- 2 Aralık 2015
- 32.688
- 108.507
- 598
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Bazı kadınlar eşinden sevgi ,ilgi görmediğnde ev işleriyle işe yaradığını,becerikli olduğunu söylyerek eşinden takdir bekliyor.Canim ben zaten ilk zamanlar hic orali bile olmuyordum, ama artik onlar boyle tartisinca kendimi benim yuzumden tartistiklarini ben misafir gittigim icin tartisiyolar gibi hissediyorum. Ve bu bana kendimi siginti gibi hissettiriyor sozlumun evinde. Rahatsiz oluyorum.
Ne alakası var bu konuların seninle?Canim ben zaten ilk zamanlar hic orali bile olmuyordum, ama artik onlar boyle tartisinca kendimi benim yuzumden tartistiklarini ben misafir gittigim icin tartisiyolar gibi hissediyorum. Ve bu bana kendimi siginti gibi hissettiriyor sozlumun evinde. Rahatsiz oluyorum.
Aaaa hemsehriyiz demek:)))
Biz Edirneliyiz ve burda cok kullanilan bir tabir canim belki bolgeden bolgeye farklilik gosterebilir.
Senden şikayet etmiyor ki kocasından şikayetçi oluyor..O zaman pardon da madem istemiyor ve sikayet ediyor cagirmasin canim?
Ben cok mu merakliyim sevilmedigim yere gitmeye ..
Öyle bişi yaparsa ben kayınvalideyi haklı bulurum bu noktada çünkü gelin de karışıyor..evlenince ,kayınvalideniz de sizin ilişkinize karışmaya başlayacak.şimdiden uyarayım.
Kayınvaliden senin ilerde eşinle ilişkine karışıp aa erkek hiç ev işi yapar mi kadın yapacak dese tepkin ne olurdu biraz empati mesela hamilesin iş yapamiyosun yine erkek sadece getir götür mu yapar diceksin adamı rahata alistiricaksin sonra ihtiyacın olduğunda da yardım etmeyen bi eş olucak adam
Selam kizlar..
Benim derdim kv adayim. Ve onun patavatsiz konusmalari. Biktim yildim artik.
Gecen gun ona gittim ayri sehirlerde yasiyoruz. Bize yemege gelin diye tutturdu gittigimizde yemegi hazirliyordu filan, ayni zamanda esine atip tutuyor kp adayim disari cikmis biraz geciktik biz o da dolasmaya cikmis ne olacak.
Kp geldi ona cemkirmeye basladi iste sen yoktun ama ben tum gun isleri tek basima yaptim sildim supurdum vs..
Ben de duramadim artik dedim ki "x teyze bunlar zaten kadinin gorevi erkek yalnizca getir goture yardim eder ya da salata yapar vs.."
Bu basladi yok iste hayat musterek filan demeye. O zaman dedim sen de calis.. Yok iste ben kac yasindayim dedi. Ben de x amca da kac yasinda ondan is bekleme artik dedim. Hicbir lafin altinda kalmiyor ki hep soylensin dursun. Her defasinda aynisini yapiyor bayramda annemlerle gittik kp ye sen otur ben yaparim diyor insan icinde. Ben artik orda kendimi fazlalik hissediyorum bu yuzden. Hayir madem istemiyosun bari sus. Biz sozluyuz ve bu baharda nisan sonbaharda da dugun istiyoruz. Bu kalpazanlikla ona nasil guvenip ev kurucam bilmiyorum kafam cok karisik.... Bana akil verir misiniz kizlar? Tesekkurler...
haklısın sözlünle ko nuş annesiyle konuşsunHer gittigimde yanimda ayni meselelerin donmesine sinir oluyorum artik. Siginti miyim ben orda benim de bir ailem var ve benim annem sozlum geldiginde hic boyle davranmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?