Kv beni asagiladimi simdi 😶

Hazir biliyorum bir gun once aldilar. Ic li kofteyide komsusu yapiyor. Buna mi takilsiniz yani. Benim mevzum o değil. Tekrar okuyun isterseniz

Hazir biliyorum bir gun once aldilar. Ic li kofteyide komsusu yapiyor. Buna mi takilsiniz yani. Benim mevzum o değil. Tekrar okuyun isterseniz
Ayrica belki kofte yapmiycam . Sen yapma yapamazsın misafir agirlayamazsin demesine getiriyor.

Diger gelini yaptigi hazir manti hazir icli kofte patates salatasi . Mercimek çorbası. Zoruma gidende bu .hani gercekten döktürür de ben yeni gelin oldugumdan yaninda ezik kalmayim diye dese anlarim.

Diğer gelinin yaptıkları da vaktiyle kıymet gormediyse yormamistir kendini :) hakettikleri o çünkü sizde çok takmayın.

Yaparsa yapsin işime gelirdi, gorumceden bir yemek hazir gelmiş olurdu. Ben kendi adima 9 kişiye elimle yemek yetiştirmezdim zaten disarda ev yemeği aldigim yerden 1-2 bir şey yaptirirdim giderdi. Ne önemi var ki.

Ayy ne güzel işte keşke her şeyi görümce yapsa sizden uğraştan kurtulursunuz boşverin takmayın bana böyle söylense direkt okey derdim çok bilen yapsın

Hayırlı Ramazanlar..

Hiç takma kafana onlara göre sadece kendileri güzel yemek yapıyor. Benim kv ilk iftara çağırdığımda "yemekleri kim yaptı" dedi. Arkasından da "hihihi" diye bir gülüş. Kafasını tabağa sokmamak için kendimi zor tuttum. Ama şimdi çağırmam kafam rahat :)) Bir çoğu aynı , o benim yapamadığımı düşünse de oğlu yemeklerimi severek yiyor. Eşinde desteklemiş gereken cevabı vermiş , yemeklerini yap beğenmezse yemesin.

iyi yapmışsın:) kıymet bilmeyene yapmayacaksın.

Ayy ne güzel işte keşke her şeyi görümce yapsa sizden uğraştan kurtulursunuz boşverin takmayın bana böyle söylense direkt okey derdim çok bilen yapsın
Oylemi diyorsunuz . Tamam arayim o zmn .sulu kofteyi mercimek koftesini falan sen yapacak missin deyim.:) pilav yapayim . Et doner aldirayim ustune birde corba yeter demi

Onu dediği anda, ben davetimi yapıyım da benim yemeğimi yemek istemeyen beğenmeyen varsa otursun evinde yesin gelmek mecburi değil der kapardım konuyu

Diger gelini yaptigi hazir manti hazir icli kofte patates salatasi . Mercimek çorbası. Zoruma gidende bu .hani gercekten döktürür de ben yeni gelin oldugumdan yaninda ezik kalmayim diye dese anlarim.
Ben patates salatasını her öğün yiyebilirim, çok severim ama iftar davetine o ne alaka yaa ahsjjajsjs

Siz de yapmayın kayinvalideye hiçbir şey.
Göturdügünüz kurabiyeye olumsuz yorum yapmis nezaketsiz bir şekilde, niye ikinci defa senin istediğin şekilde yaptım diye tekrar götürüyorsunuz.
Siz böyle onu onay makamı gibi görüp, şirin davranmaya çalışırsanız, yemeğe de karışır lafta söyler kusura bakmayın. Ona,o kapıyı açan sizin davranışlarınız.

Kadın otorite kurmaya çalışıyo çaktırmadan.. kendinizi ispat etmeye çalıştığınızın farkında ve bunu kullanıyor..

Politik davranın. Kızı gelsin yapsın yemekleri hem sizin de yükünüz hafifler :)
pohpohlanmaya gerek duymayın isteyen istediği gibi düşünsün boşverin. Yarışmada değilsiniz nihayetinde..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…