Bence hepsi değil de çoğu öyle. Benimkide eşim izin verse beni ezer. Oysa ki ben onu Annem yerine koymaya hazırdım, benim Annem ben 18 yaşındayken rahmetli oldu. Ama o beni kızı gibi görmedikten sonra benim yapabileceğim bir şey yok. Yine de beterin beteri var diyorum, saygıda kusur etmiyorum.kayınvaliden benim mahalleye taşınsın valla rahatsızım şu an iş için değil manevi destek kayınvalideye bile ıhtıyacım var temızlık yapan kadının başında dursun çocuğumu kontrol etsin bana yeter.amma şikayetçi mıllet kayınvalidelerden aklım almıyor hepsi canavar mı bu kadınların
Mars’a bilet olsa vallahi alıcam bu zihniyetlerden kurtulmak için. Yanınıza gelince yüz göz olup sürekli kavga edeceksiniz bu net. 2-3 haftada bir görüşülüyor neyine yetmiyor ki kadının. Yaşlanınca insanın tek dünyası çocukları olmamalıMerhaba arkadaşlar,
Geçmişte anlatmıştım. Esim tek çocuk biz avrupa yakasında kvler anadolu yakasında oturuyor. Kendi ailem başka şehirde. Bir bebeğimiz oldu her haftasonu bazen de 2 - 3 haftada bir kv lerle görüşüyoruz ama kv e yetmiyor. İlle de Avrupa yakasına aynı mahalleye tasinmak istiyor. Kayinvalidem meraklı çekmece dolap açıp karıştıran her şeyi kendi bildiğini iddia eden birisi. Açıkçası aramızda hiç iyi olmadı kavga da etmedik ben hep alttan aldım. Çok soguk bir kadın ben de artık soğuk davraniyorum.
KP arkadaşları anadolu yakasında olduğu için tasinmak istemiyor emekli arada arkadaşları ile görüşüyor. Ancak kv dediğim dedik illa ısrar ediyor.
KV ile yakın oturan arkadaslar ne yapabilirim bir fikir verir misiniz? İstiyor ki hep bizde kalsın hatta evlenirken birlikte oturmayi teklif etmişti. Şimdi de tutturdu biz de karşıya tasinalim diye. Ne yapabilirim?
Gerekirse banka soy, mahalledeki tüm evleri kirala
kayınvalide taşınırken sizde toplayın tası tarağı anadolu yakasına taşının.Merhaba arkadaşlar,
Geçmişte anlatmıştım. Esim tek çocuk biz avrupa yakasında kvler anadolu yakasında oturuyor. Kendi ailem başka şehirde. Bir bebeğimiz oldu her haftasonu bazen de 2 - 3 haftada bir kv lerle görüşüyoruz ama kv e yetmiyor. İlle de Avrupa yakasına aynı mahalleye tasinmak istiyor. Kayinvalidem meraklı çekmece dolap açıp karıştıran her şeyi kendi bildiğini iddia eden birisi. Açıkçası aramızda hiç iyi olmadı kavga da etmedik ben hep alttan aldım. Çok soguk bir kadın ben de artık soğuk davraniyorum.
KP arkadaşları anadolu yakasında olduğu için tasinmak istemiyor emekli arada arkadaşları ile görüşüyor. Ancak kv dediğim dedik illa ısrar ediyor.
KV ile yakın oturan arkadaslar ne yapabilirim bir fikir verir misiniz? İstiyor ki hep bizde kalsın hatta evlenirken birlikte oturmayi teklif etmişti. Şimdi de tutturdu biz de karşıya tasinalim diye. Ne yapabilirim?
Malesef tek çocukEşiniz tek çocuk mu?? Başka meşgul olacağı kızı oğlu torunu yokmu??
Aynen öyle. Ben vicdansiz biri değilim. Bugüne kadar da yaptıklarına rağmen hep alttan aldım ama artık sabrim tükendi
o gelirse siz anadolu yakasına taşının... valla çok kötü olur..
kp ile aranız iyi ise bence özel olarak konuşun. farklı kıtalarda olmak hepimiz için en hayırlısı deyin. adam karısını biliyordur. anlar sizi
Evet eşim anakuzusu. Aman canim ne var yaşlı kadın merak etmis diyor yemekleri sorunca da çekmece dolapları karıştırınca da. Kadının yaptıkları o kadar normalki gözünde ben cadiyim zaten annesi kanatsız melekKayınvalidesiyle altlı üstlü oturup buna şükreden taraftayım. Bana kalsa gelsin ne olcak faydası olur.
Ama sizinkini okudukça aman aman dedim.
Değişikmiş çok. Sanırım eşinizde de sıkıntı var. Yemek ile ilgili olan mesajınızı okudum. Ne yiyorsunuz diye sorup kendi söylemiyormuş. Eşiniz neden ısrarla söylüyor ki?
Hadi birincide güzel bişey yiyor can çeker diye söylemedi hadi ikinci denk geldi üçüncüde aaaa sen söylemiyorsun bize neden soruyorsun diyemiyor mu.
Eşiniz ayarlayamıyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?