Temel sorunumuz görümcem:) kv kızından hep şikayetçidir kim olsa dert yanar ilk gördüğü kişiye bile !! ben bir kere sorunumu anlattım görümcemle ilgili bana cadaloz gibi davrandı..sonra anlamış yanlış yaptığını ama ben eski ben olamam bu da benim huyum. güvenim gitti ''hastasın sen'' dedi sonra aralarda arayıp nbr dedi ama bana inandırıcı gelmiyor.. va başka birsürü şeyde varEşin haber vermişse senin ekstradan telefon açıp davet etmene gerek yok bence..
Tabii temel sorununuz nedir bilmem..
yaa baak arayacak tabi eşşek gibi diye düşünmesini istemiyorum o potansiyelde bir kadın saygı saygı der kızında saygıdan eser yokturaile bireyi gibi değil evinize gelecek bir misafir gibi bakın, ve bence davet edin, "diş buğdayımız var buyurun gelin" demekle diliniz aşınmaz, ayrıca kendi olgunluğunuzu ve kalitenizi gösterin derim
Canim dünyanın en kötü insani olsa da sonucta kizi belki bi anda sok olup inanmak istememiştir. Olur ya hani bazi insanlar öyledir ve asla kabullenmezler. Ama ne güzel kv düşününce hatasini anlamis.Temel sorunumuz görümcem:) kv kızından hep şikayetçidir kim olsa dert yanar ilk gördüğü kişiye bile !! ben bir kere sorunumu anlattım görümcemle ilgili bana cadaloz gibi davrandı..sonra anlamış yanlış yaptığını ama ben eski ben olamam bu da benim huyum. güvenim gitti ''hastasın sen'' dedi sonra aralarda arayıp nbr dedi ama bana inandırıcı gelmiyor.. va başka birsürü şeyde var
bilmem inşallah ..sizin aranızdaki sorun ne olursa olsun onlar dede ve babaanneoğlunuz buyuyunce fotoğraflara bakıp eksik hissetmesin onları onlarda kendilerini eksik hissetmesin çünkü zamanın ne getirecegını bılemiyoruz belkide aranız düzelecek?
bunu böyle düşünme bir kere onu aile bireyi olarak görme bile, sadece evine gelecek bir misafir olduğunu düşün.yaa baak arayacak tabi eşşek gibi diye düşünmesini istemiyorum o potansiyelde bir kadın saygı saygı der kızında saygıdan eser yoktur
Canim dünyanın en kötü insani olsa da sonucta kizi belki bi anda sok olup inanmak istememiştir. Olur ya hani bazi insanlar öyledir ve asla kabullenmezler. Ama ne güzel kv düşününce hatasini anlamis.[/QU
ayyyy çok tatlısın yaabunu böyle düşünme bir kere onu aile bireyi olarak görme bile, sadece evine gelecek bir misafir olduğunu düşün.
üç-dört saat idare et. mesela onu gözünde zeka özürlü bir insan ve ya küçük bir çocuk olarak canlandır ve öyle olduğunu düşün, emin ol ki yaptıkları seni rahatsız etmez , acırsın bile ...
bu ona pek bişey kazandırmaz aksine sana kazandırır, öfke duymadığın için daha sakin olursun ve o günün tadını çıkartırsın,
sanki dünyada onlar gibisi yok herşeyin en iyisini en doğrusunu onlar bilirgokten dusmus gibi ne demek ? manasini bilmiyorum da
Ben yapıyorum ve çok işe yarıyorayyyy çok tatlısın yaaumarım yapabilirim. görümcem şimdi oğlumu kucağına alır kimseye vermez sanki tek o var..
gokten dusmus gibi ne demek ? manasini bilmiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?