- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.460
- 548
Evet yanlış davranıyor zararını kendi görür saygısızlık yapmasına gerek yok ama kendisine yapılan saygisizliga da izin vermesinKadin benim kv gibi.
Eşim ilk evlendigimizde (artik öyle degil) annem ne derse onun dedigi gibi olacak dedigi halde ben kendi bildigimi yapiyordum.
Konu sahibinin eşi kendine destek oldugu annesine gereken cevabi verdigi halde bu kadar geri planda kalip memnun etmeye calismasina anlam veremiyorum.
Bizde köfte inceyle yapilirHahahhaha cidden o hesaba döndü ama inceyle yapılır ya pilavlık olanla ilk defa duydum. Gerçi benim annemde bu bulgurun orta boy hali varya onunla yapar pilavı. İkna edemiyoruz hiçbir şekilde onunla değil buyuguyle yapılır pilav diye.
Aynen öyle illa cevap verip kirip dokmek gerekmez, davranislariyla da gereken cevabi verebilir.Evet yanlış davranıyor zararını kendi görür saygısızlık yapmasına gerek yok ama kendisine yapılan saygisizliga da izin vermesin
iri olanla sebzeli pilav yapıyorum ben.konu sahibinin kayınvalidesi tabi ki bizim yaptıklarımızı da beğenmezBizde köfte inceyle yapilir
Pilav orta irilikte olanla.
İrı olanla ne yapildigini henüz çözemedik ailecekAilede erkekler aliyor onu genelde bizde, aile icinde birbirimize atiyoruz paketleri en son kimde kalirsa artik
Hahahhaha demekki herkesin pilav yapısı farkliymis burdan bunu anlamış oldukBizde köfte inceyle yapilir
Pilav orta irilikte olanla.
İrı olanla ne yapildigini henüz çözemedik ailecekAilede erkekler aliyor onu genelde bizde, aile icinde birbirimize atiyoruz paketleri en son kimde kalirsa artik
Pilavı ince bulgurla yapacaksın kızımiri olanla sebzeli pilav yapıyorum ben.konu sahibinin kayınvalidesi tabi ki bizim yaptıklarımızı da beğenmez
olur yaparım yeter ki üstüme gelmePilavı ince bulgurla yapacaksın kızım
Kalınla olmaz
Keşke o kadarını da yapmasaymış, insanlık etmiş davet etmiş, aç bırakmamış, mübarek gün nimet beğendirmemişDiger gelini yaptigi hazir manti hazir icli kofte patates salatasi . Mercimek çorbası. Zoruma gidende bu .hani gercekten döktürür de ben yeni gelin oldugumdan yaninda ezik kalmayim diye dese anlarim.
Ben de elimde kalirsa sebzeli pilav yapiyorum ama tat alamiyorum et ekliyorum o zaman yiyebiliyorumiri olanla sebzeli pilav yapıyorum ben.konu sahibinin kayınvalidesi tabi ki bizim yaptıklarımızı da beğenmez
Geriliyoruz sonrada ondan,masada ne varsa onalr yenir zaten.Yok sıkmıyorum ben artik ablam. Mesela bu akşam kendi ailem geliyor. Dünden kereviz yemegimde vardi onuda koycam yemebilirler darilmamda ben koyarim yemek isteyen yer
Bana zaten amaç bunu yapmakmış gibi geldiSiz döktürün sarmalar , ana yemekler , salata çeşitleri vs onlar kudursunlar
Ben olsam geldiginde saygimi hic bozmam ama şunu kesin soylerim davetim kolaydi agirlamamda kolay oldu mu bunuda gulmeden soylerim saka yapiyor diye kaynamasin aradaHayirli ramazanlar kizlar.
Ramazan geldi malum davetler oluyor.ilk iftarimizi kv nin evinde actik. Eltim yapacakmis yemekleri. Bizde tatlimizi alip gittik. Iftari yaptik eltimgil gidince biz kaldik .
Bende hafta sonu davet edeyim dedim. (Toplam 9 kisi ) ve ilk ramazan davetim olacak evimde.
Kayinvalidem dediki bulgur varmi var dedim. Oyle ince bulgur olmaz sulu kofteye sulu kofteyi falan kizim yapsin( gorumcem yani) dedi. Sok oldum. Ve bozuldum acikcasi.
Bende ben ayarlarim menuyu anne dedim.
Kv de de : davet etmek kolay agirlamak onemli dedi.
Esim anne sen kendi sagligina bak karim guzel yemek yapiyor o ayarlar gibi birseyler dedi.
Cok zoruma gitti. Ki ben gercekten guzel yemek yaparim . Ne yapayim kizlar.
Altın fırsat geçmiş eline bosver yapıp yapıp getirsinler bi süre sonra bıkacaklarHayirli ramazanlar kizlar.
Ramazan geldi malum davetler oluyor.ilk iftarimizi kv nin evinde actik. Eltim yapacakmis yemekleri. Bizde tatlimizi alip gittik. Iftari yaptik eltimgil gidince biz kaldik .
Bende hafta sonu davet edeyim dedim. (Toplam 9 kisi ) ve ilk ramazan davetim olacak evimde.
Kayinvalidem dediki bulgur varmi var dedim. Oyle ince bulgur olmaz sulu kofteye sulu kofteyi falan kizim yapsin( gorumcem yani) dedi. Sok oldum. Ve bozuldum acikcasi.
Bende ben ayarlarim menuyu anne dedim.
Kv de de : davet etmek kolay agirlamak onemli dedi.
Esim anne sen kendi sagligina bak karim guzel yemek yapiyor o ayarlar gibi birseyler dedi.
Cok zoruma gitti. Ki ben gercekten guzel yemek yaparim . Ne yapayim kizlar.
Evet ogullarina ayni taktigi uyguluyor ilk evlendiğimde farkettim. Birbirine dusuyor kardeşler. Ve bunun farkinda degiller.klasik kayinvalide taktigi, sakin tongaya dusme. eltileri birbirleriyle yaristir, kiskanclik damarini ortaya cikar, sonra da hangisi sana hizmet edecek diye yarismalarini izle. bundan sonra bir sey derse, anne ben beceremiyorum sen gelirken sama sarar misin su boregi yapar misin falan de
Ekşili kofte yapacam :)Sulu köfteyi yapmayın bari Buda bana dert oldu :)
Yalniz kalirsa napiyim alacam mecbur.Ya konu sahibi şimdi eski konunu gördüm hala kayinvalideni yanına almayı düşünüyor musun ?orjinal19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?