- 30 Ocak 2009
- 1.222
- 580
- 323
- 41
- Konu Sahibi befreenotcheap
-
Sende platin sarisin, 34 beden, bikinili bi kaynana isterdin belki?
Ben isterdim sahsen. Hos bana cefakar anadolu kadini dustu.
Herkesin her istedigi olsaydi ohoooo.
sorma kardeşNereye dustun sen
he ya çok uzun 196 ama işte tek oğlan olunca annesinin gözünde bulunmaz hint kumaşısevgilin garip insan o kesin. annesi ayrı bir film.
en çok sevgilini merak ettim. çok mu süper. uzun boylu manken gibi mi sevgilin...
marifetli olsun demiş benim de elimden gelir pasta börek yemek naçizane
Ama öyle değil mi birsen?kadesa , Allah iyiliğini versin. Mesajına çok güldüm.
yok ya kararsız olsa böyle demez zaten o tip kızları sevmediğini sevgili olmadan önce biliyoduumannesi değil de sevgilin böyle birini istiyor sanırım. kararsız geldi bana senden için.
Ama öyle değil mi birsen?
kadın resmen alış veriş listesi hazırlayıp oğlunun eline vermiş :))))
yok sevgilim onu ciddi sormadı annesinin dediklerini şaka sanmıştım ama ciddi dedimKendi oğlu nasılmış da o kadar özellik saymış? Şaka mahiyetinde söylese neyse de ciddi ciddi ne yapacağız demiş adam
ben öğrenciyim hava trafik kontrolörü olucam inş sevgilim mühendis
Bu ne böyle sanki gelin almıyor oğlunu pazara yollamış meyve sebze listesi yazmış veriyorkızlar selamlarsevgilimle neredeyse 2 buçuk yıldır beraberiz. henüz ailelerle tanışma olmadı. aslında bir sene önce tanışacaktık ben hiç istememe rağmen çünkü ben hala erken olduğunu düşünüyorum bazı sorunlar çıktı falan tanışamadık yani. ailesinin benden haberi yok ayrıca. tanışmadık ya hani söylese böyle biri var getir tanıştır denilir diye söylemedik.
neyse sevgilim bayramda annesiyle konuşuyorlar. annesi şunları söylüyor:
-gelinim uzun boylu manken gibi olacak ( benim boy 153)
-gelinimin yüzü pürüzsüz olacak (yüzümde sivilce problemi vardı geçti çok şükür ama henüz pürüzsüz denilmez)
-gelinim beyaz tenli olacak (buğday tenliyim)
bi de son olarak ekliyor: eğer böyle birini bulmazsan getirme karşıma !!
sevgilim bana bunları söyledi başta şaka sandım meğersem kadın ciddiymiş kadın daha tanımadan sevmedi beni iyi misevgilim de bana ne yapıcaz diye soruyor boyumu uzatamam ten rengimi de değiştiremem bunlar elimde olan şeyler değil zaten elimde olsa da ben kimse için değiştirmem kendimi, kendimden memnunum dedim ama içime oturdu tabi size anlatıyım dedim
bu arada sevgilim anasının tek oğluşu
ay şiştim
NOT sevgilimle bu konuyu konuştuk seninle ben evlenicem annem değil dedi kafana takıcak bi şey yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?