Niyeki. Esinin tepkisi ne oluyor pekiBen 2 haftada bir giderim diyordum. En son 2 ay önce gittim
Yeni evliler diye hassasiyet gösteriyor kadınlar, yemek yapamaz ağırlayamaz mesajı verilince alınarak ordu doyuracak kadar yemek yapıp alt alta sıralanmış menülerini okurken bile zaafiyet geçirtiyorlar:)Hiç alinmam. Yemek yapmak isteyen yapabilir.
Evet biraz daha azalt gitmeleri korkacak birşey yok sen benim dediğimi yanlış anlıyorsun laf mı soktu gülerek cevabını ver istemedigin birşey mi yapmak istiyorlar annecim ben böyle yapmayı düşünmüyorum bız eşimle böyle yapmaya karar verdik deTamam ben gitmesem az gitsem esimle aram bozulsada takmayimi. Zamanla benimsermi bu davranisimi
KesinlikleYeni evliler diye hassasiyet gösteriyor kadınlar, yemek yapamaz ağırlayamaz mesajı verilince alınarak ordu doyuracak kadar yemek yapıp alt alta sıralanmış menülerini okurken bile zaafiyet geçirtiyorlar:)
Bizim gibi evlilikte yıllanmış kadınlar kayınvalidenin alttan alta laf sokmalarına kulak asmak yerine yemekleri başkasının yapmasına odaklanır, görümcenin sulu köfte yapacağını duyunca gözlerim parlar anneeee sen de şu yemekleri güzel yapıyorsun onları da sen yapsan ağırlamak önemli derdim
Yalnız iftar menüleri nedir öyleBiz hepsini yesek çatlarız oruçluyken boş mideye bu kadar çok yüklenmek sağlıksız, misafir ağırlanacak diye özeniliyor tamam ama genel olarak herkesin iftar menüleri çok abartılı
Kocalar abla kocalar... Hep onların yüzünden bu menülerYeni evliler diye hassasiyet gösteriyor kadınlar, yemek yapamaz ağırlayamaz mesajı verilince alınarak ordu doyuracak kadar yemek yapıp alt alta sıralanmış menülerini okurken bile zaafiyet geçirtiyorlar:)
Bizim gibi evlilikte yıllanmış kadınlar kayınvalidenin alttan alta laf sokmalarına kulak asmak yerine yemekleri başkasının yapmasına odaklanır, görümcenin sulu köfte yapacağını duyunca gözlerim parlar anneeee sen de şu yemekleri güzel yapıyorsun onları da sen yapsan ağırlamak önemli derdim
Yalnız iftar menüleri nedir öyleBiz hepsini yesek çatlarız oruçluyken boş mideye bu kadar çok yüklenmek sağlıksız, misafir ağırlanacak diye özeniliyor tamam ama genel olarak herkesin iftar menüleri çok abartılı
Afiyet olsun da ciddi soruyorum yemekten çatlamıyorlar mıKocalar abla kocalar... Hep onların yüzünden bu menülerbana kalsa bir çorba salata tamam. Ama yok eşim arar menüyü ister, sıralarım dün çorbayı söylemeyi unutmuşum. Eve gelmeye yakın geri aradı. Çorbayı unutmayalım diye.
Eşim çatlamadı şimdiye kadarAfiyet olsun da ciddi soruyorum yemekten çatlamıyorlar mıNormal zamanda da akşam yemeklerinde hayatta 3 çeşit yemek yiyemeyiz, taş çatlasın en fazla 2 çeşit olursa olur o da ayıptır söylemesi köfte, tavuk vb gibi kuru bir şey yapmışsam yanına destekleyici olsun diye, Ramazan'daysa mümkün değil çorbadan sonra bir şey yiyemiyoruz, çorba salata yapar geçeriz.
Valla normalde çorba bile yapmiyoruz biz tek çeşit yediğimiz çok olur ramazanda üç çeşit olur ya bu sene oruç tutmuyorum ama esim tutuyor ona da aynı ypaiyorum ben beş çeşit olsa yerimEşim çatlamadı şimdiye kadar
Mideyi alıştırmaya bağlı sanırım, biz o kadar şeyi yemek için zorlasak mide fesadı geçiririz. Eritebiliyorsa helal olsun valla :)Eşim çatlamadı şimdiye kadar
Ben tabii istediği her çeşidi dikkate alır hepsinden azar azar yaparım. Doyacak şekilde yer öyle abartılı porsiyonlarda yemez. Zaten boyu da uzun yakıyor bir sekilde de aynı şeyi kendim için söyleyemeyeceğim. Kır atın yanında yatan ya huyundan ya suyundan. O yakıyor da ben yakamiyorumMideyi alıştırmaya bağlı sanırım, biz o kadar şeyi yemek için zorlasak mide fesadı geçiririz. Eritebiliyorsa helal olsun valla :)
Ramazan disinda ana yemek yanına pilav vb karbonhidrat ortaya salata bilemediğin yoğurt koyarım normal rutinim böyle. Ramazan'da çorbadan tatlıya ara sıcak dahil tam menü istiyorValla normalde çorba bile yapmiyoruz biz tek çeşit yediğimiz çok olur ramazanda üç çeşit olur ya bu sene oruç tutmuyorum ama esim tutuyor ona da aynı ypaiyorum ben beş çeşit olsa yerim
Bende cidden tam menü istiyorum yaRamazan disinda ana yemek yanına pilav vb karbonhidrat ortaya salata bilemediğin yoğurt koyarım normal rutinim böyle. Ramazan'da çorbadan tatlıya ara sıcak dahil tam menü istiyor
Yapanim olduktan sonra ben de isterim tabiiBende cidden tam menü istiyorum yaçok güzel yiyorum bide hiç karnım doymuyor hemen millet ne güzel corbayla doyar ben hepsini yerim
Ya ben kendim yaparken de istiyorum ama bı de yapan olsa ufff tadindan yenmezYapanim olduktan sonra ben de isterim tabii
Yapabiliyorsan yap canım ne olacak ki? Azar azar yap ye sonra. Keyif senin değil mi madem yemek istiyorsunYa ben kendim yaparken de istiyorum ama bı de yapan olsa ufff tadindan yenmez
Ayy hiç sorma bu aralar mide bulantısı var yiyemiyorumYapabiliyorsan yap canım ne olacak ki? Azar azar yap ye sonra. Keyif senin değil mi madem yemek istiyorsunama yemeye engel varsa onu bilemem
Geçince acısını çıkarırsın.Ayy hiç sorma bu aralar mide bulantısı var yiyemiyorum
Inşallah vallahi bı turlu geçmiyor hasta gibiyim peynir ekmek yaşam sürüyorumGeçince acısını çıkarırsın.Bulantılar genelde 4-5. Ay gibi bitiyor.
Geçer inşallah ya.Inşallah vallahi bı turlu geçmiyor hasta gibiyim peynir ekmek yaşam sürüyorumhamile olmadığım halden daha zayıfım
Inşallah çok teşekkür ederim canımGeçer inşallah ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?