Şimdi biz yeni iftar ettik eşim evdeAnasayfaya gel, orda bir derdim vara tıkla. Orda konu aç diyor. Dök içini
Anasayfası Ayasofya diye okumamAnasayfaya gel, orda bir derdim vara tıkla. Orda konu aç diyor. Dök içini
Ayy beni güldürdün valla . İnsan böyle şeyleri tanıdığı insanlara anlayamıyor hele benim gibi biri hiç anlatamaz . Burası bana çok iyi geliyor. Resmen mutlu oluyorumBence ayrı konu açmalısın. Ayrıca senin annen yok mu, niye kvnin anneligine ihtiyaç duyuyorsun. Annen gibi olmaz, olamaz,anne olan böyle küsmez tribe girmez. 2 3günde bir yemege alacak kadar vaktiniz varsa helal olsun. İştah gelmiyor falan bahane. Kendi aileniz kaç kez geldi size.Onları çok kötü alıştırıyorsunuz. Benden demesi.Ramazanda birkez çagırırsın yeter işte.Daha ne.
Tamam işte yine ayni seyi derse bana.Belki yeni evli olduğunuz için çok yük binmemesi adına yapmıştır diye düşünüyorum.
Kp fazla dokunmaz bence . Sonucta tmm der gecersin de.Eşinizin tavrını görünce güldüm geçtim ... sallayın yahu dengesiz
Kizlar milletin kv benimde kp problema yahuYemek yer sağolsun menume laf etmez ama sutlacin pirinci fazla olmuş az olsa harika olurdu. Pilavın sanki az tuzu eksikmis, Et biraz fazla pişmiş lezzeti kaybolmuş.... Hep yapıcı yorumlar yapar
Eşine aferin beğendim onyuzden salla sen takmadikca o söner. Emin ol benimde görümce öyleydi, eşim mesafeyi korudu şimdi öyle pisti kaldı.Kp fazla dokunmaz bence . Sonucta tmm der gecersin de.
Kv rekabete giriyor iste.
Benimde kayinpeder le bir olsaladi.bu kadar rekabete girmezdi benimle bence.
ben olsam cekerdim dusmana karsi surmelerimiHayirli ramazanlar kizlar.
Ramazan geldi malum davetler oluyor.ilk iftarimizi kv nin evinde actik. Eltim yapacakmis yemekleri. Bizde tatlimizi alip gittik. Iftari yaptik eltimgil gidince biz kaldik .
Bende hafta sonu davet edeyim dedim. (Toplam 9 kisi ) ve ilk ramazan davetim olacak evimde.
Kayinvalidem dediki bulgur varmi var dedim. Oyle ince bulgur olmaz sulu kofteye sulu kofteyi falan kizim yapsin( gorumcem yani) dedi. Sok oldum. Ve bozuldum acikcasi.
Bende ben ayarlarim menuyu anne dedim.
Kv de de : davet etmek kolay agirlamak onemli dedi.
Esim anne sen kendi sagligina bak karim guzel yemek yapiyor o ayarlar gibi birseyler dedi.
Cok zoruma gitti. Ki ben gercekten guzel yemek yaparim . Ne yapayim kizlar.
Daveti yaptim dün.ben olsam cekerdim dusmana karsi surmelerimi
doserdim yemekleri
bir aylik evli iken 14 kisi agirlamistim her crsidi de vardi
tatliyi bir gun onceden yap mesela o gun isini kolaylastiracak seyler varsa yap buzluga at o gunku isini hafiflet
kaynana bunu gelelom yardim edelim gibi de soyleyebilirdi ama gostermis kendini hemen
elinize saglik harika menuDaveti yaptim dün.
Mercimek corbasi
Ekşili kofte
Firinda tavuk patates
Pilav
Iki cesit meze
Yaprak sarmasi
Kuru patlican dolması
Kalbura basti
Dolmalar fazla o kaynanaya bir çeşidi yeter ....Daveti yaptim dün.
Mercimek corbasi
Ekşili kofte
Firinda tavuk patates
Pilav
Iki cesit meze
Yaprak sarmasi
Kuru patlican dolması
Kalbura basti
Sagol canimm benimelinize saglik harika menu
okudum simdi Allah sifa versin jnsallahS
Sagol canimm benim
Ama ama kv yiyemedi
Dun yardim etti eşim bana sagolsun.Eşine aferin beğendim onyuzden salla sen takmadikca o söner. Emin ol benimde görümce öyleydi, eşim mesafeyi korudu şimdi öyle pisti kaldı.
okudum simdi Allah sifa versin jnsallah
Hersey guzel oldu dedi. Gorumcem de bende abime baklava yapacam dedi.Dun yardim etti eşim bana sagolsun.
ilk defs yemek yiyecegim bir insanin evinde begnemesem bile ovmem ama sesimi de cikartmam elie saglik der gecrrim bunlar pek juri olmaua meyilliHersey guzel oldu dedi. Gorumcem de bende abime baklava yapacam dedi.
Eksili kofteyi sevmedim dedi. Kuru patlican dolmasini guzel yapmissin dedi.afiyet olsun dedim. Kii eksili kofteyi herkes cok begendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?