- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi befreenotcheap
-
sonra ne oldu oğlu uyuşturucudan öldübi dönem semra kaynana vardı televizyonlarda .. oğluna aşık olduğun zaman sana söylerim diyordu.. o hesap seninkide.. hoşmuş.. ta sevgilin daha hoş..
Pardon da beyaz tenli manken gibi bi gelin gelip ağzına etse yeridir yani.insan olsun seni sevsin sen onu sev saygılı olsun demek yerine bunları diyosa bi insan zaten hak ettiğini bulacaktır merak etme. O oğlana da fazla güvenme, bu sözlerin seni üzeceğini bilerek sana gelip söylemesi yani ne desem bilemedim. Millet bir hoş olmuş yeminlekızlar selamlarsevgilimle neredeyse 2 buçuk yıldır beraberiz. henüz ailelerle tanışma olmadı. aslında bir sene önce tanışacaktık ben hiç istememe rağmen çünkü ben hala erken olduğunu düşünüyorum bazı sorunlar çıktı falan tanışamadık yani. ailesinin benden haberi yok ayrıca. tanışmadık ya hani söylese böyle biri var getir tanıştır denilir diye söylemedik.
neyse sevgilim bayramda annesiyle konuşuyorlar. annesi şunları söylüyor:
-gelinim uzun boylu manken gibi olacak ( benim boy 153)
-gelinimin yüzü pürüzsüz olacak (yüzümde sivilce problemi vardı geçti çok şükür ama henüz pürüzsüz denilmez)
-gelinim beyaz tenli olacak (buğday tenliyim)
bi de son olarak ekliyor: eğer böyle birini bulmazsan getirme karşıma !!
sevgilim bana bunları söyledi başta şaka sandım meğersem kadın ciddiymiş kadın daha tanımadan sevmedi beni iyi misevgilim de bana ne yapıcaz diye soruyor boyumu uzatamam ten rengimi de değiştiremem bunlar elimde olan şeyler değil zaten elimde olsa da ben kimse için değiştirmem kendimi, kendimden memnunum dedim ama içime oturdu tabi size anlatıyım dedim
bu arada sevgilim anasının tek oğluşu
ay şiştim
NOT sevgilimle bu konuyu konuştuk seninle ben evlenicem annem değil dedi kafana takıcak bi şey yok dedi
bunu cidden sormadı umarım.sevgilim de bana ne yapıcaz diye soruyor
yok yok cidden sormadı sormasın bi zahmetbunu cidden sormadı umarım.
Sevgilim annesinin bu laflarına kulaklarını tıkayıp benimle yoluna devam edecek kimseye de laf söyletmeyecek. kendisi bu yönde düşünüyor yaniSevgilin evleneceği insanı kendi seçemeyecek, ilişkisine sahip çıkamayacak kadar aciz mi?
Annesinin bir insandan değil de, pazardaki domatesten bahseder gibi konuşmasına değil de, ne yapacağınıza mı takılmış ve bunu bir de gelip sana mı soruyor? Ne ayıp yahu. Ne sabırlı insanlar var şu forumda her gün ayrı şaşıyorum valla. Ben olsam cidden söylüyorum, ya bir yürü git, o zaman ananın bulduğu kızla birlikte ol der, koyardım kapıya.
Bu durumda yapılabilecek iki şey var ve ikisini de sen yapmayacaksın. Sevgilin ya annesinin bu sığ laflarına kulaklarını tıkayıp, seninle yoluna devam edecek, kimseye de laf söyletmeyecek. Ya da gidip annesinin seçip, bulduğu bir kızla evlenecek.
Eee o zaman ortada sorun filan kalmadı. Kaşa göze, karakterden daha fazla değer veren bir kayınvalide adayının seni sevmesine gerek yok zaten, salla. Sevgilin annesinin laflarını sana taşımasın, onun sana müdahale etmesine, laf söylemesine imkan vermesin yeter.Sevgilim annesinin bu laflarına kulaklarını tıkayıp benimle yoluna devam edecek kimseye de laf söyletmeyecek. kendisi bu yönde düşünüyor yani
kızlar selamlarsevgilimle neredeyse 2 buçuk yıldır beraberiz. henüz ailelerle tanışma olmadı. aslında bir sene önce tanışacaktık ben hiç istememe rağmen çünkü ben hala erken olduğunu düşünüyorum bazı sorunlar çıktı falan tanışamadık yani. ailesinin benden haberi yok ayrıca. tanışmadık ya hani söylese böyle biri var getir tanıştır denilir diye söylemedik.
neyse sevgilim bayramda annesiyle konuşuyorlar. annesi şunları söylüyor:
-gelinim uzun boylu manken gibi olacak ( benim boy 153)
-gelinimin yüzü pürüzsüz olacak (yüzümde sivilce problemi vardı geçti çok şükür ama henüz pürüzsüz denilmez)
-gelinim beyaz tenli olacak (buğday tenliyim)
bi de son olarak ekliyor: eğer böyle birini bulmazsan getirme karşıma !!
sevgilim bana bunları söyledi başta şaka sandım meğersem kadın ciddiymiş kadın daha tanımadan sevmedi beni iyi misevgilim de bana ne yapıcaz diye soruyor boyumu uzatamam ten rengimi de değiştiremem bunlar elimde olan şeyler değil zaten elimde olsa da ben kimse için değiştirmem kendimi, kendimden memnunum dedim ama içime oturdu tabi size anlatıyım dedim
bu arada sevgilim anasının tek oğluşu
ay şiştim
NOT sevgilimle bu konuyu konuştuk seninle ben evlenicem annem değil dedi kafana takıcak bi şey yok dedi
napıcaz sorusunu ciddi ciddi sormadı merak etmeyin
bi de sevgilimin kuzeni de çok uzun kuzeninin eşi de benim gibi minyon kısa düğünlerinde çok sorun olmuştu damat uzun gelin kısa diye çok laf yapılmıştı sülalesinde acımıştım kıza resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?