Kv beni eşime şikayet etmiş

Eşim de annesine arka çıkıcınca inanın çok kötü oldum. Kendimi savundum ama çok moralim bozuldu. Bundan sonra evde de iş yapmasam mı acaba eşim görse iş yapmayan nasıl olurmuş.. her şeyi yapıyorum her istediğini ya. Kv nin de her istediğini yapmamı bekliyor demekki
Elini sürme de anlasın lar yapmayın ca nasilmis ne kadar ayıp ara bozmak nifak sokmak için yapılmis. .konu artık is konusu değil bence bariz

Eşim bugünlerde gergin gözüküyordu sordum neyin var diye işle ilgili mi dedim yok dedi anlat dedim... kv telefonla aramış benim için: bize gelince hiç iş yapmıyor, baban gelince ayağa kalkmıyor demiş. Genelde gittiğimiz zaman eşim beni kv ye sabah bırakır kendisi dışarı çıkar akşama doğru gelir. Akşama yemek yapılırken sebzeleri doğrar kv bende yardım ederim. Akşam masayı beraber kurar beraber toplarız, görümcem bulaşıkları yıkar hep bende makineye dizerim arkasından çayı ben koyarım götürürüm. Şimdi daha ne yapmam gerek kızlar bir eksik var mı sizce ? anlamadım ben bu işi çok moralim bozuldu. Kv ile bu konuyu konuşayım mı ? Eşime anlattım bunları yapıyorum diye... ben geldiğimde dikkat ediyorum yapmıyorsun dedi eşim. En son gittiğimizde telde bir şeye bakıyordum acil bir arkadaşıma yazmak zorundaydım o sırada yemek yendikten sonra çok takip edemedim işleri bir tek bu ama o gün dışında bunları hep yapıyorum. :KK43:
Seni hizmetçi diye almışlar senin haberin yok 🤣
Bide şunu bunu yapıyorum diyosun yapmak zorundamısın?

Taviz vermeyin . Gitmeyin KV anlasın. Bu ne ya yapmak zorunda değiliz ki üstüne bir de az gelip şikayet mi ediliyor muş

Eşinizi yokken siz niye sabahtan akşama kadar kayınvalide evinde duruyorsunuz?Umarım eşiniz sizi annesine bırakıp gezmeye gitmiyordur.Eğer öyleyse çok sinir bozucu.Bu yaşananlar kırılma noktası.Vereceğiniz tepki bundan sonra yaşayacaklarınızı etkileyecek.Lütfen kayınvalidenize ve eşinize haddini bildirin.Böyle zihniyete tükürürüm.Uzunca bir süre gitmeyin,giderseniz de bir şey yapmayın.Şu an vereceğiniz tepki çok önemli

Şikayet ederse sanırım yediğim yemeğin bulaşıgını da toplamam görür o zaman şikayeti

Beni de etmişti ama hayatımızdan engellendi kendisi. İyi de yaptı pis yüzünü gösterdi. Beni şikayet ettiği konuların aynısını kendi Kızı yapıyor ama ona laf yok.

Eşinizi yokken siz niye sabahtan akşama kadar kayınvalide evinde duruyorsunuz?Umarım eşiniz sizi annesine bırakıp gezmeye gitmiyordur.Eğer öyleyse çok sinir bozucu.Bu yaşananlar kırılma noktası.Vereceğiniz tepki bundan sonra yaşayacaklarınızı etkileyecek.Lütfen kayınvalidenize ve eşinize haddini bildirin.Böyle zihniyete tükürürüm.Uzunca bir süre gitmeyin,giderseniz de bir şey yapmayın.Şu an vereceğiniz tepki çok önemli

Ya bu adamı anlamıyorum konuşmaya çalışıyorum tepki göstermeye çalışıyorum saçma sapan şakalar yapıyor gel bana şunu getir hadi diye pişkin pişkin davranıyor gülüyor ben ne yapacağımı şaşırdım çok sinirliyim şuan. Sözde bana surat yapmamış ve annesiyle bağırıp çağırıp kavga etmiş. Ama ilk konuşmamızda böyle dememişti gayette bana sen yapmıyorsun, yardım et falan dedi. Şimdi de böyle diyor. O halde annene kızdıysan bana niye böyle dedin diyorum konuyu kapat diyor. Sen sinirlenince bende sinirleniyorum diyor. Ben taraf turmuyorum diyor. Anlamıyorum konuştu konuştu şimdi hiçbir şey olmamış gibi önemsiz bir şeymiş gibi davranıyor beni ciddiye almıyor. Ne yapıyım allahaşkına ?

Eşim bugünlerde gergin gözüküyordu sordum neyin var diye işle ilgili mi dedim yok dedi anlat dedim... kv telefonla aramış benim için: bize gelince hiç iş yapmıyor, baban gelince ayağa kalkmıyor demiş. Genelde gittiğimiz zaman eşim beni kv ye sabah bırakır kendisi dışarı çıkar akşama doğru gelir. Akşama yemek yapılırken sebzeleri doğrar kv bende yardım ederim. Akşam masayı beraber kurar beraber toplarız, görümcem bulaşıkları yıkar hep bende makineye dizerim arkasından çayı ben koyarım götürürüm. Şimdi daha ne yapmam gerek kızlar bir eksik var mı sizce ? anlamadım ben bu işi çok moralim bozuldu. Kv ile bu konuyu konuşayım mı ? Eşime anlattım bunları yapıyorum diye... ben geldiğimde dikkat ediyorum yapmıyorsun dedi eşim. En son gittiğimizde telde bir şeye bakıyordum acil bir arkadaşıma yazmak zorundaydım o sırada yemek yendikten sonra çok takip edemedim işleri bir tek bu ama o gün dışında bunları hep yapıyorum. :KK43:
Bundan sonra akşam yemeği yiyip öyle gidin yada hiç gitmeyin eşin de çok istiyorsa kendi yapsın piss

Ya bu adamı anlamıyorum konuşmaya çalışıyorum tepki göstermeye çalışıyorum saçma sapan şakalar yapıyor gel bana şunu getir hadi diye pişkin pişkin davranıyor gülüyor ben ne yapacağımı şaşırdım çok sinirliyim şuan. Sözde bana surat yapmamış ve annesiyle bağırıp çağırıp kavga etmiş. Ama ilk konuşmamızda böyle dememişti gayette bana sen yapmıyorsun, yardım et falan dedi. Şimdi de böyle diyor. O halde annene kızdıysan bana niye böyle dedin diyorum konuyu kapat diyor. Sen sinirlenince bende sinirleniyorum diyor. Ben taraf turmuyorum diyor. Anlamıyorum konuştu konuştu şimdi hiçbir şey olmamış gibi önemsiz bir şeymiş gibi davranıyor beni ciddiye almıyor. Ne yapıyım allahaşkına ?
Zaten önemsiz

Kısacası size "hehe" demek istemiş. Annesine birşey söylediğine de inanmam. Baktı ki evde huzur kaçıyor ters köşe yaptı. Siz kızınca da konuyu kapatmaya çalışıyor

Kv klasik fesat kv.
Benimki de Bendimm biz gelince ayağa kalkmıyor, çaylarımızı tazelemiyor vs diye konuşmuştu, ailecek gülmüştük 😂😂

Eşim tabi ki de bana hicbirsey demedi, annesine gerekeni söyledi.
Onlar bir aileye girerken nezaketen yapılması gereken en basit saygılı davranışları bile es geçip, kendilerine gelince saygı bekledikleri için bile isteye hicbirsey yapmadım.

Kimseye hizmet etmek için evlenmedim, kocam da dahil buna.
Hele ki kv, kp en son insanlar bile olamaz..
Bu isler beklentiyle olmaz, içten gelir.
Gelmiyorsa şikayet edince koca beyler kulağımızdan çekip sakin bir daha böyle yapma deyince mi olacak..
Çok komik, ama sizinki üzücü malesef 😕😕

Konu sahibini kocası kulağından cekmıs ama.
Emınım konu sahıbı kaynanaya gittıgınde daha özenli is yapacak.

Ben geldıgımde bendim ayaga kalkmıyor nedir ya? Sen kim köpeksin ki diyesi geliyor insanın ama iste insana duyulan saygıdan diyemiyorsun.

Bence sizde kapatın konuyu. Uzadıkça degersizlesir.

Nasılsa biliyor tepkinizi artık.

Back
X