- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Her gittigimde yanimda ayni meselelerin donmesine sinir oluyorum artik. Siginti miyim ben orda benim de bir ailem var ve benim annem sozlum geldiginde hic boyle davranmiyor.Siz de az degilmissiniz yani. Ben kaynanama suan bile bu sekilde soylemem. Birak cemkirsin kendi aralarindaki mesele.
Biz trakyaliyiz trakyada kalpazan tabiri usengec insanlar icin kullanilir:))))))kayinvalideniz sahte para mı basıyor ,KALPAZAN ona denir de
Ayrıca siz niye bu kadar karışıyorsunuz onların işine ?
O zaman pardon da madem istemiyor ve sikayet ediyor cagirmasin canim?Senin görevin değil kayın ailenin evinde kadın ve erkek rol dağılımlarını yapmak..
Ne kadar büyük hadsizlik ..
Sen kayınvalide olmuşsun resmen kadına.
Daha nişan yok nikah yok sığıntı gibi hissediyorsan gitmezsin olur biter..
Üstelik kalpazanlık ne alaka sahte para mı basıyor kayınvaliden?
Ev yuva kurarken bir zahmet kendine ve eş namzetine güven zaten..
Her gittigimde yanimda ayni meselelerin donmesine sinir oluyorum artik. Siginti miyim ben orda benim de bir ailem var ve benim annem sozlum geldiginde hic boyle davranmiyor.
Biz trakyaliyiz trakyada kalpazan tabiri usengec insanlar icin kullanilir:))))))
Aaaa hemsehriyiz demek:)))Bende Trakyalıyım doğma büyüme hemde hiç duymadım tembele kalpazan dendiğini
Canim ben zaten ilk zamanlar hic orali bile olmuyordum, ama artik onlar boyle tartisinca kendimi benim yuzumden tartistiklarini ben misafir gittigim icin tartisiyolar gibi hissediyorum. Ve bu bana kendimi siginti gibi hissettiriyor sozlumun evinde. Rahatsiz oluyorum.Adın çok bilmiş,saygısız geline çıkacak onu mu istiyorsun.Bırak ,tarafsız ol,boşuna senden soğumasınlar.Ne diyecekler,sen haklısın mı diyecekler sanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?