Kv beni eşime şikayet etmiş

Bak canım, anlaşılan cok cahil bir aileyle bir ömür muhattap olacaksın, eşinde onların yetiştirdiği adam, onların ağzına bakıp sana kızmaya trip atmaya mı devam edecek bir ömür? Baştan önlemini al, sakın geri adım atma, yoksa bir ömür çekersin.
Korkma hiç kimseden, eşine ailenin arkanda olduğunu belirt, sakın aile sorunlarını anlatma, seni kaybetmekten korksun, seni kırmaktan korksun, hele hele ailesinin ağzına bakıp huzurunuzu bozmasın.
Sakın tavrını değiştirme, ama bende yapıyorum ki bile deme, son konuşmanızda anlaşılan sert tepkini görmüş konuyu kapatmaya çalışıyor, ailesiyle minimum muhatap ol, o yokken gitme, senin ailen yok mu? Onlar nasıl kendi ailesine değer veriyor seninde bir ailen var, sende ailene 1 gidiyorsan 5 git, elalemle oturup laf yemekten daha iyidir kendi ailenle oturmak, yavaş yavaş uzaklaş kaynanana gitmekten,haftada 3gidiyorsan 1 edüşür, işlerim var de, seni ezmelerine izin verme, dik dur

E bari para versinler
Hahaha padişahım çok yaşaaaaa!!!!
Altın keseleri falan atar

İş yapmak zorunda mıyım derdim ben olsam

Benim annem 68 yaşında. Daha bu güne kadar bir bardak su istemiş değil çocuklarından. Bu kayınvalidelerin gelinlerden hizmet bekleme merakını anlayamıyorum. Yahu oğlunla evlendi diye sana hizmet etmek zorunda mı?

Bundan sonra hiç yapmayın madem, her türlü laf söylüyorlar zaten.

Yapmak zorunda değilsin kendine gel lütfen.Ailenin biricik kızıyken elin insanlarına pabuç bırakma.Şu yaştan sonra kimseye hizmetçi gitmedin sen.Babası gelince ayağa kalkacakmışsın bak hele.Dersin bana içişleri bakanı

ben böyle konuları okuyunca aynı yorumu yapıyorum: manyakoğlu manyaklar.
insan, insan olduğu için nezaketen yardım eder, görevi olduğu için değil. eski zihniyet işte, göreviniz bellemişler

Kv ilk gunden beri bana birseyler ogretme derdinde ben de hep red etme ..ben mi istiyorum senden birseyler ogrenmek..arada laf sokmalarini soylemiyorum bile.
Sonuc artik agzini acamiyor.
Ben ona hicbirsey danismam..
Bizim yildizimiz tutmadi maalesef.
Sizinkiler de az hirli degil..esin tam bir kusura bakmayin ama odun.
Hizmet etmek de gonulluluk esas.
Cok istiyorsa hizmetci tutsun..

Ne munasebet eşin dışarı gezmeye gidecek sen onun anasıyla babasıyla evde kalacaksın? Kendisi onlarla vakit gecirmezken senin basinin zoru ne?

Bir kez bile esim olmadan kayinvalide kayinpeder evinde durmuslugum yok

Kayınvalidenizden midem bulandı cahilinde önde gideni ayrıca. Ne demek ölenler dinsizdi Allah cezalandırmış nasıl bir bakış açısı nasıl had bilmezlik. O zaman depremde ölenlerin hepsi dinsiz mantığa bak. Kusura bakmayın ama ben böyle kadının yüzüne tükürürüm birde hizmet edecekmişim. Allah ıslah etsin.

Neresinden tutsam elimde kaldı bu konu
kv telefonla aramış benim için: bize gelince hiç iş yapmıyor, baban gelince ayağa kalkmıyor demiş.
Kv 'niz oğlunu eve bir hizmetçi getirsin mantığıyla evlendirmiş.
Genelde gittiğimiz zaman eşim beni kv ye sabah bırakır kendisi dışarı çıkar akşama doğru gelir.
Eşinizin annesini babasını neden size ziyaret ettirip, kendi dışarıda geziyor.
"Beni bırakıp dışarı çıkacaksan ben gitmeyeceğim" diyemiyor musunuz.

Aslında burdada almanız gereken bir mesaj var, eşiniz sizi annesine iş yapın diye bırakıyor.

Eğer amaç ziyaret olsaydı, o da sizinle birlikte otururdu.

Kusura bakmayın ama eşiniz yanınızda olmadan orada kaldığınız için hatalısınız.

Şimdi daha ne yapmam gerek kızlar bir eksik var mı sizce ?
Sizde kendinizi hizmetçi pozisyonunda görüyorsunuz zaten, iş yapmayı zorunluluk gibi görmüşsünüz kendinize

Eşime anlattım bunları yapıyorum diye...
Buda hata, ne demek bunları yaptım demek farkında mısınız.

Diyeceğiniz şey "iş yapmak zorunda değilim" idi

ben geldiğimde dikkat ediyorum yapmıyorsun dedi eşim.
Bu adam sizi çok yorar, demedi demeyin.

Cahil kadın, az yesin de kendisine hizmetçi tutsun.
Sırf yaşları büyük diye inanılmaz bir saygı bekliyorlar, başka vasıfları yok belli ki. Depremde ölene oh olsun demek kaçıncı seviye cehalet.
Ben tıpkı böyle kendilerini kraliyet ailesi sanan, cahillikte Nirvana bir aileden kaçtım. Oh be.
İstersen mükemmelin mükemmeli bir gelin ol, onların istediği gibi köle ol yine de yaranamazsın. Karşındaki "oğluş" sahibi bir canavar çünkü.
Oğlu da memeden ayrılmayı unutmuş. 'geldiğinde' sana dikkat edeceğine, kalksın kendi yapsın anneciğini yormasın madem.
Ay sinir oldum.

Elin anasının eteğinden çıkamayan ergenleri ile evlenirseniz sonuç bu büyümemiş ana kuzusu gelinini hizmetçi gören kayınvalide kendini ezik gören gelin. İçim sıkıldı takmayın sadece

Bence valide hanım size laf sokmuş
Senin yapmadığını senin yüzüne vurmuş
Ha yapsanda fark etmez boşuna yorma kendini
Böyle devam et daha kıymetli olursun

Ben neler neler yaptım kendi kızlarının yapmadığını yaptım ,sonra arkamdan dedi kodu yaptigini duyuyordum kulaklarımda yıllık izinler de
kendisi kaybetti ben degil

Biseyler saygidan oturu yahut yorulmasin diye yapilir elbette ki ama kardes sen bildigin supurge olup bi de bi halt etmeyen damgasi yemissin. Mesafe hakikaten çok önemli ya. Bi sorunu varsa kocana değil zaten sana söylemesi lazımdı..

Yalnız eşinizin giyecek kıyafetleri bitmesine rağmen bı makine çalıştırmayı bilmemesi

eşiniz sizinle eşim hayat arkadaşım diye mi evlenmiş yoksa annesine hizmetçilik yapasınız diye mi evlenmiş!
olabildiğince az görüşün eşinizin ailesi ile! Zira hepsi maalesef çok itici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…