Kv adayimin bosbogazligi canima yetti artik!

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Selam kizlar..
Benim derdim kv adayim. Ve onun patavatsiz konusmalari. Biktim yildim artik.
Gecen gun ona gittim ayri sehirlerde yasiyoruz. Bize yemege gelin diye tutturdu gittigimizde yemegi hazirliyordu filan, ayni zamanda esine atip tutuyor kp adayim disari cikmis biraz geciktik biz o da dolasmaya cikmis ne olacak.
Kp geldi ona cemkirmeye basladi iste sen yoktun ama ben tum gun isleri tek basima yaptim sildim supurdum vs..
Ben de duramadim artik dedim ki "x teyze bunlar zaten kadinin gorevi erkek yalnizca getir goture yardim eder ya da salata yapar vs.."
Bu basladi yok iste hayat musterek filan demeye. O zaman dedim sen de calis.. Yok iste ben kac yasindayim dedi. Ben de x amca da kac yasinda ondan is bekleme artik dedim. Hicbir lafin altinda kalmiyor ki hep soylensin dursun. Her defasinda aynisini yapiyor bayramda annemlerle gittik kp ye sen otur ben yaparim diyor insan icinde. Ben artik orda kendimi fazlalik hissediyorum bu yuzden. Hayir madem istemiyosun bari sus. Biz sozluyuz ve bu baharda nisan sonbaharda da dugun istiyoruz. Bu kalpazanlikla ona nasil guvenip ev kurucam bilmiyorum kafam cok karisik.... Bana akil verir misiniz kizlar? Tesekkurler...

Siz de az degilmissiniz yani. Ben kaynanama suan bile bu sekilde soylemem. Birak cemkirsin kendi aralarindaki mesele.
Her gittigimde yanimda ayni meselelerin donmesine sinir oluyorum artik. Siginti miyim ben orda benim de bir ailem var ve benim annem sozlum geldiginde hic boyle davranmiyor.

Senin görevin değil kayın ailenin evinde kadın ve erkek rol dağılımlarını yapmak..

Ne kadar büyük hadsizlik ..

Sen kayınvalide olmuşsun resmen kadına.

Daha nişan yok nikah yok sığıntı gibi hissediyorsan gitmezsin olur biter..

Üstelik kalpazanlık ne alaka sahte para mı basıyor kayınvaliden?

Ev yuva kurarken bir zahmet kendine ve eş namzetine güven zaten..

O zaman pardon da madem istemiyor ve sikayet ediyor cagirmasin canim?
Ben cok mu merakliyim sevilmedigim yere gitmeye ..

Her gittigimde yanimda ayni meselelerin donmesine sinir oluyorum artik. Siginti miyim ben orda benim de bir ailem var ve benim annem sozlum geldiginde hic boyle davranmiyor.

O zaman rahatsiz oldugunuz yere gitmeyiverin. Bu yastan sonra insanlari degistiremezsiniz.

Adın çok bilmiş,saygısız geline çıkacak onu mu istiyorsun.Bırak ,tarafsız ol,boşuna senden soğumasınlar.Ne diyecekler,sen haklısın mı diyecekler sanıyorsun?

Adın çok bilmiş,saygısız geline çıkacak onu mu istiyorsun.Bırak ,tarafsız ol,boşuna senden soğumasınlar.Ne diyecekler,sen haklısın mı diyecekler sanıyorsun?
Canim ben zaten ilk zamanlar hic orali bile olmuyordum, ama artik onlar boyle tartisinca kendimi benim yuzumden tartistiklarini ben misafir gittigim icin tartisiyolar gibi hissediyorum. Ve bu bana kendimi siginti gibi hissettiriyor sozlumun evinde. Rahatsiz oluyorum.

Tavrınız hiç hoş değil. Demek ki kadın bayağı yorulmuş eşinden yardım beklemiş. Bazı erkekler de cidden çok tembel oluyor kadının sabrı tükenmiş siz neden karışıyorsunuz. Kadın seni istemese yemek hazırlığına girmez. Seni aile üyesi olarak görmüş o yüzden rahat konuşmuş.

Üstünüze alınacak ne var bunda kendi kendinize dert arıyorsunuz. Sen evlenince kocana bir bardak bile kaldırtmazsın o zaman. Kocanız da armut ağacının dibine düşerse zaten yardımcı olmaz. Sen kadın olarak görevini layıkıyla yerine getirirsin.

Senin üzerine vazife mi peki bu yaptığın?
Ayrıca insanların asıl yaşlanınca birbirlerine destek olmaları gerekli.Ne demek kp yaşlandı ondan iş bekleme? Ayarsız konuşmuşsun üslubunda sıkıntı var.
İnsanlar yaşlandığında birbirine destek olmalı,ananemden bilirim yemek yapsa yorulur ayakları ağrır ve dedemde muhakkak ona yardım eder,yeri gelir evi süpürür.Hayat müşterek..

ben konuda pek boşboğaZlık görmedim. Ben sana kendi kv mi anlatsam sen seninkine aşık olursun emin ol.
Büyütme böyle şeyleri. boşver. boşvermeden olmuyor hiçbirşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…