• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv adayının nişan sonrası halleri

Evet sanırım öyle. Mevsim geçişleride çok zor oluyor. Alıştım artık ağrılarla yaşamaya. Düzenli vitamin alınca biraz daha güçlü hissediyorum ama kesinlikle geçmiyor tamamen.
Hiç psikiyatriye gittiniz mi?

Hiç psikiyatriye gittiniz mi?

Yok. Bu kadar erken yaşta ilaca başlamak istemiyorum. 😆 yada şimdi Bakırköy e yatırırlar filan çocuklar ne olur?

Ama psikolojik destek aldım.korona döneminde. Birde benim ağrıları gluten ve şekerde çok tetikliyor. Gluten yemedigim zamanlarda daha iyiyim. Bilmiyorum psikolojik mi?

Herkese merhaba. Yakın zamanda nişan yaptık. Nişanlım 3 erkek kardeş. Benimki en küçükleri. Diğer ikisinin evleri ayrı büyük olanı evli diğeri bekar olmasına rağmen evi ayrı. Babası da rahmetli. Yani nişanlım ve annesi yaşıyorlar.
Nişan yaptık yapalı annesinde hep bir şuram ağrıyor buram ağrıyor. Gidiyorlar hiçbir şey yok. Hrr gün bir yerim ağrıyor diye ayılıp bayılıyor. Herkes başına topluyor bir şekilde. 4 senedir tanıyorum bu huy yeni çıktı. Hastane işleriyle de nişanlım koşturuyor sadece. İlgi de annesinin hoşuna gitti bunu kullanıyormuş gibi hissediyorum sevmeme rağmen bi soğuma geldi maalesef. Ne nişanlı olduğumuzu anladık ne düğün ne bir şey konuşabiliyoruz hep bir ayılma bayılma.
Ne yapacağım bu aileyle fazla mı bağlılar birbirlerine inanın anlamıyorum bu erkek annelerini. Sizce yokuşa mı sürüyor bizim işi anlayamadım evlendikten sonra da her ilgi isteyişi böyle mi olacak insan çocuğum evleniyor diye mutlu olur azcık bir işin ucundan tutma hevesi olur bu haller moralimi bozdu yorumlarınızı bekliyorum
Ah be canım böyle okuyunca kendi adıma da yeniden üzüldüm, kayın validenin değişeceğini pek sanmam.
Yakında kendim konu açmayı düşünüyodum ama bi yandan da ben kötü bi insan mıyım diye düşünmeden edemiyorum.
Genel manada eşimin ailesi iyi insanlar seviyorum. Ama evlendiğimizden beri o kadar çok şey üst üste geldi o kadar çok ayrı kalmak durumunda kaldık ki... babası rahatsızlandı her şeyine koştu, bende elimden geleni yaptım. Hastalık olduğu için Yapması gerekiyordu hassas konu. Şehir dışında uzunca süre hastanede yanında kaldı. Tek çocuk değil bu arada.. sadece arada özledim dedim sesimi çıkarmadım. Ama kaç hafta sonudur bir hafta sonu olmasa diğer hafta sonu yardıma çağırıyolar, işlerine. Bi şey demeyim diyorum ama bu gün dedim ben üzülüyorum artık, hafta sonuna program yapmaya çekiniyorum kesin bi şey çıkacak diye ki çıkıyo.. Hiç düşünmüyolar mı diye düşünüyorum hafta sonunu benim eşimle geçirmek istediğimi, ihtiyaçları var diyip bencilim diye yine kendime kızıyorum. Kısır bi döngü içindeyim, bu ara çok bunaldım. Seni çok iyi anlıyorum

Gerçekten çok canım sıkkın bazen denk geliyoruz nasılsın demeden oram buram başlıyor hııı geçmiş olsun diyip geçiyorum severdim anlaşırdık soğudum gerçekten

Gelini numara atılıp bayılıyor bir şeyi yok dedi o yatmada hastanede öldü kaynana annem rahmetli babanneme numara bize böyle kızına koşuyor diyordu babannem öldü gitti gelinler inanmaz zaten derdi olmasa niye gitsin uğraşsın

Yalnız kalamıyorum sizinle yaşayacağım diyecek onun yerini yapıyor
Evlenince çok sorun yaşayacaksınız o kadar belli ki

Yani yaşlı bir yaş 65 hastalığı da olabilir ama sanki sizinle yaşamaya yol yapıyor gibi. Tek kalmaktan korkuyor muhtemelen diğer oğlu belli ki tek yaşamaya zaten alışmış.

Bunca zaman güleryüz gösterdik diye bu hale düştüm o resmiyet çizgisini aşmış bulundum. Bu saatten sonra nasıl düzeltebilirim uzaklaşsam buna da bi haller oldu olacak zaten uzaklaştım içimden de gelmiyor

Şöyle olmuş kalp krizi geçiriyorum diye acile gittiler bir şey çıkmamış sonrasında beyin kanaması geçiriyorum diye 3 hastane gezdiler ikna olmadı geçirmediğine. Gitmedikleri bölüm test kalmadı 1 aydır. Anksiyete ve panik atak demişler en son sakinleştirici yazmışlar ama pek işe yaramamış gibi hala vay bacağım ağrıyo vay kolum tutuldu halinde
Benim annemde de var bu durum, cidden endişe bozukluğu olabilir yani. Ancak verilen ilaçları düzenli kullanıp, takip edilmesi gerek. Annem de ilk iki ay sonra rahatlatmaya başlamıştı. Psikiyatri takip ediyor tabi bi yandan tansiyon falan da olunca; arada kontrole gidiyoruz ne kadar daha kullanacağını konuşuyoruz (iki aya bir falan).
Ha bu endişesini evde yalnız kalma korkusu tetiklemiş olabilir ama orası ayrı bir konu..🙃

Herkese merhaba. Yakın zamanda nişan yaptık. Nişanlım 3 erkek kardeş. Benimki en küçükleri. Diğer ikisinin evleri ayrı büyük olanı evli diğeri bekar olmasına rağmen evi ayrı. Babası da rahmetli. Yani nişanlım ve annesi yaşıyorlar.
Nişan yaptık yapalı annesinde hep bir şuram ağrıyor buram ağrıyor. Gidiyorlar hiçbir şey yok. Hrr gün bir yerim ağrıyor diye ayılıp bayılıyor. Herkes başına topluyor bir şekilde. 4 senedir tanıyorum bu huy yeni çıktı. Hastane işleriyle de nişanlım koşturuyor sadece. İlgi de annesinin hoşuna gitti bunu kullanıyormuş gibi hissediyorum sevmeme rağmen bi soğuma geldi maalesef. Ne nişanlı olduğumuzu anladık ne düğün ne bir şey konuşabiliyoruz hep bir ayılma bayılma.
Ne yapacağım bu aileyle fazla mı bağlılar birbirlerine inanın anlamıyorum bu erkek annelerini. Sizce yokuşa mı sürüyor bizim işi anlayamadım evlendikten sonra da her ilgi isteyişi böyle mi olacak insan çocuğum evleniyor diye mutlu olur azcık bir işin ucundan tutma hevesi olur bu haller moralimi bozdu yorumlarınızı bekliyorum
evlenince beni yanlarina alirlar mi anksiyetesi baslamis

Ya geçen gün aldım karşıma sordum dürüstçe annen bizle mi yaşamak istiyor diye. Dedi ki ben de sordum bunu ama kesinlikle istemediğini söyledi bana da evimden ayrı yapamam demiş. Korkutmamak için mi bu şekilde dedi yoksa gerçekten mi böyle bilemedimm

Ya geçen gün aldım karşıma sordum dürüstçe annen bizle mi yaşamak istiyor diye. Dedi ki ben de sordum bunu ama kesinlikle istemediğini söyledi bana da evimden ayrı yapamam demiş. Korkutmamak için mi bu şekilde dedi yoksa gerçekten mi böyle bilemedimm
Hikaye. Ayrılamam dedikleri evlerden öyle bir ayrılıyorlar ki. Yeter ki hizmet var de. İnsanlar da haklı, sabah akşam duvarlara bakılmıyor. İnsan yanında can istiyor.

Ay o can bizimki olmasın 2 oğlu daha var :KK43:
Şimdi şöyle diğer çocuklarda aynı sehirde sanırım değil mi ?
Siz evlendikten sonra herkes haftada bir anneyi ziyaret etse şöyle bı hava almaya çıkarsa vs zaten bu kadın haftada 3 gün yalnız kalmamış olur.
Kalan gunlerde de böyle bir hobi kurs gibi bir şeye yönlendirmek lazım oyalar onu kafasini dağıtır.
Komşuları falan nasıl insanlar onlarla daha çok vakit geçirebilir mesela haftada bir gün yapsınlar o bile iyi gelir.
Yaşlı insanlar ne kadar hayata karışırsa o kadar mutlu oluyorlar.
Birde bence paraya kıyıp iyi bir hastaneden tam teşekküllü check up yaptırın.
Sonuçlara göre hareket edersiniz .
Gerekirse düzenli olarak psikologa gider destek alır.
Check up sonrası artık nisanliniz da rahatlar annemin bir şeyi yok diye.

Back
X