- 20 Mart 2017
- 812
- 659
- 103
ben bir yakin oturan kayinvalidezede olarak elinden geleni yap tasinmasin,yakin oturmak kadar kotu birsey yok soyliyim benim 7 yilim kvalideye hesap vermekle gecti halende oyle yakin olunca sık gorusmen lazim araman lazim gitmen lazim cat kapilarda cabasi...cook ama cook zorrMerhaba arkadaşlar,
Geçmişte anlatmıştım. Esim tek çocuk biz avrupa yakasında kvler anadolu yakasında oturuyor. Kendi ailem başka şehirde. Bir bebeğimiz oldu her haftasonu bazen de 2 - 3 haftada bir kv lerle görüşüyoruz ama kv e yetmiyor. İlle de Avrupa yakasına aynı mahalleye tasinmak istiyor. Kayinvalidem meraklı çekmece dolap açıp karıştıran her şeyi kendi bildiğini iddia eden birisi. Açıkçası aramızda hiç iyi olmadı kavga da etmedik ben hep alttan aldım. Çok soguk bir kadın ben de artık soğuk davraniyorum.
KP arkadaşları anadolu yakasında olduğu için tasinmak istemiyor emekli arada arkadaşları ile görüşüyor. Ancak kv dediğim dedik illa ısrar ediyor.
KV ile yakın oturan arkadaslar ne yapabilirim bir fikir verir misiniz? İstiyor ki hep bizde kalsın hatta evlenirken birlikte oturmayi teklif etmişti. Şimdi de tutturdu biz de karşıya tasinalim diye. Ne yapabilirim?
Benimki emekli eski is arkadaşlarından başka arkadaşı yok. Kursa gitmiyor konu komşu ile görüşmüyor soğuk kadın. Yapacak birşeyi yok bize sarıyor. Kaç kere dedim kursa git diye ama yok yaniHep can sıkıntısı bunlar, kendine zaman gecircek birşeyler bulsa size takmazdı. Mesela benimki spora başladı farklı kurslara yazıldı haftalardır gelmiyorda ilgilenmiyorda bizimle.
El - Fatiha...
Allah yardimcin olsun.
Merhaba, açıkca şuanki düzen dışına çıkılmayacağını, görüşmelerin şuanki rutinde devam edeceğini boş yere düzenini bozmamasını söyleyin.Merhaba arkadaşlar,
Geçmişte anlatmıştım. Esim tek çocuk biz avrupa yakasında kvler anadolu yakasında oturuyor. Kendi ailem başka şehirde. Bir bebeğimiz oldu her haftasonu bazen de 2 - 3 haftada bir kv lerle görüşüyoruz ama kv e yetmiyor. İlle de Avrupa yakasına aynı mahalleye tasinmak istiyor. Kayinvalidem meraklı çekmece dolap açıp karıştıran her şeyi kendi bildiğini iddia eden birisi. Açıkçası aramızda hiç iyi olmadı kavga da etmedik ben hep alttan aldım. Çok soguk bir kadın ben de artık soğuk davraniyorum.
KP arkadaşları anadolu yakasında olduğu için tasinmak istemiyor emekli arada arkadaşları ile görüşüyor. Ancak kv dediğim dedik illa ısrar ediyor.
KV ile yakın oturan arkadaslar ne yapabilirim bir fikir verir misiniz? İstiyor ki hep bizde kalsın hatta evlenirken birlikte oturmayi teklif etmişti. Şimdi de tutturdu biz de karşıya tasinalim diye. Ne yapabilirim?
Canım benimki öyle laf etsem amenna der yani ona islemezAllah yardımcın olsun konu sahibi zamanında benim kayınvalide de böyle bişey dedi icim ağlarken ayy anne ne iyi olur çocukları sanabirakir bırakır gezeriz dedim (3 cocugum var )
Kadın o gün bugündür demez oldu
Bazılarında onun yaptığını yapmak yıldırıyo bı gün kalsak yemeğe kalmadık diye sürat yapardı yemeğe kaksak bı gece daha kalın diye surat yapardıDaha yeni evliydik 1 haftalik biz size ne zaman yemeğe ve yatiya geleceğiz dedi. Ayni sehirde olmamiza ragmen.Varın siz anlayın durumumu 6 sene oldu geçmedi hala kv nin birarada olma arzusu .
Bizimki de bazen tam bı hafta oldu yada tam 10 gün oldu görüşmeyeli diyor bende annem 1 ay oldu görmeyeli diyorum lafına sağlam lafla cvp verEvet benimki de öyle hep kendini acindiriyor bunu başkalarının yanında da yapıyor kim bilir nezaman görürüm torunumu diyor sanki.hiç görüşmuyoruz insanlar da bana bakiyor arkamdan neler söylüyor allah bilir
Benim durumunda sin sende ayda iki kere gitsem lafı oluyor Muş bende kendinden duymuyorum başkalarına söylüyormuşCanım benim annem de başka şehirde. Dediğini dedim ben annem ayda yılda bir görüyor diye. Onlar alismistir ben dayanamıyorum diyor. Ondan da anlamıyor ifrit oluyorum
birgün yine dediğinde kp nize babacığım Allah sana kolaylık versin ne sabırlı adammışsınKocamla konuştum bu konuyu zaten kv yüzünden evlendigimizden beri tartışıyoruz. Ne dese beğenieşiniz aslında bir arada çok iyi olur hep görürler torunlarini. İstersen birlikte yaşayalım dedim oldu olacak. Benim Ailem aynı mahallede olsa duzenimiz bozulur sen de rahatsiz olursun dedim. ama benimkiler uzak sehirde ya nasilsa gelmezler diye abartma semde diyor. Cildiracagim. Artik her gun her gun gorusuruz ne ozel hayat kalir ne de hesap vermedigimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?