- 21 Eylül 2016
- 202
- 1.087
- 28
- Konu Sahibi zeynepguven1986
-
küçükler uyanmadı büyük kızım uyandı geldi en çokta o etkileniyor zaten gece ağladı. yanında yattım kızımla konuştuk biraz babannemi sevmiyorum diyo. çocukları etkilemek istemiyorum ama ben üzülünce onlarda üzülüyoasla kolay değil
ama çok üzülüyorum eşiniz nasıl böyle anlayışsız oluyor ?
hele o kadın yani kadını ölümüne istemiyorsunuz kavgalar ediyorsunuz da nasıl hala gelmek istiyor ?
aklım almıyor benım ya
benım kaynanamı düşünüyorum melek kalıyor sizin ki yanında
benım kide öle yönetmeyi falan cok sever ama böyle yapmaz diye tahmin ediyorum aynı durum olsa
ne bileyim bizimkinde gene Allah korkusu var hanı karı koca kavga edıyor dıye Allahtan korkar
ama sızınkınde o yok galiba Allah tan da korkmuyor
siz kavga ederken cocuklar duymadı mı peki?
ah canım benim yaküçükler uyanmadı büyük kızım uyandı geldi en çokta o etkileniyor zaten gece ağladı. yanında yattım kızımla konuştuk biraz babannemi sevmiyorum diyo. çocukları etkilemek istemiyorum ama ben üzülünce onlarda üzülüyo
diyorum kv ye anne seni istemediğimden değil ama herkezin bi düzeni var ev zaten 2+1 seni nerde yatıracam diyorum oturma odasında yatarım diyo. rahat edemezsin diyorum. ben yer aramam nerde olsa yatarım diyo. kafayı yicem
buarada eltimde diyomuş ne var alsa diyomuş biz aynı şehirde olsak ben itiraz etmezdim diyomuş kv oraya gitmeceğini bildiği için iyi gelin rolü yapıyo
buarada eltimde diyomuş ne var alsa diyomuş biz aynı şehirde olsak ben itiraz etmezdim diyomuş kv oraya gitmeceğini bildiği için iyi gelin rolü yapıyo
ben bunuda teklif ettim 2'şer ay kal hepimizde dedim elimde bavulla kapı kapı gezeyimmi diyoo zaman kardeşim 3 çocuk mu var bölüşeceksiniz aylara, 3-4 ay birinizde kalacak sonra diğerine gidecek. kimse kusura bakmasın herkesin anası madem hepsi bakacak.
görümcem aradı kv ona geceki kavgadan bahsetmiş artık ne dediyse daha önce bana hak veren görümce kv tarafına geçmiş. niçin evinde huzursuzluk çıkarıyosun diyo hepimiz yaşlanıcaz çocuklarımıza muhtaç olucaz diye bende annen bize muhtaç değil dedim annem yalnız yaşayamaz diyo ona bişey olursa sorumlusu sen olursun diyo. ozaman bende sen yanına al dedim buraya gelmez diyo. bende eşin ne iş bulsa onu yapıyo düzenli işi yok buraya taşının annenizi yanınıza alın hem onun maaşıda var dedim. sen mi akıl vereceksin bize diyo. senin yüzünden kardeşim millete rezil oluyo diyo. bende o zaman çocuklarımı alır giderim dedim kardeşin annesiyle otursun dedim. sana yakışan bu zaten diyo bi kadını sığdırmadın diyo.
Gez anacım, gez ne var. !!ben bunuda teklif ettim 2'şer ay kal hepimizde dedim elimde bavulla kapı kapı gezeyimmi diyo
ben bunuda teklif ettim 2'şer ay kal hepimizde dedim elimde bavulla kapı kapı gezeyimmi diyo
gebersin o zamanben bunuda teklif ettim 2'şer ay kal hepimizde dedim elimde bavulla kapı kapı gezeyimmi diyo
yok tatlık bu kadın kararlı benim anneme biri böyle diyecek ve hala birlikte yaşayacagız diyecek var kadında bir anormallik
Mustafa öldürür o zaman !tavır değiştirsek kızlar
meselaa kadını evi içinde bezdırecek ne yapabilir bu arkadasımız onların hepsini yapsın kadın illallah etsin ,
kendi defolup gitsin , başka çaramız kalmadı ,
- en başta hiç konuşma gunaydın bile deme ama kesinlikle deme ,
-onun sevmediği ne yemek varsa onu yap acı seviyorsa hiç acısız , yada oonun tersini yap ,
- kesinlikle ve kesinlikle yatagını açıp hazırlama ve kesinlikle toplama , ve halaa konuşmamaya devam et , kocan olacak hazırlasın
-ona haber vermeden evden çık haber vermeden eve geri gel ,
-kahve yap odanda iç , türk kahvesi seviyorsa nescafe ,nescafe seviyorsa turk kahvesi iç , her ikinide içiyorsa meyve çayı iç ,
hadi bir el atın kızlar
Bu kadın size resmen meydan okumuş. Savaş ilanı gibi birşey bu söylediği. Bu yapıda bir kv ile birlikte yaşanmaz. Direnin. Eşinizle konuşun. Kavga etmeden sinirlenmeden sakince eşinize anlatın kendinizi. Alternatifler sunun.söylemeyi unuttum kv gece bana diyoki şimdi çıkar giderdim ama seni düşündüğümden gitmiyorum gidersem mustafa seni öldürür diyo
tavır değiştirsek kızlar
meselaa kadını evi içinde bezdırecek ne yapabilir bu arkadasımız onların hepsini yapsın kadın illallah etsin ,
kendi defolup gitsin , başka çaramız kalmadı ,
- en başta hiç konuşma gunaydın bile deme ama kesinlikle deme ,
-onun sevmediği ne yemek varsa onu yap acı seviyorsa hiç acısız , yada oonun tersini yap ,
- kesinlikle ve kesinlikle yatagını açıp hazırlama ve kesinlikle toplama , ve halaa konuşmamaya devam et , kocan olacak hazırlasın
-ona haber vermeden evden çık haber vermeden eve geri gel ,
-kahve yap odanda iç , türk kahvesi seviyorsa nescafe ,nescafe seviyorsa turk kahvesi iç , her ikinide içiyorsa meyve çayı iç ,
hadi bir el atın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?