimine saygı duymayıp hayatından çıkarıyorsun. Senin aldığın bir kararla görümcen seni hayatından çıkarsaydı, üzülmez miydin?
Bende tepki verir, kızardım ama bu kadar aşırıya kaçmazdım.
Bu şekilde davranırsan eşinle aranda problemler çıkacağını düşünüyorum.
Siz insanların evliliklerine hakaret ederken problem yok , ben örnek verince mi alet oldu ?
Dini alet etmedim önemli bir kimsenin hayatından örnek verdim problem ?
Gidin biraz biyoloji okuyun ...
Neyse uraşamıycam , cidden geriyorsunuz beni bu kadar cahil olunmasına tahammülüm yok.
Desteklemiyoruz , onaylamıyoruz demekle ensest demenin arasında ki farkı bilemiyorsunuz.
eşimin ablası uzak akraba mı?
.[/B]
eşimin ablası uzak akraba mı?
bunlar evlenince cinsel ilişkiye girmeyecek mi? e akraba da olduklarına göre, bu tanımı tam karşılamıyorlar mı?
Böyle bir seçime saygı duyamam ki, aileme bile söyleyemedim eminim babam duysa ben sana bu aileyle yapamazsın demiştim v.s. diyecek uzun uzun. Ailemin akraba evliliklerine tepkisini biliyorum.
dogaa senin yerinde olsam esimden ozur dilerdim, o sekil konustugum icin. Bundan sonra da karisma. Zaten olmusla olmuse care yok. Sana yanlis gelsede katlanacaksin. Bizi de gerdin burda, kendini de gerdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?