Kv adayimin bosbogazligi canima yetti artik!

Bazı kadınlar eşinden sevgi ,ilgi görmediğnde ev işleriyle işe yaradığını,becerikli olduğunu söylyerek eşinden takdir bekliyor.

Ne alakası var bu konuların seninle?
Sen kayınvalidene takacak yer arıyosun gayet net.
Kadın yorulmuş eşinden yardım beklemiş,buluttan nem kapmışsın.O kadar rahatsız oluyosan davete icabet etmezsin.

Aaaa hemsehriyiz demek:)))
Biz Edirneliyiz ve burda cok kullanilan bir tabir canim belki bolgeden bolgeye farklilik gosterebilir.

o zaman şu sözü de duymuşsundur EEPTEN AYKIRI GİDERSİN
Seninle ilgili olmayan şeylere karışma,seninle ilgiliyse saygılı karşılık verirsin ..
Ama laf yetiştirmek hiç hoş değil ..
Sanki sen onun kaynanası olmuşsun .
.

O zaman pardon da madem istemiyor ve sikayet ediyor cagirmasin canim?
Ben cok mu merakliyim sevilmedigim yere gitmeye ..
Senden şikayet etmiyor ki kocasından şikayetçi oluyor..

Sen bu durumdan rahatsızsan hiç evlenme çünkü ömür boyu bu ortamda bulunacaksın. Senin için kaç yaşında insanlar değişmeyecek ya..

Kayınvalide senin ilerde eşinle ilişkine karışıp aa erkek hiç ev işi yapar mi kadın yapacak dese tepkin ne olurdu biraz empati mesela hamilesin iş yapamiyosun yine erkek sadece getir götür mu yapar diceksin adamı rahata alistiricaksin sonra ihtiyacın olduğunda da yardım etmeyen bi eş olucak adam

Boşboğazlık yapan senmişsin. Kaç yıllık karı kocanın tartışmasına karışıp bir tarafa laf yetiştirmek sana mı kaldı? Senin haddine değilmiş orada lafa atlayıp anan baban yaşındakilere ders vermek. Hoş, kimsenin haddine değil.
Bundan sonra seni ilgilendirmeyen meselere, her şeye burnunu sokma, hele annen baban yaşındaki karı koca arasına hiç girme. Al sana sağlam tavsiye. İkinci tavsiye, kayınvalideye güvenerek zaten ev kurma. Kendine ve eş adayına güveniyorsan evlen. Yüz göz olmaya pek potansiyelin var bana kalırsa.

Sizin kendinizi siginti hissetmenizle ne alakasi var butun bunlarin? Kusura bakmayin da bana cok patavatsiz ve hadsizce geldi tavriniz. Kadinin erkegin gorevini siz mi belirleyeceksiniz? Kocasinin yaninda kadina resmen cikismissiniz. Cok da guzel cevabini vermis kadin, aferin ona. Onun yerinde olsam asil ben boyle isguzar bir gelin adayiyla ne yapacagimi dusunurdum oturup. Igneyi kendimize, cuvaldizi baskasina demisler.

Kırk yıllık kocasıyla kendi arasındaki mevzu.. Bence sana göre bir şey yok. Kadın belki kocasını yıllarca öyle alıştırdı o gün yapmayınca da bunaldı. Ha sizin yanınızda söylemesi yanlış olmuş ama senin karışman tamamen gereksiz

şaka mı bu

sana ne

kadın destek istiyor eşinden

sen de çalış vs demek ne çirkin

senin ailende bunlar kadın işi olabilir ama bazı ailelerde değil

kp der de ev süpürür vs

evet çalışmış kv ev hanımı ama yaş ilerledikçe kp ev süpürüyor babam süpürmez mesela ama annem çalışan birisi

herkesin yaşamı farklı

sana her şey kadının görevi oğlumun ayağına suyunu getir dese de olmaz desen neyse ne de kadının kendi hayatı sana ne

şimdiden bunları takarsan hayatın zor geçer

bir de bizde kalpazan değil kalp denir Trakyalı değiliz ama

her neyse kadın tembelse tembel, senin evin ile ne ilgisi var

sen kendi evinin her şeyini kendin yapacaksın, kv de den hiçbir şey beklemeyip yüz göz olmayacaksın oldu bitti

:) Bu olaydaki tek patavatsız sensin bence. Kadın doğruyu söylemiş. Hayat müşterektir. Yani ev işi kadının görevidir diye bir şey yok. Ayrıca her evin ve her evliliğin dinamiği ayrıdır. Senin hiç üzerine vazife değil bu tür konuşmalar yapmak. Sen sözlünle evlensen, gelse bu kadıncağız senin evine aynı konuşmayı yapsa nasıl hissedeceğini düşün. Ayrıca yuva kurarken zaten kayınvalidene değil, kendine, sözlüne ve aranızdaki sevgiye güvenmen gerekiyor. Ara kadını bir özür dile bari hadsizlik yaptım diye.

Hakkatten de özür dilenecek davranış. Sen tut kocasının yanında koca kadına çıkış, sonuna da "sen de çalış o zaman, filanca amcadan iş bekleme" diye ayar ver. Çok çirkin ve terbiyesizce. O kadının dert yanması lazım aileme kim gelin diye giriyor, ben ömür boyu bununla mı uğraşçam diye, haklı olarak.

Her gittigimde yanimda ayni meselelerin donmesine sinir oluyorum artik. Siginti miyim ben orda benim de bir ailem var ve benim annem sozlum geldiginde hic boyle davranmiyor.
haklısın sözlünle ko nuş annesiyle konuşsun
çok mu çocuk
sayısı zaten genel
olarak kadınlar çöküyor
yoksa tembel mi bazısı ev kadını olur ama ne yemek nede pasta yapmasını bilmez ancak sinsilik bilir,dedikodu bilir

Senlik bi mesele yok ki ortada. Herkesin evi düzeni kendini ilgilendirir. Belli ki yıllardır böyle alışmışlar böyle geçiniyolar.

Erkek yapmaz diyosun kadın senden iş beklemiyo sana ne,
Git çalış diyosun kadın senden para istemiyo sana ne.
Evinin düzeninden kocasıyla ilişkisinden sana ne.
Bunları duyabilirdin neyse ki sakin insanlarmış,sözlün bi haşlamamış seni.
Erkekler de bi tuhaf, bi şey yapmayana laf ederler böyle zamanda susarlar.

Hiçbir lafın altında kalmıyor demişsin bu nasıl büyüklenmedir kendine sorsana koca kadın neden benim lafımın altında kalsın ben kimim ki diye.
İyi kadın dememiş sen kimsin sana noluyo diye. Bence kadın seni oğluna almaya çekinir bundan sonra, azcık ağır ol

Büyüklerin bi lafı var "ayaklar baş oldu başlar ayak" diye,kadına kaynanalık yapmışssın.

Kucuk capli dusunmussunuz halbuki yarin obur gun cok isinize yarardi. Calisiyor musunuz bilmiyorum, ben calismiyorum esim calisiyor ama evi de supurur soyledigimde tozu da alir... ne yani ben eve para getirmiyorum diye hizmetci miyim hic birsey isteyemeyecek miyim esimden

Yarın öbür gün sen kocana yaptırmazsın ev işi. Ayrıca insanların düzeninden çalışmasından sana ne?

Çok rahatsızsan gitme olsun bitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…