- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
- Konu Sahibi zeynepguven1986
-
- #2.381
Valla zeynep ister boşan ister boşanma ama uzun bir süre ayrı kalmalısın.kaynımla görümcem geldiler eşimin yanına gitmişler hastaneye ordanda benim yanıma geldiler. onlara boşanma kararımı söyledim önceki olaylarıda anlattım eşimin çocukları istemediğini söledim. kaynım bana hak verdi. ama acele etme diyorlar. doktoruyla görüştük durumu iyi değil diyorlar. görümcem bizde çok üzgünüz zeynep annemizi babamızı kaybettik ardından mustafa böyle oldu. bende dayanamıyorum ama sabrediyorum diyo. mustafa çok hassas biz dayandık ama o dayanamadı diyo. o çocuklarını çok sever bu durum geçici diyo. sende birakirsan mustafa ölür diyo. bende biktim artık dedim. ben onun yanında olmak istedim ama o istemedi dedim. yarında burdalarmış eşimin rapor işini halledip işyerine vereceklermiş
kaynımla görümcem geldiler eşimin yanına gitmişler hastaneye ordanda benim yanıma geldiler. onlara boşanma kararımı söyledim önceki olaylarıda anlattım eşimin çocukları istemediğini söledim. kaynım bana hak verdi. ama acele etme diyorlar. doktoruyla görüştük durumu iyi değil diyorlar. görümcem bizde çok üzgünüz zeynep annemizi babamızı kaybettik ardından mustafa böyle oldu. bende dayanamıyorum ama sabrediyorum diyo. mustafa çok hassas biz dayandık ama o dayanamadı diyo. o çocuklarını çok sever bu durum geçici diyo. sende birakirsan mustafa ölür diyo. bende biktim artık dedim. ben onun yanında olmak istedim ama o istemedi dedim. yarında burdalarmış eşimin rapor işini halledip işyerine vereceklermiş
diğer türlü kardeşleri de başlarına kalacak çünkü. onunla da zeynep ilgilensin istiyorlarkayinla gorumce de birden melek kesildi
haklisin zeynepler falan ....
Ayyyynendiğer türlü kardeşleri de başlarına kalacak çünkü. onunla da zeynep ilgilensin istiyorlar
aynen oyle gorumce hanim kendi oz annesine bile bakmayi kabul etmezken abisine bakacak hali yok tabi ...diğer türlü kardeşleri de başlarına kalacak çünkü. onunla da zeynep ilgilensin istiyorlar
Nerden başlasak ki.... roman gibi oldu zeynebin hayatı. Onun profilinde ki yazılarını oku. Daha kolay.Günlerdir trend konularda konu bayağı uzun cok merak ettim kisaca özet geçebilirmisiniz kaynanasi ölmüş mü
Sayfa 171..Günlerdir trend konularda konu bayağı uzun cok merak ettim kisaca özet geçebilirmisiniz kaynanasi ölmüş mü
Hala kadının vicdanına oynuyorlar yaaa Zeynep 'ı düşünen yok ,nasıl ruh hali içinde soran yok !!!!dayan zeynep ,yaninda ol zeynep,onu bırakma zeynep, yeter ama zeynep te insan bu kız ne yapsın ..... kendini düşün zeynep sen sağlam dur çocukların için,herşeye deva olmak zorunda değilsin ALLAH sana güç versin.....
1.kp vefat ettiği için k.v evde yalnız kalmaktan korkuyorum diyerek eşyalarını dağıtmaya başlamış. Amaç evi kapatıp zeyneplerle taşınmakGünlerdir trend konularda konu bayağı uzun cok merak ettim kisaca özet geçebilirmisiniz kaynanasi ölmüş mü
Ne hayatlar var allah yardimcisi olsun1.kp vefat ettiği için k.v evde yalnız kalmaktan korkuyorum diyerek eşyalarını dağıtmaya başlamış. Amaç evi kapatıp zeyneplerle taşınmak
2.eş bu konuda zeynep e baskı yapmış aralarında uzlaşamayınca zeynep baba evine gitti
3.zeynep baba evinde iken .k.vkalp krizi geçirdi bi kaç gün içinde de vefat etti
4.zeynep o süreçte eve döndü ama daha sonra eşi aklınca zeynep i suçladı çocuklara ve ona soğuk davrandı annesinin yattığı kanepede yattı
5.son olarak da zeynep evde yokken kanepeyi yaktı
Arada kaçırdığım detaylar vardır elbette ama özet bu maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?