Kv de kalmak

la_nina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
394
23
68
Eşiniz yokken kv nin evinde kalır mısnız arkadaşlar. ( eşinizle başka şehirde yaşıyorsunuz ve siz hem kendi ailenizin hem eşininizin ailesinin bulunduğu şehire yalnız gelmişsiniz)

gönlü olsun diye 1-2 gün kalabilirsin sonra da annemi özledim deyip anneni görmeye gidersin iki tarafa da adil davranırsın

Ben kaliyorum. Kayinvalidede bos bir oda var. Eskiden cocuk odasiymis, herkes evlenince bosalmis, yatak ve dolap var odada (yatak tek kisilikti biz cift kisilikle degistirdik) ve bebek karyolasi var. Odanin adi zaten sizin oda. Öyle derler hep. Ama odam olasaydi kalmak zor olurdu. Yani canim sikilinca yada uykum gelince rahatlikla gidebiliyorum.Ama tabi kk ile iliskinize de bakar. Nekadar ayri odaniz olsada anlasamiyorsaniz zor.

Eşimle birlikte 4 gün kaldık sonra eşim başka bi şehre gitti bende anneme geldim 6 gündür falan burdayım 3 gün sonra eşim geliyor. Senle gideriz dedim suçlu oldum.
Ayrı bi odA yok malesef benle abisi var evde bide kızkardeşi var. Gidersem salonda yatcam.

Son düzenleme:
açıkcası aranızdaki ilişkinin sıcaklığına bağlı diye düşünüyorum.geçen eşim şehir dışına çıktı normalde o gidince bendee kendi anneme giderim ama annemlerde yoktu bende evimde yalnız kaldım k.validem gel yalnız korkarsın v.s dedi bende korkamam kafamı dinlerim dedim orada kasılacağıma kendi evimde rahatıma bakarım sende annenlerin yanında daha rahat edersin gününde kısıtlıysa annende kal tabi eşin ne düşünüyor bu konuda o da önemli

esim de bende islerimizden oturu sik sik sehir disina konaklamali gitmek durumumda kaliyoruz ve ben bu sureclerde ne anneme nede kayinvalideme kalmaya gitmem benim bir yuvam var esim olmasada olsada artik benim evim burasi.cocukmuyuz sanki arkadaslar gidip annede kayinvalidede kalalim esler yok die.

tabiki çocuk deiliz ben yalnızlığı severim korkmam falan ama genelde kardeşimle eski günlerdeki gibi bi arada olmak hoşumuza gider eşim dönmeden de eve gelirim zaten

Oraya gidince kasım kasım kasılıyorum resmen ya. Diken üstünde oturuyorum. Onlarda bunun farkında ama gitmiyorum diye üzülüyorlarmış yada laf oluyormuş. Eşimde ben sana git demem ama durum böyle diyor.

Eşim varken bile kaskatı kesiliyorum..Bir de onsuz kalmak..
Allahım mecbur bırakmasın,muhtac etmesin..Eşimin yokluğunu bana göstermesin..
Onlarla yüz-göz etmesin..
Tek başıma parçalarlar beni..

Oraya gidince kasım kasım kasılıyorum resmen ya. Diken üstünde oturuyorum. Onlarda bunun farkında ama gitmiyorum diye üzülüyorlarmış yada laf oluyormuş. Eşimde ben sana git demem ama durum böyle diyor.
anlaşılan o ki eşine bu durum söylenmiş ama yanlış ben böyle dolduruşları çok tehlikeli buluyorum. madem kasık kasım kasılıyosun gitme öyle alışsınlar şimdi gidersen sonra hep beklerler yada son 1 gün git.
hayatımız hep o ne ister hakkımızda ne der laf olur mu diye geçiyor aslında önemli olan bizim ne istediğimiz.

bu arada bende k.pederimin yanında rahat edemeyeceğimi düşünüyorum ee bi de kaynım var ne gerek var ki zorunlu gibi..

Benim eşim yurtdışında çalışıyor. Bayramda yalnızdım. yaşadıkları şehre gittim tek başıma. 3 gün kaldım. Çok mutlu olmuşlardı. Günübirlik ailemle ziyaret eder dönerim diye beklemişler. Kalmama şaşırdılar. Bu yüzden çok güzel ağırladılar. Pikniğe falan gittik. her gün sevdiğim yemeklerden yaptılar. Akrabaları zyaret ettik. İyi ki gitmişim dedim. Eşim bile ne işin var diye gülüyodu :) Bir kere kal geçer kasılmaların. Görümce yok bizde. Tek oğulları da yurtdışında olunca belki beni sahipleniyolar böyle bilmiyorum. Ama arada gidip gönüllerini yapmak lazım.
Ama onların böyle konuşmaları da yanlış. Kendini rahat hissetmemeni anlayışla karşılayıp, direk yüzüne samimiyetle böyle bir şeyi teklif edebilirlerdi. Bizde de kal. Senle vakit geçirmek istiyoruz gibi.
Bir kaç kere git de gönülleri olsun canım. Eşin de mutlu olur..

Çok haklısın. Kv bana bişey demez ama içten içe bozuluyor. Eşime bize gelmiyor demesinden de belli oluyor.

Çok haklısın. Kv bana bişey demez ama içten içe bozuluyor. Eşime bize gelmiyor demesinden de belli oluyor.
eşinle aranı bozma bu konu yüzünden ama k.validen madem seni çok istiyor eşine fişteklemek yerine sana kızım bi günde bizde kal desin

Aslında tek kv ve kp olsa iyi de eşimin abisi ve görümcemde var. Görümcemle pek anlaşamadık abisininde düğünden beri bizle sorunu varmış konuşmuyor benle. Eşimle de işi olduğu zaman konuşuyor sadece. Benimde ayrı bi odam olmayıp salonda kldığım için kendimi acaip hissdiyorum. Bizde de kal dedi kv bana. Bende olur inşallah dedimm:)

7 sene kadarcik kaldim:)esim isi nedeniyle hafta sonlari yada ayda bir gelirdikv surekli esimi doldururdu sagolsun hayati burnumdan getirmede uzerine yoktur kv min.hatta birkeresinde evde kaliyim deyince 4 aylik hamileyken kp telde bir daha bu eve gelmiceksin diye kovmustucok zor kalmak hergece aglardim dua ederdim bu iskence bitsin diyeama sizinki kisaymis caniniz ne isterse onu yapin bosverin baskasini.siz bisey yapmasanizda derler de derler.

eşinle aranı bozma bu konu yüzünden ama k.validen madem seni çok istiyor eşine fişteklemek yerine sana kızım bi günde bizde kal desin

Bizde kal dedi bende olur inşallah dedim. Ama arkamdan eşime demiş bizde kalmıyor bizde onun ailesiyiz diye

tabiki çocuk deiliz ben yalnızlığı severim korkmam falan ama genelde kardeşimle eski günlerdeki gibi bi arada olmak hoşumuza gider eşim dönmeden de eve gelirim zaten
yorumum pek yapici olmamis okuduktan sonra farkettim kusura bakmayin.ben bu kalma olaylarini pek sevmiyorum belkide bu yuzden biraz kati goruse sahibim.

Biz de ailelerimizden farklı şehirdeyiz eşimle gittiğimizde bir gün orda kalıyor sonra kendi ailemin yanına geçiyordum eşim yoksada yine kendi ailemde kalıyordum çocuk olunca mecburen orda dabiraz daha kalmaya başladık ama kv anlayışlıdır saolsun lafını etmez eşim de bir iki kez bişey söyleyecek oldu baktı arıza yapıyorum vazgeçti sonuçta bende ana kuzusuyum eşimde gelsin benle ailemde kalsın bende onun kadar gidip kalayım dimi ama

Eşiniz yokken kv nin evinde kalır mısnız arkadaşlar. ( eşinizle başka şehirde yaşıyorsunuz ve siz hem kendi ailenizin hem eşininizin ailesinin bulunduğu şehire yalnız gelmişsiniz)

eşimin aileside benim ailemde aynı şehirde. annemle aynı semtte hatta ama gece eşim gelmiycekse yine evimde kalırım. kitlerim kapımı uyurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…