KV bizim mahalleye taşınmak istiyor

Hep can sıkıntısı bunlar, kendine zaman gecircek birşeyler bulsa size takmazdı. Mesela benimki spora başladı farklı kurslara yazıldı haftalardır gelmiyorda ilgilenmiyorda bizimle.

Benimki 48 yaşındaydı oğlundan ve onun hayatından başka gündemi yoktu.oğluna yapışık kayınvalidelerle ayrı otursam bir dert beraber otursan daha büyük dert.

ben bir yakin oturan kayinvalidezede olarak elinden geleni yap tasinmasin,yakin oturmak kadar kotu birsey yok soyliyim benim 7 yilim kvalideye hesap vermekle gecti halende oyle yakin olunca sık gorusmen lazim araman lazim gitmen lazim cat kapilarda cabasi...cook ama cook zorr

Kv ye soyleyin. Anne yakin oturmak isteseydim ilk basta bir oturmayi kabul ederdim dersiniz. Eger fikrimiz degisirse sizin oralardan ev kiralariz ama suan istemiyoruz deyin.

Hep can sıkıntısı bunlar, kendine zaman gecircek birşeyler bulsa size takmazdı. Mesela benimki spora başladı farklı kurslara yazıldı haftalardır gelmiyorda ilgilenmiyorda bizimle.
Benimki emekli eski is arkadaşlarından başka arkadaşı yok. Kursa gitmiyor konu komşu ile görüşmüyor soğuk kadın. Yapacak birşeyi yok bize sarıyor. Kaç kere dedim kursa git diye ama yok yani

El - Fatiha...
Allah yardimcin olsun.
Allah yardımcın olsun konu sahibi zamanında benim kayınvalide de böyle bişey dedi icim ağlarken ayy anne ne iyi olur çocukları sanabirakir bırakır gezeriz dedim (3 cocugum var )

Kadın o gün bugündür demez oldu

Bizimki taşındı bile :) 2 sokak var aramızda, sürekli bize gelin diye tutturur. Her Pazar 14 yaşındaki kızımı arar bugün nereye gidiyorsunuz bende gelicem der. Tabii biz haftada bir gideriz, Pazar gezmelerimizde ailece olur. O da istiyorsa eşiyle birlikte gezebilir neticede. Geçen gün onlardayız eşimin akrabaları da var birkaç kişi. Yakın oturmaktan laf açıldı eşim yaa bizimkiler biz nerede onlar orada kurtuluş yok ki geldi yine dibimizde bittiler dedi. Ben yine dayanamadım eşimi dürttüm yakına geldiğinize sevindiğinden öyle söylüyor dedim. Eşimde ağzının içinde tabii tabii dedi :)

Merhaba, açıkca şuanki düzen dışına çıkılmayacağını, görüşmelerin şuanki rutinde devam edeceğini boş yere düzenini bozmamasını söyleyin.

Daha yeni evliydik 1 haftalik biz size ne zaman yemeğe ve yatiya geleceğiz dedi. Ayni sehirde olmamiza ragmen.Varın siz anlayın durumumu 6 sene oldu geçmedi hala kv nin birarada olma arzusu .

Daha yeni evliydik 1 haftalik biz size ne zaman yemeğe ve yatiya geleceğiz dedi. Ayni sehirde olmamiza ragmen.Varın siz anlayın durumumu 6 sene oldu geçmedi hala kv nin birarada olma arzusu .
Bazılarında onun yaptığını yapmak yıldırıyo bı gün kalsak yemeğe kalmadık diye sürat yapardı yemeğe kaksak bı gece daha kalın diye surat yapardı

Bı gün ben eşimin yanında niye bize hep surat yapion dedim imalı şekilde siz bilirsiniz dedi eşimde sürekli kal diyorsun isedign bitmiyor falan dedi o zamandan beri ısrar etnez bende kalsın istemiyorum ama onun geleceğini anladığım zaman ben onlardan onca onlara gidiyorum

İki 3 günde bir akşam yemeğine gittin kolun bacağım tutmuyor demeye başladı mesela

O demeden git kal falan yıldır belki duzelir

Evet benimki de öyle hep kendini acindiriyor bunu başkalarının yanında da yapıyor kim bilir nezaman görürüm torunumu diyor sanki.hiç görüşmuyoruz insanlar da bana bakiyor arkamdan neler söylüyor allah bilir

Bizimki de bazen tam bı hafta oldu yada tam 10 gün oldu görüşmeyeli diyor bende annem 1 ay oldu görmeyeli diyorum lafına sağlam lafla cvp ver

Canım benim annem de başka şehirde. Dediğini dedim ben annem ayda yılda bir görüyor diye. Onlar alismistir ben dayanamıyorum diyor. Ondan da anlamıyor ifrit oluyorum

Canım benim annem de başka şehirde. Dediğini dedim ben annem ayda yılda bir görüyor diye. Onlar alismistir ben dayanamıyorum diyor. Ondan da anlamıyor ifrit oluyorum
Benim durumunda sin sende ayda iki kere gitsem lafı oluyor Muş bende kendinden duymuyorum başkalarına söylüyormuş

Mumkunse baska bir kıtaya tasinin, yoksa kurtuluş zor...

Kocamla konuştum bu konuyu zaten kv yüzünden evlendigimizden beri tartışıyoruz. Ne dese beğenieşiniz aslında bir arada çok iyi olur hep görürler torunlarini. İstersen birlikte yaşayalım dedim oldu olacak. Benim Ailem aynı mahallede olsa duzenimiz bozulur sen de rahatsiz olursun dedim. ama benimkiler uzak sehirde ya nasilsa gelmezler diye abartma semde diyor. Cildiracagim. Artik her gun her gun gorusuruz ne ozel hayat kalir ne de hesap vermedigimiz.

birgün yine dediğinde kp nize babacığım Allah sana kolaylık versin ne sabırlı adammışsın
bişeyi yaptırana kadar tutturuyor da tutturuyor annem
olduğundan yaşlı duruyorsun demek ki bundan vah babam vah gibi şakaya vurun

anne sende madem bu kadar çok delisin oğluna keşke hiç evlendirmeseydin diyiverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…