- 4 Mayıs 2015
- 111
- 47
- 18
- 35
- Konu Sahibi befreenotcheap
-
kızlar selamlarsevgilimle neredeyse 2 buçuk yıldır beraberiz. henüz ailelerle tanışma olmadı. aslında bir sene önce tanışacaktık ben hiç istememe rağmen çünkü ben hala erken olduğunu düşünüyorum bazı sorunlar çıktı falan tanışamadık yani. ailesinin benden haberi yok ayrıca. tanışmadık ya hani söylese böyle biri var getir tanıştır denilir diye söylemedik.
neyse sevgilim bayramda annesiyle konuşuyorlar. annesi şunları söylüyor:
-gelinim uzun boylu manken gibi olacak ( benim boy 153)
-gelinimin yüzü pürüzsüz olacak (yüzümde sivilce problemi vardı geçti çok şükür ama henüz pürüzsüz denilmez)
-gelinim beyaz tenli olacak (buğday tenliyim)
bi de son olarak ekliyor: eğer böyle birini bulmazsan getirme karşıma !!
sevgilim bana bunları söyledi başta şaka sandım meğersem kadın ciddiymiş kadın daha tanımadan sevmedi beni iyi misevgilim de bana ne yapıcaz diye soruyor boyumu uzatamam ten rengimi de değiştiremem bunlar elimde olan şeyler değil zaten elimde olsa da ben kimse için değiştirmem kendimi, kendimden memnunum dedim ama içime oturdu tabi size anlatıyım dedim
bu arada sevgilim anasının tek oğluşu
ay şiştim
he bu saf da napıcaz dedi banane yapıcaz diye mi sordu
marifetli olsun demiş benim de elimden gelir pasta börek yemek naçizanekv niz siparişi şimdiden iletsin gerekli mercilere belki gökten zembille falan iner
huyu suyu şöyle olsun vs dememiş mi hiç?
Iyi bari oradan kurtardın şükürmarifetli olsun demiş benim de elimden gelir pasta börek yemek naçizane
yok konuştuk sevgilimle bunu açık açık dedim sen annenin istediği gibi birini bul madem saçmalama ben evlencem senle annem değil dedierkek arkadaşın çok ilginçmiş sana bunları neden söylüyor ki??
acaba annemin dediği özellikler yok sen de o yüzden bu iş olmayabilir! mi diyor..
bak akıllı bir kızsan ne demek istediğimi anlamışsındır zaten.. kaynana iyi huylu, saygılı, sevecen biri falan dese neyse de bildiğin fiziki özellik sayması saçma.. zira senle tabir-i caizse aynı yatağı eşin olacak kişi paylaşacak kaynana değil..
ben öğrenciyim hava trafik kontrolörü olucam inş sevgilim mühendissizin mesleğiniz ne sevgiliniz in mesleği ne
yok konuştuk sevgilimle bunu açık açık dedim sen annenin istediği gibi birini bul madem saçmalama ben evlencem senle annem değil dedi
Iyi de sevgilin annesi ve senin aranda böyle laf taşımaya devam ederse 3.dünya savaşı çıkar haberi yok.yok konuştuk sevgilimle bunu açık açık dedim sen annenin istediği gibi birini bul madem saçmalama ben evlencem senle annem değil dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?