eşinin dj olması garibime gitmedi yanlış anlama,daha önce burada bunu yazmadan alıntı yaptığım kişi dj deyince seni tanıyor olabileceği aklıma gelip dikkat çekmek istedim. ama anladığım kadarı ile burada başka yerlerede konu açıp orada belirtmişsin eşinin dj olduğunu ,diğer arkadaşlarda oradan biliyormuş. ben m amacım kimseyi mesleği ile yargılamak değil ki bu banada düşmez. yanlış anlaşılma için kusura bakma
Boyle bir durumda ben de bakilmali ,
sokaga atacak haliniz yok derdim,
ama sizin durumunuz cok farkli...
hep kadin ve erkegin birbirlerine destek olmasini,
senin paran benim param olmamasini savunurum
ama gelin gorun ki sizin evliliginizde somurmek kelimesi tam anlamiyla karsimizda ...
simdi arkadasim bir kere zaten esinin egitim seviyesi dusuk denk degilsiniz
buna ek olarak sorumsuz bir insan
babaya cekmis sanirim
siz cok iyi niyetlisiniz
hem esiniz, hem kayinvalideniz,
hem esinizin kardesleri tarafindan kurban seciliyorsunuz ...
kayinvalidenin calisacagi ise kadar siz dusunuyorsunuz
ama kimse yanasmiyor
kusura bakmayin herkes tarafindan somuruluyorsunuz
buna lutfen musaade etmeyin
cocuk da yokken bu iliskiyi bence yeniden gozden gecirin...
Bazen kuru kuruya sevmek gercekten cozum olmuyor
giden sizden gidiyor...
nafaka alabılıyor oda calısmadıgı ıcın.mahkemelerın hukmettıklerı mıktarları gorsenız zaten sasar kalırsınız.esı 2000 cıvarında bır maas alıyor mahkemenın bu maas uzerınden kv hukmedıcegı mıktar 300 max 400 cıvarında bır para bu parayla gecım ne mumkun.tazmınat davalarına gelınce tazmınata hukmedıldıgınde acılacak dava esınınde ole aman aman bır durumu olmadıgında 3.000 cıvarı olur onuda mahkeme fazla gorurse.yanı kv dede kusurlu bulunursa ındırılır.hanı esının ustune ev fln bısı olsa edınılmıs mal yada adamın malı var denılıp mıktar arttırılabılınırdı ama ole bır durumda var kpederım oyle bır adamkı aldıgı evı bıle abısının ustune yaptı.kımse hak ısteyemıyor.bosanma davası cekısmelı olucagı ıcın kpederımın kendını calısmıyor gosterme ıhtımalı bıle var.ole bır durumda dahada cıkılmaz hal alabılıyor olaylar.ısın mahkeme kısmı zaten ayrı bır trajedı.kımse sahıt oldumu bılmıyorum ama bosanma davasında haksız olan taraf cok daha fazla cırkınlesebılıyor.
sımdı bakıp bakmamak dıye takıldınız sanırım.gercekten vıcdansız bırı degılım.bende yanında olur destek olurum.ama herseyı benden beklemek nıye?ben 8 ay once bebegımı kaybettım.kurtaj oldum 14 haftalıktı yavrum.o donemde bıle bır sanıye merak edıp aramadılar benı.daha oncesınde kıstım vardı zaten ve eger bır an once hamıle kalıp bebek sahıbı olmazsam o trenıde kacırıcam.esımın sorumsuzlugu ustune eklendı.herseyı goze alıp ben yola cıktım.sımdı bunun yasanması agırıma gıdıyor.ben gene bebegımden uzaklasıcam neden yeterı kadar ımkan saglamadan bı yavruya nasıl zından edıyım hayatı.bebek ben kv esım aynı evde ben bebgım olunca bı sure evden ıdare ederım ıslerı dıye planlamalar yaparken herseyım alt ust oldu.hıc bı zor zamnımda benı bır kere ya arayıp nasıl oldun agrın varmı uzgunmusun uzulme bız yanındayız demeyen ınsanlara yardım edıcem.hamıle kalırsam eger kı belkıde hamıleyım suanda cesaret edıp test bıle yapamadım.zaten rısklı bır donem yasıcam oyuzden bole cıldırıp cumle bıle kuramıyorum agırıma gıdıyor.
Aslinda en iyisi - madem kv nasil olsa sizde yasayacak, sokakta kalacak hali yok - sizin bir an önce - insallah, Allah nasip ederse - bir cocugunuzun olmasi. Sonra siz ise gittikce kayinvalidenizde evde mecburen bakacak, madem calismaya niyeti yok, cocuk bakmaktan daha güzel bir is´mi olacak ona, birde torunu sonucta.
Calisamadiginiz süre boyuncada esiniz sizi 1300 milyon maasiyla gecindirsin bakalim, okadar güveniyorsa kendine.
Bence cok fazla zor durumda kalmassiniz, borc olur belki biraz, onu sonra calisinca geri öderseniz, ayrica en azindan sizin ailenizin durumu birazda olsun iyiymis, sizi ac acikta birakmazlar calismadiginiz bir kac ay boyunca. Ama- buna dikkat etmeniz gerekli- fedakarlikda yapmayin. Degmez. Kendi rahatiniza yine düskün olun, yine kendi hayallerinizi mümkün oldukca gerceklestirmeye calisin, hic birseyi ertelemeyin, imkaniniz oldukca hayatinizi yine yasayin.
Birde bir insanin tüm hayalleri gercek olmasada mutlu bir hayati olabilir, okadar kasmayin kendinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?