- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
Burda kayınvalidene kızmışsın ama asıl kızman gereken kişi eşin.Sen kimsemin hizmetcisi değilsin her gittiğinde iş yapmak zorunda değilsin ve bunun aynısını eşinin annene açıklaması gerekirdi.Eşim bugünlerde gergin gözüküyordu sordum neyin var diye işle ilgili mi dedim yok dedi anlat dedim... kv telefonla aramış benim için: bize gelince hiç iş yapmıyor, baban gelince ayağa kalkmıyor demiş. Genelde gittiğimiz zaman eşim beni kv ye sabah bırakır kendisi dışarı çıkar akşama doğru gelir. Akşama yemek yapılırken sebzeleri doğrar kv bende yardım ederim. Akşam masayı beraber kurar beraber toplarız, görümcem bulaşıkları yıkar hep bende makineye dizerim arkasından çayı ben koyarım götürürüm. Şimdi daha ne yapmam gerek kızlar bir eksik var mı sizce ? anlamadım ben bu işi çok moralim bozuldu. Kv ile bu konuyu konuşayım mı ? Eşime anlattım bunları yapıyorum diye... ben geldiğimde dikkat ediyorum yapmıyorsun dedi eşim. En son gittiğimizde telde bir şeye bakıyordum acil bir arkadaşıma yazmak zorundaydım o sırada yemek yendikten sonra çok takip edemedim işleri bir tek bu ama o gün dışında bunları hep yapıyorum.
eşin seni kv nin işini görmen için bırakıyor oraya benceEşim bugünlerde gergin gözüküyordu sordum neyin var diye işle ilgili mi dedim yok dedi anlat dedim... kv telefonla aramış benim için: bize gelince hiç iş yapmıyor, baban gelince ayağa kalkmıyor demiş. Genelde gittiğimiz zaman eşim beni kv ye sabah bırakır kendisi dışarı çıkar akşama doğru gelir. Akşama yemek yapılırken sebzeleri doğrar kv bende yardım ederim. Akşam masayı beraber kurar beraber toplarız, görümcem bulaşıkları yıkar hep bende makineye dizerim arkasından çayı ben koyarım götürürüm. Şimdi daha ne yapmam gerek kızlar bir eksik var mı sizce ? anlamadım ben bu işi çok moralim bozuldu. Kv ile bu konuyu konuşayım mı ? Eşime anlattım bunları yapıyorum diye... ben geldiğimde dikkat ediyorum yapmıyorsun dedi eşim. En son gittiğimizde telde bir şeye bakıyordum acil bir arkadaşıma yazmak zorundaydım o sırada yemek yendikten sonra çok takip edemedim işleri bir tek bu ama o gün dışında bunları hep yapıyorum.
sadece eşine kızdım. kv milleti konuşur fazla sallamam ben. ama dikkat ediyorum yapmıyorsun nasıl bir cümle. bi sütten kesilmemiş eş örneği dahaEşim bugünlerde gergin gözüküyordu sordum neyin var diye işle ilgili mi dedim yok dedi anlat dedim... kv telefonla aramış benim için: bize gelince hiç iş yapmıyor, baban gelince ayağa kalkmıyor demiş. Genelde gittiğimiz zaman eşim beni kv ye sabah bırakır kendisi dışarı çıkar akşama doğru gelir. Akşama yemek yapılırken sebzeleri doğrar kv bende yardım ederim. Akşam masayı beraber kurar beraber toplarız, görümcem bulaşıkları yıkar hep bende makineye dizerim arkasından çayı ben koyarım götürürüm. Şimdi daha ne yapmam gerek kızlar bir eksik var mı sizce ? anlamadım ben bu işi çok moralim bozuldu. Kv ile bu konuyu konuşayım mı ? Eşime anlattım bunları yapıyorum diye... ben geldiğimde dikkat ediyorum yapmıyorsun dedi eşim. En son gittiğimizde telde bir şeye bakıyordum acil bir arkadaşıma yazmak zorundaydım o sırada yemek yendikten sonra çok takip edemedim işleri bir tek bu ama o gün dışında bunları hep yapıyorum.
Aıle sizi hızmetcı olarak mı almıstı?Eşim bugünlerde gergin gözüküyordu sordum neyin var diye işle ilgili mi dedim yok dedi anlat dedim... kv telefonla aramış benim için: bize gelince hiç iş yapmıyor, baban gelince ayağa kalkmıyor demiş. Genelde gittiğimiz zaman eşim beni kv ye sabah bırakır kendisi dışarı çıkar akşama doğru gelir. Akşama yemek yapılırken sebzeleri doğrar kv bende yardım ederim. Akşam masayı beraber kurar beraber toplarız, görümcem bulaşıkları yıkar hep bende makineye dizerim arkasından çayı ben koyarım götürürüm. Şimdi daha ne yapmam gerek kızlar bir eksik var mı sizce ? anlamadım ben bu işi çok moralim bozuldu. Kv ile bu konuyu konuşayım mı ? Eşime anlattım bunları yapıyorum diye... ben geldiğimde dikkat ediyorum yapmıyorsun dedi eşim. En son gittiğimizde telde bir şeye bakıyordum acil bir arkadaşıma yazmak zorundaydım o sırada yemek yendikten sonra çok takip edemedim işleri bir tek bu ama o gün dışında bunları hep yapıyorum.
malesef konuları engellemiş ben göremiyorumBen daha önceki konularınıza da baktım tek soru var aklımda
Bu evlilik nasıl yürüyecek?
Yeni de evlisiniz
Bari çocuk yapmayın
Onlarda öyle bir adet var. Baba eve gelince herkes ayağa kalkıyor. Bizde de böyle bir şey yok hani uzanıyorsan ayağını falan toplarsın kendini düzeltirsin anlarım da bunlar emir eri gibi kalkıyorlar. Bu bana da çok saçma gelsede yapıyorum takmamaya çalışıyorum fazla. Buna rağmen kalkmıyormuşumm iyiki bir gün kalkmadık... şeytan diyor söv suratına... geçen gün de köylerinde mevlüt vardı ben gitmemiştim kv demediğini bırakmadı. Herkes beni sormuş, gelsen bile yardım etmesen ayıp olurdu bizde böyle kızım yapman gerek falan bir sürü şey dedi. Eve geliyor sürahime bile laf ediyor neymiş cam olmalıymış misafire bununla su verilmezmiş yoksa arkamdan konuşurlarmış... geçen gittiğimde elazığ depremi hakkında konuştukları beni çok sinirlendirdi neymiş hak etmişler orası çok dinsiz bir yermiş, allah böyle cezalandırırmış... düşünebiliyor musunuz. Ölene hak etti denmez dedim bir tek kv olmasa neler neler derdim de... Çok cahil ve gıcık bir insan.Siz hizmetçi misiniz?
Eşiniz kendi annesine yardım etmiyor ama sizden bekliyor ne bu acaba nedir yani?
Annesine yardım edilmesini istiyorsa önce kendi yardım etsin....
ohhh sabahtan bırak akşama gel ne bu?
Sizi hizmet etsin diye almışlar...
Ayrıca bu ayağa kalkma meselesi ne hoşgeldin dersin geçersin
Kim yani ne ya hahaha böyle konuları okuyunca sinirleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?