esim de bende islerimizden oturu sik sik sehir disina konaklamali gitmek durumumda kaliyoruz ve ben bu sureclerde ne anneme nede kayinvalideme kalmaya gitmem benim bir yuvam var esim olmasada olsada artik benim evim burasi.cocukmuyuz sanki arkadaslar gidip annede kayinvalidede kalalim esler yok die.açıkcası aranızdaki ilişkinin sıcaklığına bağlı diye düşünüyorum.geçen eşim şehir dışına çıktı normalde o gidince bendee kendi anneme giderim ama annemlerde yoktu bende evimde yalnız kaldım k.validem gel yalnız korkarsın v.s dedi bende korkamam kafamı dinlerim dedim orada kasılacağıma kendi evimde rahatıma bakarım sende annenlerin yanında daha rahat edersin gününde kısıtlıysa annende kal tabi eşin ne düşünüyor bu konuda o da önemli
tabiki çocuk deiliz ben yalnızlığı severim korkmam falan ama genelde kardeşimle eski günlerdeki gibi bi arada olmak hoşumuza gider eşim dönmeden de eve gelirim zatenesim de bende islerimizden oturu sik sik sehir disina konaklamali gitmek durumumda kaliyoruz ve ben bu sureclerde ne anneme nede kayinvalideme kalmaya gitmem benim bir yuvam var esim olmasada olsada artik benim evim burasi.cocukmuyuz sanki arkadaslar gidip annede kayinvalidede kalalim esler yok die.
açıkcası aranızdaki ilişkinin sıcaklığına bağlı diye düşünüyorum.geçen eşim şehir dışına çıktı normalde o gidince bendee kendi anneme giderim ama annemlerde yoktu bende evimde yalnız kaldım k.validem gel yalnız korkarsın v.s dedi bende korkamam kafamı dinlerim dedim orada kasılacağıma kendi evimde rahatıma bakarım sende annenlerin yanında daha rahat edersin gününde kısıtlıysa annende kal tabi eşin ne düşünüyor bu konuda o da önemli
anlaşılan o ki eşine bu durum söylenmiş ama yanlış ben böyle dolduruşları çok tehlikeli buluyorum. madem kasık kasım kasılıyosun gitme öyle alışsınlar şimdi gidersen sonra hep beklerler yada son 1 gün git.Oraya gidince kasım kasım kasılıyorum resmen ya. Diken üstünde oturuyorum. Onlarda bunun farkında ama gitmiyorum diye üzülüyorlarmış yada laf oluyormuş. Eşimde ben sana git demem ama durum böyle diyor.
anlaşılan o ki eşine bu durum söylenmiş ama yanlış ben böyle dolduruşları çok tehlikeli buluyorum. madem kasık kasım kasılıyosun gitme öyle alışsınlar şimdi gidersen sonra hep beklerler yada son 1 gün git.
hayatımız hep o ne ister hakkımızda ne der laf olur mu diye geçiyor aslında önemli olan bizim ne istediğimiz.
bu arada bende k.pederimin yanında rahat edemeyeceğimi düşünüyorum ee bi de kaynım var ne gerek var ki zorunlu gibi..
eşinle aranı bozma bu konu yüzünden ama k.validen madem seni çok istiyor eşine fişteklemek yerine sana kızım bi günde bizde kal desinÇok haklısın. Kv bana bişey demez ama içten içe bozuluyor. Eşime bize gelmiyor demesinden de belli oluyor.
Benim eşim yurtdışında çalışıyor. Bayramda yalnızdım. yaşadıkları şehre gittim tek başıma. 3 gün kaldım. Çok mutlu olmuşlardı. Günübirlik ailemle ziyaret eder dönerim diye beklemişler. Kalmama şaşırdılar. Bu yüzden çok güzel ağırladılar. Pikniğe falan gittik. her gün sevdiğim yemeklerden yaptılar. Akrabaları zyaret ettik. İyi ki gitmişim dedim. Eşim bile ne işin var diye gülüyodu :) Bir kere kal geçer kasılmaların. Görümce yok bizde. Tek oğulları da yurtdışında olunca belki beni sahipleniyolar böyle bilmiyorum. Ama arada gidip gönüllerini yapmak lazım.
Ama onların böyle konuşmaları da yanlış. Kendini rahat hissetmemeni anlayışla karşılayıp, direk yüzüne samimiyetle böyle bir şeyi teklif edebilirlerdi. Bizde de kal. Senle vakit geçirmek istiyoruz gibi.
Bir kaç kere git de gönülleri olsun canım. Eşin de mutlu olur..
eşinle aranı bozma bu konu yüzünden ama k.validen madem seni çok istiyor eşine fişteklemek yerine sana kızım bi günde bizde kal desin
Eşiniz yokken kv nin evinde kalır mısnız arkadaşlar. ( eşinizle başka şehirde yaşıyorsunuz ve siz hem kendi ailenizin hem eşininizin ailesinin bulunduğu şehire yalnız gelmişsiniz)
yorumum pek yapici olmamis okuduktan sonra farkettim kusura bakmayin.ben bu kalma olaylarini pek sevmiyorum belkide bu yuzden biraz kati goruse sahibim.tabiki çocuk deiliz ben yalnızlığı severim korkmam falan ama genelde kardeşimle eski günlerdeki gibi bi arada olmak hoşumuza gider eşim dönmeden de eve gelirim zaten
Eşiniz yokken kv nin evinde kalır mısnız arkadaşlar. ( eşinizle başka şehirde yaşıyorsunuz ve siz hem kendi ailenizin hem eşininizin ailesinin bulunduğu şehire yalnız gelmişsiniz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?