Her şeyden önce; avukat olmanıza inanamadımBu kadar anlaşılmaz bir anlatım tarzı, berbat bir Türkçe, v yerine w yazmayı marifet sanan ergenler gibi harfleri kullanma, sanki tuşların eskiyeceğinden korkuyormuş gibi harfleri atlama.. Kendini en iyi ifade eden insanlardandır avukatlar benim bildiğim, bzı cümlelerinizden gerçekten hiç bir şey anlamadım.Eğer normal hayatınızda da böyleyseniz, mesleğiniz adına acilen bir kursa katılmanızı öneririm
Yaşadığınız probleme gelince, ben olsam yardım ederdim.Zamanında bu kadar acı çekmiş birini sokakta bırakmaya gönlüm razı olmazdı.Ama halk eğitim kurslarına gitmesini önerebilirdim mesela, çok yaşlı değilse çalışabilir, çalışamayacak durumdaysa örgü vs. yapıp satabilir.Siz de böylece paranızı kimseye 'yedirmemiş' olursunuz.
avukat mı avukatın yanında calısıyorum mu?mılyonların okudugu bır sıteye avukatım dıyen bır ınsanın bu sekılde yazı yazması bence cok ıtıcı.lutfen turkcemıze dıkkat edelım.en azından alfabemızde tum harflerı kullanalım.sorununuza gelırsek bence kayınvalıdenız de bır ıse gırsın yası daha cok genc.ucunuz elele verın calısın boylece maddı sorununuz kalmaz ve kayınvalıde bır zaman sonra ayrı bır evde oturabılır
oncelıkle tabıkıde bende destek olucam.evet avukatım ama el alıskanlıgı klavye kullanırken hızlı yaza bılmek adına oluyor bole seyler.ergenlıkle vs alakası yok uzun sure kullanınca ıster ıstemez bole kullanıyorsunuz dılekce yazarken yada muvekkılle gorusurken konusmaları kayıt altına almak adına not tutarken kısltıyosunuz.her seyı yakalayamazsınız yoksa.kaldıkı buarsı bı form yanı ımlalara okadr ozen gostermıorum ve halıyle gercekten sınırlıyım konuyu toparlyamadım.muwekkıllerımın basına gelen olaylarda sakın olabılırım ama bu benım canımı yaktıgında cumlelerın toplanmaması normal geldı bana..oncekı konuyu okudunuzmu bılmıorum ama yapılan cok buyuk hakaretler var.bakıp bakmamak dııl tek sorunum elbette bende destek olurum ama bana daytılması benım canımı sıkan taraf.zaten sokaga atıcam demedım bakmam da demedım ama yanı evde olamam ve kendı hayalerımdende bı baskasının hayatı ıcınde vazgecemem.acık acık bana sen avukatsın kazanıyorsun benıde gecındırırsın dedı ben ne dıyımkı sımdı.
dogru soluyorsunuz turkce adına ama ınanın dogru duzgun okuyucak vaktım tekrar uzerınden gecıcek takatım yok.bu kadar rahtsız olduysanız gercekten tek tek yazabılırım sonuc olarak sureklı boyle konusup yazmıyorum.avukatım kendıme aıt bı burom var yanı serbest calısıyorum.kvaldemın ıse gırebılıcek bır tecrubesı yok.esımde zaten buna ızın vermıyor.ben buna kızıyorum ıste calısmasına gerek yokmus annesının o ne gune duruyormus.kımsenın bır seye nıyetı yok yanı.oyuzden gucume gıdıyor.
Bu mesajınızdan da anladığım kadarıyla normal hayatınızda da Türkçe'yi gerçekten çok kötü kullanıyorsunuz.Sorun sadece harfleri atlamak değil (ki bir avukat için bu kadarı bile çok büyük bi problem) anlatış tarzınız, dili kullanma şekliniz, alfabemizde olmayan abuk subuk harfler kullanmanız..Şu kadarını söyleyeyim ben avukat olarak sizi seçmezdim.Bu yazı tarzını gördükten sonra.Daha kendini doğru düzgün ifade edemezken beni hiç edemez diye düşünürdüm.Bunu emin olun iyiliğiniz için söylüyorum.Avukatsanız bir an önce bu probleminizi halletmeniz gerekir, aksi takdirde çok fazla müşteri kaybedersiniz..
Kayınvalidenize de anne avukatların hepsi o kadar iyi kazanmıyor, benim kazandığım bize yetmeyebilir, hem ileride batabilirim sağlığımı kaybedebilirim.Ne olacağı belli olmaz, bu yüzden siz de çalışırsanız hem kendinize güveninizi, hem de geleceğinizin garantisini sağlayabilirsiniz tarzında bir konuşma yapabilirsiniz.
Bence eğer başka çıkar yolu yoksa eşinizin ailesi sizin aileniz sayılır yardımcı olun.Kadın genç sizinde büronuz varmış.Tek mi çalışıyorsunuz yardımcınız var mı ?Ona ufak ufak yapacak işler öğretseniz size işte yardımcı olamaz mı.Hem başkasına para vereceğinize sizde kalır kvdenize faydalı olursunuz.?
vallahi ben kayınvalidenizin durumuna çok üzüldüm gün göstermemişler resmen kadına. madem her şeye herkese inanıyor onu siz yoğurun. Sizin yanınızda cahil insanlarla muhatap ta olmaz hem. hayatta başka şeyler de olduğunu gösterin belli ki iyi niyetli biri sizde eğitimli birisiniz bence sizden çok şey öğrenecektir.
Buraya yazdiginiza göre cikis yolu bulamamissiniz,kendimi sizin yerinize koydugumda ,aynen sizin hissetiklerinizi hissederdim.Burada kilit rol esinizde,sizde degil .Madem annesi ,parasal yönden o bakacak ,siz olmasaydiniz da yine annesiyle o ilgilenecekti.O zaman vicdanen annesini sokakta birakamayacagi icin ve durumu yok,annesine de ayri bir ev madem acamiyor ,sizin yaninizda kalsa bile ,kendi maasinizdan kenara mutlaka para ayirin ,yani yetmiyor etmiyor dese bile esiniz ,asla gerekli ihtiyac disinda ekstra para vermeyin ,altin kural bu .Sizinle kavga eder ,niye maasinin hepsini eve harcamiyorsun diye,sonra surat yapar, bir süre sonrada anne ogul birlesir par.a yüzünden kavga edersiniz,ama en azindan o kadar okumusunuz güvenceniz olur.Yoksa ne kadar verirseniz o kadar harcanir yine yetmez,zaten bir kere vermeye alistirirsaniz,demezler ki ay ne kadar fedakar kendine almiyor ,kendine harcamiyor eve harciyor diye,tam tersi zaten vermeye mecburmusunuz gibi davranirlar.Sizde yillar sonra yine buraya yazar verdim verdim, hem param yok hem kiymetim dersiniz.Kisaca paranizi mutlaka biriktirin,hepsini eve harcamayin.
Önce sana kızacaktım.Benim işim,benim param,ben mi bakacağım diyorsun diye...
Senin paran değil,sizin paranız,eşler iyi günde kötü günde diyecektim.
Fakat önceki konunu okuyunca fikrim değişti.
Anladığım kadarıyla,kendine uygun olmayan bir eş seçmişsin.
Avukat kızımın dj le evlenmesini hiç istemezdim açıkçası.
Aşk da bir yere kadar.Hayatın gerçekleriyle yüzleşince başka kriterlerin önemi daha net anlaşılıyor.
Sorunun kayınvalidenin boşanması değil,yanlış evlilik olduğunu düşünüyorum.
Bugün karamsarım gerçi,moralini bozduysam kusura bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?