- 3 Mart 2023
- 599
- 989
- 33
- Konu Sahibi portakalcicegi41
yol yapıyor başlamış. neyseki göstermiş yüzünü. gerisi size kalmış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç psikiyatriye gittiniz mi?Evet sanırım öyle. Mevsim geçişleride çok zor oluyor. Alıştım artık ağrılarla yaşamaya. Düzenli vitamin alınca biraz daha güçlü hissediyorum ama kesinlikle geçmiyor tamamen.
Hiç psikiyatriye gittiniz mi?
Ah be canım böyle okuyunca kendi adıma da yeniden üzüldüm, kayın validenin değişeceğini pek sanmam.Herkese merhaba. Yakın zamanda nişan yaptık. Nişanlım 3 erkek kardeş. Benimki en küçükleri. Diğer ikisinin evleri ayrı büyük olanı evli diğeri bekar olmasına rağmen evi ayrı. Babası da rahmetli. Yani nişanlım ve annesi yaşıyorlar.
Nişan yaptık yapalı annesinde hep bir şuram ağrıyor buram ağrıyor. Gidiyorlar hiçbir şey yok. Hrr gün bir yerim ağrıyor diye ayılıp bayılıyor. Herkes başına topluyor bir şekilde. 4 senedir tanıyorum bu huy yeni çıktı. Hastane işleriyle de nişanlım koşturuyor sadece. İlgi de annesinin hoşuna gitti bunu kullanıyormuş gibi hissediyorum sevmeme rağmen bi soğuma geldi maalesef. Ne nişanlı olduğumuzu anladık ne düğün ne bir şey konuşabiliyoruz hep bir ayılma bayılma.
Ne yapacağım bu aileyle fazla mı bağlılar birbirlerine inanın anlamıyorum bu erkek annelerini. Sizce yokuşa mı sürüyor bizim işi anlayamadım evlendikten sonra da her ilgi isteyişi böyle mi olacak insan çocuğum evleniyor diye mutlu olur azcık bir işin ucundan tutma hevesi olur bu haller moralimi bozdu yorumlarınızı bekliyorum
Benim annemde de var bu durum, cidden endişe bozukluğu olabilir yani. Ancak verilen ilaçları düzenli kullanıp, takip edilmesi gerek. Annem de ilk iki ay sonra rahatlatmaya başlamıştı. Psikiyatri takip ediyor tabi bi yandan tansiyon falan da olunca; arada kontrole gidiyoruz ne kadar daha kullanacağını konuşuyoruz (iki aya bir falan).Şöyle olmuş kalp krizi geçiriyorum diye acile gittiler bir şey çıkmamış sonrasında beyin kanaması geçiriyorum diye 3 hastane gezdiler ikna olmadı geçirmediğine. Gitmedikleri bölüm test kalmadı 1 aydır. Anksiyete ve panik atak demişler en son sakinleştirici yazmışlar ama pek işe yaramamış gibi hala vay bacağım ağrıyo vay kolum tutuldu halinde
evlenince beni yanlarina alirlar mi anksiyetesi baslamisHerkese merhaba. Yakın zamanda nişan yaptık. Nişanlım 3 erkek kardeş. Benimki en küçükleri. Diğer ikisinin evleri ayrı büyük olanı evli diğeri bekar olmasına rağmen evi ayrı. Babası da rahmetli. Yani nişanlım ve annesi yaşıyorlar.
Nişan yaptık yapalı annesinde hep bir şuram ağrıyor buram ağrıyor. Gidiyorlar hiçbir şey yok. Hrr gün bir yerim ağrıyor diye ayılıp bayılıyor. Herkes başına topluyor bir şekilde. 4 senedir tanıyorum bu huy yeni çıktı. Hastane işleriyle de nişanlım koşturuyor sadece. İlgi de annesinin hoşuna gitti bunu kullanıyormuş gibi hissediyorum sevmeme rağmen bi soğuma geldi maalesef. Ne nişanlı olduğumuzu anladık ne düğün ne bir şey konuşabiliyoruz hep bir ayılma bayılma.
Ne yapacağım bu aileyle fazla mı bağlılar birbirlerine inanın anlamıyorum bu erkek annelerini. Sizce yokuşa mı sürüyor bizim işi anlayamadım evlendikten sonra da her ilgi isteyişi böyle mi olacak insan çocuğum evleniyor diye mutlu olur azcık bir işin ucundan tutma hevesi olur bu haller moralimi bozdu yorumlarınızı bekliyorum
Hikaye. Ayrılamam dedikleri evlerden öyle bir ayrılıyorlar ki. Yeter ki hizmet var de. İnsanlar da haklı, sabah akşam duvarlara bakılmıyor. İnsan yanında can istiyor.Ya geçen gün aldım karşıma sordum dürüstçe annen bizle mi yaşamak istiyor diye. Dedi ki ben de sordum bunu ama kesinlikle istemediğini söyledi bana da evimden ayrı yapamam demiş. Korkutmamak için mi bu şekilde dedi yoksa gerçekten mi böyle bilemedimm
Ay o can bizimki olmasın 2 oğlu daha varHikaye. Ayrılamam dedikleri evlerden öyle bir ayrılıyorlar ki. Yeter ki hizmet var de. İnsanlar da haklı, sabah akşam duvarlara bakılmıyor. İnsan yanında can istiyor.
Anasına en düşkün en kıyamayan kim varsa onun üstüne kalıyor.Ay o can bizimki olmasın 2 oğlu daha var![]()
Şimdi şöyle diğer çocuklarda aynı sehirde sanırım değil mi ?Ay o can bizimki olmasın 2 oğlu daha var![]()