kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Korktuğunuz gibi olmamasına çok sevindim. Kayınvalidenizin oğlu ve kızıyla konuşması çok iyi olmuş. O konuşmasa ve size bir laf gelse biz ne söylersek söyleyelim siz kendinizi suçlayacaktınız.

Yalnız çocuğunuzun ismini çok düşünüp hatırlamamanıza takıldım. Hayatınızda çok değişiklik oluyor, ufak tefek dalgınlıklar olabilir ama dediğiniz şey bayağı ciddi bir konu. Benzer başka bir şey olursa doktora gitmeyi ihmal etmeyin lütfen. Bir de uykusuz, susuz, gıdasız kalmış olabilir misiniz? Sağlığınıza dikkat edin, gerekirse vitamin takviyesi alın, hasta olmayın. Kendinize çok iyi bakın.

Sevindim iyi olmanıza zeynep
üzüntünü anlıyorum evet zordur muhakkak ama kendine iyi bak sakin kendini suçlama
Allah rahmet eylesin tekrar

Başın sağolsun canım. . Bugünlerde geçecek. . Inşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz.

çok şükür bu hikaye güzel bitti.

kayıtlı nefes sayısını tüketiyoruz her nefesimizde. kv nin sayısı tükenmiş sadece. Allah rahmet eylesin.

Allah Rahmet eylesin Vakti zamanı dolmuş bukadarmış demekki mekanı cennet olsun Allah günahlarını affetsin

Başınız sağolsun Zeynep. Allah günahlarını affetsin. Toprağı bol olsun.
Sen kendine iyi bak. 3 tane çocuğun var senin. Diğer düşünceleri de kafandan tamamiyle çıkar.

Siz evden gitmeseydiniz eşiniz kv nizin yanında olmıycaktı yalnız ölseydi inanın daha kötü olurdu sizin için ama şu anda bence vicdan azabı çekilecek bir durum yok ortada

Basınız sağolsun canım. Kendini suçlama bak kimse de seni suçlamamış zaten olacakla öleceğin önüne geçilmiyor. Allah sabır versin sevdiklerine Allah rahmet eylesin. Eşini sakin yalnız bırakma en çok sana ihtiyacı var onun ve evlatları na. Allah geçim versin canim ömür boyu.

Öyle ya da böyle yalnız yaşamaya alışacak....
Evlenmeden önce de kocası mı varmış...
Kocanıza izah edin güzelce...
Kimse çocuğuna güvenmesin bu ne...

bu arada mı vefat etti..
konunun tamamını okumadım...

Yani 145 sayfa olmuş. Konu kapandı. Açıldı. Bir sürü şey. ben genellikle bu durumlarda en son sayfayı bir okurum. Genellikle çok yardımcı olur. Orda da baş sağlığı mesajları var.

Yani 145 sayfa olmuş. Konu kapandı. Açıldı. Bir sürü şey. ben genellikle bu durumlarda en son sayfayı bir okurum. Genellikle çok yardımcı olur. Orda da baş sağlığı mesajları var.
inan son sayfayı da okumadım.
küt diye girdim konuya..
allah rahmet eylesin ne diyelim .
ölülerin ardından konuşmak yakışıksız ...

Evliliginiz acisindan sevindim zeynep. Son anda gorumce kv.de dahil herkes hatasini anlamis. Bunda kv konusmasi etkili olmustur muhakkak. Olum her turlu zor. Geri donusu olmayan bi olay. Ama takdiri ilahi. Hepimiz vademiz dolunca gocup gidecegiz elbet. Kalanlara sair versin Allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…