Kv dem yatıya gelecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Artık kp kv göç sezonu başlar
Bizim ki geçen sene o kadar gelcem de gelcem dedi durdu.şu gün geliyom bu ay geliyom derken gelemedi.o kadarda gel dedim halbusamki gelme desem gelirdi demekki.
Bu sene kesin gelcek.

Geçen gelişi öyleydi. Tadi kaçtı zaten anladı gitti. Ben de artık çekemiyorum ki . 40 yaşındayım bu arada. Gençlikte çekiliyor bunlar.
Valla gencligimde bir yılda 6 ay kendi kocamla aynı evde kalmisligim yok...hayır başlığı gören de sizin 5/10 gün KV katlanamadiginizi düşünecek.Bildigin ikameti size taşımis KV

Misafir olan kv niz .Kardesinin evine misafirlige gidip biraz kalıp size donebilir yada aksam döner .Kardesi garipmis niye evine cağirmiyor .
Ben olsam misafir olsn sensin niye evine cagirmiyor diye soylerim kv ye

Kuzum 6 ay kalan misafirin olunca, ve tekrar geleceğini duyarsan burada buluşalım. Bakalım nasılmış 6 ay evde oh be deyip oturmamak. Kocanla yalnız kalıp konuşamamak.

Benim altı aylık misafirim olmadı ama demişim ki sonunda uzun kalırsa yine surat asarsın belli edersin diye. Sadece gelecek olan misafir için (yemeğe gelecek olanlar) bana sormadan davet edemez tavrı bana tuhaf geliyor dedim. Sanki sinirini benden çıkarmışsın :) rahatlayacaksan hırsını alamadıysan biraz daha söylen darılmam valla

Kv altımda oturuyor gelme gitme sorunum yok hep birlikteyiz ben napayım

4826483726489. Soyleniyor sanirim. Ev kisilerin ozel yasam alanidir. Ozellikle evliligin ilk yillarinda kv kp kayin gorumce bacanak elti vs nezaket kurallari cercevesinde ziyaretlerde bulunmalidir. Kisinin evi yemegi yastigi yorgani konforu insanligi erkenden tuketiliyor. Gercekten muhtac olundugunda kalmiyor iyi gecimler. Eliniz ayaginiz tutarken gelinin evine gitmekten memlekete suruklemekten, hizmetci eylemekten baska hobiler bulun ey kayinvalideler. Yapin bunu.

kaynanamlar bayramdan sonra uc dort gun kadar kalcaklar gelip, ben simdiden gunler nasil gecicek diye düşünüyorum

alti ay olsa bavulu alir sen rahatsız olma ben kendim giderim derim heralde

kaynanamlar bayramdan sonra uc dort gun kadar kalcaklar gelip, ben simdiden gunler nasil gecicek diye düşünüyorum

alti ay olsa bavulu alir sen rahatsız olma ben kendim giderim derim heralde

Geçen gelişi öyleydi. Tadi kaçtı zaten anladı gitti. Ben de artık çekemiyorum ki . 40 yaşındayım bu arada. Gençlikte çekiliyor bunlar.
25 yaşındaydım yine çekemiyordum 32 oldum aynı. Yaşla hiç ilgisi yok bence,sınırınızı belirleyin baştan,gelmesin o kadar

Esimin annesi de olsa kimse evime gelip alti ay kalamaz.ben bu konuda katiyim ozgurlugum kisitlandigi an deliririm.
Misafir geleceklerse dogru duzgun gelip gitsinler.bakima ihtiyaci olan varsa kendi evinde bakici tutulur biz de ilgileniriz.
Ben evimde esim ve cocuklarim disinda uzun sure kimseye tahammul edemem.
Konu sahibi sizi cok hakli buldum kesinlikle esinizle konusun simdiden.

Canım 6 ay kalmıştı geçen geldiğinde. Ilk önce sorun yok diye düşünmüştüm sonra baktım evin hanımı o olmuş
Çok kalmış gerçekten, evet eşinizin annesi iki tarafinda ailesi gelip kalabilir vs vs. Ama şu da bir gerçek ki hiçbirimiz bu kadar uzun misafirlikten haz etmeyiz. Benimde KV ve kardeşi gelip kalmışlar di çok önceden ellerini hiçbirşeye surmediler sabah öğle akşam yemek hazırlama, yatak indir kaldır, sosyal hayatım bitti, eşimle karı koca münasebeti bitti. Gerçekten çok zor oldu yoruldum , usandım. Elimden geleni yaptım asla memnun olmadığımi belli etmedim ama Allah biliyor gittiklerinde özgürlüğüme kavuştum diye ustumden yük kalkti

Bende anlamıyorum , kendi yatağın, her zaman uzandigin koltuğun , mutfağın dururken uzun misafirlik niye ? İnsanin evi gibisi var mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…