• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv adayının nişan sonrası halleri

Ne kadar çok kayınvalide problemi var Allah aşkına. Birkaç ay sonra evlenicem, iyi ki kayınvalidem yok diyorum (10 yıl önce vefat etmiş, Allah rahmet eğlesin.). Kayınbaba kendi halinde ve evlenmemiş. Buradan okuya okuya kayınvalide ve görümceden korkar oldum. 17 yaşında minnoş bir görümcem var; onun da ağzı var, dili yok.
İyi ki yok iyi ki 7 yaşında çocuk annesiz kalmış zamanında.
İnsan şu duruma iyi ki demeye utanır ya

Bir şey çıkmıyor en son psikolojik demişler
Bende 20 yaşindayim ama benimde vücudumda ağrılar hep oluyor ve hastaneye gittiğimde hiçbirşey çıkmıyor psikolojik diyolar banada
Yani kadın 65 yaşında gençte sayılmaz ortalama 70 yaşına kadar yasiyoz zaten
Gerçekten agriyodur bence öyle düşünmeyin

Herkese merhaba. Yakın zamanda nişan yaptık. Nişanlım 3 erkek kardeş. Benimki en küçükleri. Diğer ikisinin evleri ayrı büyük olanı evli diğeri bekar olmasına rağmen evi ayrı. Babası da rahmetli. Yani nişanlım ve annesi yaşıyorlar.
Nişan yaptık yapalı annesinde hep bir şuram ağrıyor buram ağrıyor. Gidiyorlar hiçbir şey yok. Hrr gün bir yerim ağrıyor diye ayılıp bayılıyor. Herkes başına topluyor bir şekilde. 4 senedir tanıyorum bu huy yeni çıktı. Hastane işleriyle de nişanlım koşturuyor sadece. İlgi de annesinin hoşuna gitti bunu kullanıyormuş gibi hissediyorum sevmeme rağmen bi soğuma geldi maalesef. Ne nişanlı olduğumuzu anladık ne düğün ne bir şey konuşabiliyoruz hep bir ayılma bayılma.
Ne yapacağım bu aileyle fazla mı bağlılar birbirlerine inanın anlamıyorum bu erkek annelerini. Sizce yokuşa mı sürüyor bizim işi anlayamadım evlendikten sonra da her ilgi isteyişi böyle mi olacak insan çocuğum evleniyor diye mutlu olur azcık bir işin ucundan tutma hevesi olur bu haller moralimi bozdu yorumlarınızı bekliyorum
Kadın açıkça oğlundan ilgi bekliyor.Kotu biriyse ayırır ayiramazsa kadına göre hayat yaşarsınız.Diger bekar oğlu ile yaşasın.
Benim kv de de böyleydi.Ayirdi bizi.Simdi cezasını çekiyor. Çünkü beddua ettim.

Ne kadar çok kayınvalide problemi var Allah aşkına. Birkaç ay sonra evlenicem, iyi ki kayınvalidem yok diyorum (10 yıl önce vefat etmiş, Allah rahmet eğlesin.). Kayınbaba kendi halinde ve evlenmemiş. Buradan okuya okuya kayınvalide ve görümceden korkar oldum. 17 yaşında minnoş bir görümcem var; onun da ağzı var, dili yok.
Kayinbabalarindan da şikayet edenler var.Aslinda olay evleneceğin insandan bitiyor.Ben annemin kaderini yaşadım.Babam anneciydi.Simdi evlendim eşimde annesinin sözünden çıkamadı.Ayrildim.

Ne kadar bencilsiniz yaa.küçücük yaşında çocuk annesini kaybetmiş aile perişan olmuştur siz iyi ki kv yok diyorsunuz.biraz empati yapmayı deneseniz nasıl olur.Alla sizin gibilerden korusun.

Biz iki kız kardeşiz. Büyük olan benim ama kız kardeşim benden önce evlendi. Yani ben evde kalan son çocuktum. Annem kardeşim evlenirken de çok duygulanmıştı ama benim evliliğimi çok zor atlattı. Demem o ki evde kalan son çocuğun ayrılması ebeveynler için çok daha zor oluyor.

Siz de haklısınız, ama şahsınıza yapılan büyük bir saygısızlık yoksa, sanki biraz alttan alabilirsiniz.

Tek problem beraber yaşamak istemeye getirebilir konuyu, ya da kendi dile getirmez ama nişanlınızı bu şekilde doldurabilir. Saygı çerçevesinde bunun seçenek dahi olmadığını nişanlınıza bir şekilde söylemeniz lazım.

Herkese merhaba. Yakın zamanda nişan yaptık. Nişanlım 3 erkek kardeş. Benimki en küçükleri. Diğer ikisinin evleri ayrı büyük olanı evli diğeri bekar olmasına rağmen evi ayrı. Babası da rahmetli. Yani nişanlım ve annesi yaşıyorlar.
Nişan yaptık yapalı annesinde hep bir şuram ağrıyor buram ağrıyor. Gidiyorlar hiçbir şey yok. Hrr gün bir yerim ağrıyor diye ayılıp bayılıyor. Herkes başına topluyor bir şekilde. 4 senedir tanıyorum bu huy yeni çıktı. Hastane işleriyle de nişanlım koşturuyor sadece. İlgi de annesinin hoşuna gitti bunu kullanıyormuş gibi hissediyorum sevmeme rağmen bi soğuma geldi maalesef. Ne nişanlı olduğumuzu anladık ne düğün ne bir şey konuşabiliyoruz hep bir ayılma bayılma.
Ne yapacağım bu aileyle fazla mı bağlılar birbirlerine inanın anlamıyorum bu erkek annelerini. Sizce yokuşa mı sürüyor bizim işi anlayamadım evlendikten sonra da her ilgi isteyişi böyle mi olacak insan çocuğum evleniyor diye mutlu olur azcık bir işin ucundan tutma hevesi olur bu haller moralimi bozdu yorumlarınızı bekliyorum
ilgi arsızı olabilir, hastalık hastası olabilir dikkat çekmeye çalışıyor olabilir önemli olan sen bu adamın bu halini gördün evlendikten sonra bu duruma maruz kalacaksın bunu kabul ediyor musun ?

Şimdi şöyle ki kadın eşi vefat ettikten sonra hep en küçük oğluyla vakit geçirmiş çoğunluk olarak. Şu an her ne kadar o evladının da evlenip yuva kurup mutlu olmasını istese de buna psikolojik olarak hazır hissetmediği için bu tip şeyler yaşıyor olabilir. Yani kadın 65 yaşında, bu yaştan sonra yapayalnız kalacağım başımda adam da yok, bu oğlum da evden gidince ne yaparım kaygısını yaşıyor olabilir. Bu çok rastlanmadık bir durum da değil. Evin sona kalan veya küçük çocuğu evlenirken böyle bir takım buhranlar olabiliyor maalesef. Yani kadını da suçlayamam daha olgunlukla karşılayabilseydi ama yapamıyorsa da mana bulamayacağım. Babası vefat ettikten sonra kaç senedir annesiyle yaşıyor bilmiyorum ama alışmış bir kere. Evlendiğinizde alışma süreci de zor geçebilir. Bunu bile isteye evlenecekseniz evlenin. Yok tahammül edemem, kafayı yerim diyorsanız da durumlar ortada ona göre karar verin.

Beraber yaşamaya gelecek mevzu, şimdiden yol yapıyor. Şimdi ayılıp bayılan kadın evlendikten sonra gümbür gümbür kaynanalık yapacak, hastalık falan kalmayacak o zaman.

++++++++++++++
Oglum ben yasliyim, hastayim, oyle yalniz kalamama gelecek bu mevzu.

Ben de doktorların yalancısıyım. Yoksa gerçekten bir şeyi çıksa neden böyle konuşayım ama anladığım bir şey de değil ne dedilerse onu yazdım
Bakın hiçbir tahlil usg bt de falan gözükmeyen sadece romatolojinin teşhis koyduğu lanet bir hastalık var.Çok siddetli gezen ağrılar yapıyor.Adı FİBROMİYALJİ.son son bide romatolojiye gitsin.Siz de ilişkinizi gözden geçirin.Katlanamam diyosanız ayrılın.Kimse annesinden vazgeçmiyor .Zibilyon tane hastalığım var 11 tane ilaç alıyorum.Ama kp.ölünce k.v bize gelip 1 ay kalıyor kimse de bu gelin hasta bakamaz demiyor.

Şöyle olmuş kalp krizi geçiriyorum diye acile gittiler bir şey çıkmamış sonrasında beyin kanaması geçiriyorum diye 3 hastane gezdiler ikna olmadı geçirmediğine. Gitmedikleri bölüm test kalmadı 1 aydır. Anksiyete ve panik atak demişler en son sakinleştirici yazmışlar ama pek işe yaramamış gibi hala vay bacağım ağrıyo vay kolum tutuldu halinde
Ozaman kesin psikolojik.
Oğluda evlenecek, gidecek kendisi yalnız kalacak onu dert etmiştir
Sizinle yaşamanın yollarını yapıyor gibi geldi bana

Bu adamla evlenirseniz bu kadın sizinle yaşayacak birlikte olacaksınız. Bunu bilerek evlenin sonra çok konu açarsınız burada.
Yok yaşamaz demeyin denemesi bedava görün

Bende 35 yaşındayım. 10 yıldan fazladır ağrılarım var. Kaç sefer kan tahlili yaptım, kaç doktora gittim bilmiyorum. Naz yapıyor olabilir ama kendi anneniz olsa ne hissesersiniz ondan pay biçin.
Acı eşiğiniz düşük, stres kaynaklı ağrılar olabilir onlar. Stres beni de acayip vuruyor.

Back
X