Ben öncelikle burada konunun özünü anlayıp problemin çözümüne yardımcı olmak yerine konu sahibine yoğun eleştiri yapan arkadaşlara birkaç birşey söylemek istiyorum şimdi ben zannetmiyorumki bu eleştiren arkadaşlar bir edebiyatçı gibi yorum yapsın topiklere burası özgür bir alan isteyen abartmadığı sürece istediği şekilde yazar eğer beğenmediysen okuma kardeşim hem okuyorsun hem de zaten sıkıntısı olan birine bir sıkıntı daha yapıyorsun nasıl bir zihniyet bu anlamış değilim hayır kadının zaten canı burnunda buraya nasıl yazdığını mı düşünecekti ay ğ'yi koymayı unutmuşum hemen ilave edeyim olmaz ben avukatım hiç yakışır mı bana böyle Mİ diyecekti lütfen yaa!!Neyse konuya geleyim ben şöyle düşündüm canım sen şimdi konuşacaksın ya bu konuşmayı hiç kalmama yönünde değilde düzenini kurana kadar seni misafir edelim gibi desen fakat bu sürecte evde yardımcı olacağına dair söz alsan kendisinden ve eşinden, hatta bebek bile düşüneblrsin belki destek olur sana zorlu günlerde yine bu süreçte her ay bir zarfa belli bir miktar para koyup biriktirmesi için hediye misali versen ve ona daha sonrasında bir iş bulup örn. dadılık uygun bir eve yerleştirsenz sanki sorun çözülür gibi tabi calışmak istemiyor olablr ama saf diyorsunz her söze kanar diyorsunuz az bir gaz vermeye bakar bu iş esas zor olan eşinizin inadını kırmak onu da yapabilirsiniz gibi geliyor mesleğiniz gereği ikna kabiliyetniz güçlü olmalı ve son birşey söyleyeyim bazen şer gibi görünende de hayır olabilir sizi cok iyi anlıyorum ama biraz akışına bırakmak gerek neticede ortada bir anne var!!Umarım yardımcı olmuşumdur..