KV bizim mahalleye taşınmak istiyor

Eşiniz tek çocuk mu?? Başka meşgul olacağı kızı oğlu torunu yokmu??

valla 5 dk mesafede oturuyoruz. lanet olsun o eve tasındıgımız güne ..

eger bigün ev almak nasip olursa sehirin diğer ucundan almayı planlıyorum

O evi tuttuğu anda taşınma işi kesinlessin eşinize söyleyin tatsizlik olmasın eşinin işi dolayısıyla is yerine yakın bir lokasyona taşınmak durumundayız diyip taşının şayet işi aynı mahallede değilse Eşinizin bu durumda kalkıp yine tasinamaz

Bence hepsi değil de çoğu öyle. Benimkide eşim izin verse beni ezer. Oysa ki ben onu Annem yerine koymaya hazırdım, benim Annem ben 18 yaşındayken rahmetli oldu. Ama o beni kızı gibi görmedikten sonra benim yapabileceğim bir şey yok. Yine de beterin beteri var diyorum, saygıda kusur etmiyorum.

Mars’a bilet olsa vallahi alıcam bu zihniyetlerden kurtulmak için. Yanınıza gelince yüz göz olup sürekli kavga edeceksiniz bu net. 2-3 haftada bir görüşülüyor neyine yetmiyor ki kadının. Yaşlanınca insanın tek dünyası çocukları olmamalı

Aradaki köprü kalkarsa sıkıntı büyük .. uzaktan çok fazla karışamıyorum diye yakınlaşmak istiyordur :) bence kendini köprüden at :)))

Zor işler bunlar zor... Allah yardımcın olsun !! Tavrını belli et istenmediğini anlasın. Seni deli eder yoksa kocanla aran açılır. Ah şu kv milleti !! En iyi kv henüz doğmamış kv’dir...

Fikrinden caymasını temenni etmekten başka yapabileceğiniz çok birşey yok.
Allah yardımcınız olsun diyorum.
Umarım fikrinden cayar ve yakınınıza taşınmaz...

O gelsin sen Anadolu yakasına taşın

Bir diğer ihtimalde taşınmasını engelleyemezsin ama sınır koyarsın. Net bir şekilde..

kayınvalide taşınırken sizde toplayın tası tarağı anadolu yakasına taşının.

işiniz çok zor allah yardımcınız olsun kendim yaşadım biliyorum ve üstelik kv değilde kendi ailemle ..
dirhem huzurun kalmıyor, eşinle aran açılıyor ne kadar mesafe koysanda yakın oturunca olmuyor. laf söz geçmiyor..
inşallah bir çıkış yolu bulabilirsiniz ne yüzsüz kadınmış.
o taşınsın sizde başka bir eve cıkın eğer imkanlarınız varsa.. başka aklıma birşey gelmedi.
yada eşiniz sert bir dille konuşşa istemediğini yakınında huzursuzluk olacağını dile getirse yine mi anlamaz lar ?

Keşke öyle gidebilsek. Esim de benim de isim avrupa yakasında o yüzden hareket edemiyoruz. Tabi p emekli olduğu için onun için kolay.
Her gün oğlunu arayan bu aramayı da günde en az 2 kere yapan bir kadın. 1 arama tam yemek saatinde olur. İlla sorar ne yiyorsunuz diye. Esim de söyler biz sorunca Allah ne verdiyse der asla söylemez. Daha o kadar çok şey var ki bunaldim

o gelirse siz anadolu yakasına taşının... valla çok kötü olur..
kp ile aranız iyi ise bence özel olarak konuşun. farklı kıtalarda olmak hepimiz için en hayırlısı deyin. adam karısını biliyordur. anlar sizi

Aynen öyle. Ben vicdansiz biri değilim. Bugüne kadar da yaptıklarına rağmen hep alttan aldım ama artık sabrim tükendi

Merhaba ben seni çok iyi anlıyorum, ben 5 senedir yanyana oturuyorum kv ile inan çok zor. Yakın olunca beklenti arşa çıkıyor, çık gel nolacak, geçerken uğra nolacak gibi düşünülüyor. Herşeye zaten karışılıyor, benim kv tüm gün telde whatsupta başka işi yok zaten eşimi işliyor habire.

Kp üzerinden giderdim ben olsam ikna etmek için...

İş yüzünden tasinamiyoruz. KP kolay mi oyle tasinmak sacmalama otur oturdugun yerde diyor ama kp cok rahatsiz bir gun Allah korusun ona birsey olursa ben bu kadinla deliririm.

Kayınvalidesiyle altlı üstlü oturup buna şükreden taraftayım. Bana kalsa gelsin ne olcak faydası olur.
Ama sizinkini okudukça aman aman dedim.
Değişikmiş çok. Sanırım eşinizde de sıkıntı var. Yemek ile ilgili olan mesajınızı okudum. Ne yiyorsunuz diye sorup kendi söylemiyormuş. Eşiniz neden ısrarla söylüyor ki?
Hadi birincide güzel bişey yiyor can çeker diye söylemedi hadi ikinci denk geldi üçüncüde aaaa sen söylemiyorsun bize neden soruyorsun diyemiyor mu.
Eşiniz ayarlayamıyor sanırım.

Evet eşim anakuzusu. Aman canim ne var yaşlı kadın merak etmis diyor yemekleri sorunca da çekmece dolapları karıştırınca da. Kadının yaptıkları o kadar normalki gözünde ben cadiyim zaten annesi kanatsız melek
.

Acaba siz kadını bıktırsanızda yanınıza taşınmak istemese. Gerçi kayınvalide nasıl bıktırılır bilsem kendim uygulardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…