Kv beni asagiladimi simdi 😶

Onlar geleceği zaman menüde asla sulu köfte olmasın. Sizin ne yemek hazırlayacağınızı o belirleyemez. Yemekleriniz çok lezizde olsa kayınvalideniz kusur bulacak buna da hazır olun, o ışık var onda.
Eşiniz gereken cevabı vermiş, davet günü de eşiniz yemeklerin nasıl lezzetli olduğunu söylerse kayınvalidenize yeter bu cevap :)

Ekşili kofte yapacam. Pirinçle yapiliyor ya o.
Bulgurla degil pirincle yaptim derim

Yapmayın köfte yapmayın. Başka menü çıkarın.

Hemde siz hiç birsey demeyin. Yapın herşeyinizi. Onlar yapıp getirirse teşekkür eder alırsın. Kendi yaptıklarını ikram edersin. Yarında sizin getirdiklerinizi yeriz tesekkurler dersin

Bana zaten amaç bunu yapmakmış gibi geldi
Kayınvalide de biliyor sonuçta hazır olduklarını, iki gelin yarışı çıkaracak işte.
Kendisi de izleyecek, yönetecek
Aynen öyle
Benim kv ile aram kötü kavgalar gırla gidiyor.
Kv eltimi bir övmüş bir övmüş sen şöyle iyisin böyle iyisin falan diye Eltim bir gaza gelmiş kayinvalideye 3 ayda 2 defa gelen, gitmek icin firsat kollayan eltim valiziyle kocasini kapip gelmiş hafta sonunu sizde gecirecegiz diye
Sonradan anlamis tabi ben bunu nasil yedim diyor Üzülme benim de bir kere yemisligim var bu numarayi dedim bana da aynisini yapmisti O gunden beri ikimizde sallamadik hic soylenenleri.

Kizlar son durum şu ki

Benim annem şehir dışında.
Esim hafya sonu annenin yanina gidelim dedi. Annesine de biz hafta sonu kayinvalideme gidecegiz sonra cagiririz dedi.
Eşiniz hep mi böyle yoksa ramazandan dolayı mı evliya oldu
Maşallah, Allah mutlu etsin.

Kizlar son durum şu ki

Benim annem şehir dışında.
Esim hafya sonu annenin yanina gidelim dedi. Annesine de biz hafta sonu kayinvalideme
HAha cok iyiymis 'ya.

Çocuk bakımı aradan çıkınca boşluğa düşüyor ve kendilerine hikaye arıyorlar. Oyunculuğu iyi olan da böyle işte

Eşiniz hep mi böyle yoksa ramazandan dolayı mı evliya oldu
Maşallah, Allah mutlu etsin.
Ben sesimi cikarmadim o yuzden . Yoksa cok kavgamız oldu. Surekli tartiyoruz. Ben onlarin yaptiklarini deyince bana iyice kinleniyor du.
Sesimi cikarmadim . Kavga cikarmadim diye beni hakli gördü sanirim.
O yuzden böyle yapti.

Ben sesimi cikarmadim o yuzden . Yoksa cok kavgamız oldu. Surekli tartiyoruz. Ben onlarin yaptiklarini deyince bana iyice kinleniyor du.
O yuzden böyle yapti.
Kendi karşı tarafa kinlenmeden harekete geçememiş.
Neyse hakkınızda hayırlısı olmuştur inşallah

Aslında cok güzel cvp vermissiniz karı koca
Menüyü ben hazırlarımdan sonra felc gelmediyse daha da gelmez töbe töbe.

Valla ramazanlar bizde de dert. Kp o corbayi icmem bu salata eksi haydarinin yogurdu koyu pilav lapa olmus der zehir ederdi hepimize. Adamin yedikleri sayili. Eltim de evlenince menu paylasimi yaptik. Ne zaman birimizde iftar olcaksa ben basiyorum mercimek corbasini eltim de pilavi. Ogullari firinagzi diye etli bi yemek var ondan yaptiriyo kv de sofra salata manti vs yapiyo. Menu hep ayni olur mu hep ayni adam bunlari yiyo. Yoksa cenesiyle kim ugrascak

O yuzden böyle yapti.
Yaa adam annesine cevap verdi diye memnun olmustuk sizin adiniza.
Arka perdede başka seylerde varmiş demek.
Ben de diyorum neden bu kadar stres yapiyor kendine. Şimdi anladim. Hep böyle sizden yana olsun inşallah ,huzurunuz hep var olsun.

Ben sesimi cikarmadim o yuzden . Yoksa
A
Allah razi olsun. Hepimizin yuvasi cennet yuvasi olsun. Huzur saadet eksik olmasin.
Bizim cok kotu zamanlarimiz oldu.her cumartesi bir kavgamiz olur esimle . Cunku eve gidince yapilanlar haksizliklar zoruma gidiyor ve yalnislara tahammulum olmuyordu. Esimle konusayim derken kavganin ortasında buluyordum kendimi. cumartesi de olacakti hissediyordum ama kendimi şArtladim. Ne olursa olsun sesini cikarma dedim kendime.
Dakka bir gol bir.
Normalde kocam yokken soylerlerdi.simdi yaniltti Allah bosluguna geldi bence.
Esimde gördü ne oldugunu.
Ha unutur bunlari eşim eminim birsey desem hemen yine onlari tutar. Geçiçi bence bu durum :)

Zoruna gider görür ama sonra eski haline dönüyorlar.
Ama eşiniz büyük adim atmiş son yaptigiyla bu yöneliş çok da kisa surmez bence
Benim eşim mesela asla böyle bir sey yapmazdi, agzini açip gık diyemezdi ,kendinin damarina fazla basilmadikça böyle biri bile degistiyse , sizin esinizde hayat var demektir düzelir zamanla

Ben olsam ikramını herkes kendi evinde yapar ,görümce çok güzel yapiyorsa o zaman hep birlikte gidelim o yapsın onun evinde yiyelim ,ben iptal ettim derdim .

Benim yanimda oldugunu hissettirsin yeter valla. o benim yanimda oldu ya .artik ses cikarmam. Ki davranışı pekissin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…