Kv derdi

Ays111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
55
23
3
36
Merhaba. Ben uc yillik evliyim. Canimi sikan bir olayi sizinle paylasmak istiyorum. Biz esimle sık sık uzun yuruyuslere cikariz. Dun yuruyuse ciktigimizda esim annemi arayim bi napiyormus dedi. Tabiki ne yapiyorsunuz diye bizi sordu. Esim soyledi. Tamam ben de geliyim dedi. Kalkti geldi. Gelsin tamam bisey yok bunda ama her planimiza dahil oluyor. Biz spor icin hizli yuruyoruz arkada kaliyor esim hizli gidiyor ben arada kaliyorum. Benim annem hayatta degil. Kucuk yasta kaybettim. Genelde yaptigi seyi yine yapti. Esimden icin benim kucuk oglum bu annesinin kuzusu. Annenin gozunde evlat hic buyumez insanin annesi olunca boyle iste falan filan. Kasti mi yapiyor artik bilmiyorum. Ucumuz yanyana yururken de esimin elini tutuyor ara ara. Cimlerde oturuyorsak eger istersen dizime yatabilirsin oglum diyor. Gorumcem oldu olacak ayaginda salla anne dedi. Olur isterse onu da yaparim diyor. Oglum degil mi anneyim ben yaparim dedi.

Sehirdisina gidecektik oraya da geldi ben de geliyim diye gecen hafta. Kizinin yani gorumcemin yasadigi sehre gittik ama baska bir yerde kalacaktik butun planimiz belliydi takildi geldi. O kizinda kaldi biz de esimle ayarladigimiz yerde. Orda gunumuz dolunca gelecegiz yaniniza dedik. Cok yakin degildi cunku. Heegun on kere aradilar gelmeyecek misiniz diye. Guya tatil yaptik burnumuzdan geldi. Beni buraya biraktiniz siz geziyorsunuz gelin bizi de gezdirin. Ben de sizle kaliyim. Daha neler neler. Ustelik kocasi da yaninda yalniz degil yani. Kv nin de gorumceminde kocalari yanlarinda . Ne yaptik ne yedik nerde gezdik hersey cok onemli onlar icin. Herseyi sorarlar. Neye ne kadar para harcadik. Hayatimizdaki herseyi sormak gorevi sanki.

Iki gun once yuruyusten donerken ben solusyon alacaktim. Bi iki yerde bulamadik. Sonra kv den ayrildik. Eve geldik. Gelirken buldum aldim. Esimi aradi ne oldu bulabildiniz mi kaca aldiniz. Sonra bir de sohbet muhabbet. Daha yeni ayrildik ya. Hergun arayip gununun ozetini verir. Esimden de aynisini bekler. Gorumcemle de ayni. Her adimi bilmek niye. Cok canimi sikiyor gercekten.

Hakikaten annem olmadigi icin ben mi bilmiyorum. Normal mi arkadaslar bunlar. Biz artik evliyiz baska bir aileyiz. Bi resmiyet olmamali mi.

Annenize allah rahmet eylesin
Normal değil davranıslari
Çocuk gbi davranıyorlar eşinize
Eşiniz de alıstıgı için garip gelmıyordur
Ben olsam ben de sıkılırdım
İşk evlendiğimizde benzer durumları biz de yasadık ama biz allahtan farklı sehirdeyiz
3 sene oldu son bir senedir resmiyet geldi şükür
Artık birsey sormazlar
Ama ben de cok cinnet gecirdim
İş eşinizde bitiyor
Ama erkeklere göre malesef garip bir durum olmuyor
Biri annem biri kardesim der
Sen abartıyor olursun
Sana tavsiyem eşine yansıtma bıu fikirlerini yoksa daha cok ailesine itersin

Esinle konus canim . Hersey onlarda bitiyor. Kayinvalideler maalesef herseyi merakediyor da seninki abartmis ama siz karsi koymadikca bu devam eder

Bana abartı geldi bu tavırları, mesafe koyun. Rahatsızlığınızı eşinize dile getirin, seninle zaman geçirmek istiyorum ama sürekli aramaları, planımıza katılmaları hoşuma gitmiyor deyin.

Ayy çok abartmış. Normal değil tabiki kıskançlık resmen. Niye haber veriyorsunuz ki eşine tembihle basın gidin niye haber vermediniz derse biz artık aileyiz dersiniz.

Eşiniz kırmadan kızmadan tepki vermeyi öğrenmeli.
Siz yaparsaniz kötü olursunuz eşinizlede aranız açılabilir
Kv anne vurgusu yapıp durması kırıcı gerçekten.
Bi daha söylediğinde "annem olmadığı için bilemem tabi"deyin bakalım devamı gelecek mi
Gelirse kasıtlidır.
Allah rahmet eylesin anneciğinize

Aile ile resmiyet diye birşey olmaz ama biraz mesafe size hava aldırır:işsiz:neden herşeyin fiyatını söylüyorsunuz aldık işte diyin geçin ısrar ederse ben sevmiyorum söylemeyi dersiniz bir iki derken bırakır sormayı. Bu arada yürürken elini tutabilir dizime yat oğlum diyebilir bunları ben normal görüyorum. Ama tatile gidince bizi de alın gezdirin bizi de demeleri çok absürt olmuş.

kocan annesini aramasa haberi olmayacaktı.aramasına engel olsaydın:KK66:

Merhaba. Ben uc yillik evliyim. Canimi sikan bir olayi sizinle paylasmak istiyorum. Biz esimle sık sık uzun yuruyuslere cikariz. Dun yuruyuse ciktigimizda esim annemi arayim bi napiyormus dedi. Tabiki ne yapiyorsunuz diye bizi sordu. Esim soyledi. Tamam ben de geliyim dedi. Kalkti geldi. Gelsin tamam bisey yok bunda ama her planimiza dahil oluyor. Biz spor icin hizli yuruyoruz arkada kaliyor esim hizli gidiyor ben arada kaliyorum. Benim annem hayatta degil. Kucuk yasta kaybettim. Genelde yaptigi seyi yine yapti. Esimden icin benim kucuk oglum bu annesinin kuzusu. Annenin gozunde evlat hic buyumez insanin annesi olunca boyle iste falan filan. Kasti mi yapiyor artik bilmiyorum. Ucumuz yanyana yururken de esimin elini tutuyor ara ara. Cimlerde oturuyorsak eger istersen dizime yatabilirsin oglum diyor. Gorumcem oldu olacak ayaginda salla anne dedi. Olur isterse onu da yaparim diyor. Oglum degil mi anneyim ben yaparim dedi.

Sehirdisina gidecektik oraya da geldi ben de geliyim diye gecen hafta. Kizinin yani gorumcemin yasadigi sehre gittik ama baska bir yerde kalacaktik butun planimiz belliydi takildi geldi. O kizinda kaldi biz de esimle ayarladigimiz yerde. Orda gunumuz dolunca gelecegiz yaniniza dedik. Cok yakin degildi cunku. Heegun on kere aradilar gelmeyecek misiniz diye. Guya tatil yaptik burnumuzdan geldi. Beni buraya biraktiniz siz geziyorsunuz gelin bizi de gezdirin. Ben de sizle kaliyim. Daha neler neler. Ustelik kocasi da yaninda yalniz degil yani. Kv nin de gorumceminde kocalari yanlarinda . Ne yaptik ne yedik nerde gezdik hersey cok onemli onlar icin. Herseyi sorarlar. Neye ne kadar para harcadik. Hayatimizdaki herseyi sormak gorevi sanki.

Iki gun once yuruyusten donerken ben solusyon alacaktim. Bi iki yerde bulamadik. Sonra kv den ayrildik. Eve geldik. Gelirken buldum aldim. Esimi aradi ne oldu bulabildiniz mi kaca aldiniz. Sonra bir de sohbet muhabbet. Daha yeni ayrildik ya. Hergun arayip gununun ozetini verir. Esimden de aynisini bekler. Gorumcemle de ayni. Her adimi bilmek niye. Cok canimi sikiyor gercekten.

Hakikaten annem olmadigi icin ben mi bilmiyorum. Normal mi arkadaslar bunlar. Biz artik evliyiz baska bir aileyiz. Bi resmiyet olmamali mi.
Normal degil ya ne o öyle.
Esine boyle anlat tatli tatli ve her plani haber vermeyelim üzülmesin o da bizde dersin.

Normal degil !! Cok gicik bi kadinmis canim ya. Parasini omu veriyo sanki. Benim Annem babamla koye gitti, kadina gunlerdir ulasamiyorum. Sabah msjimi okumus. Hemen aradim. Napiosun insan bi arar dedim. Yaaa gezmekten zamanimmi var napim siz napiosunuz, yemek yedinizmi dio. Yoo ac geziyoz 1 haftadir :D

Okurken boguldum inanin. Benim kv de böyle. Sürekli ensemde hissediyorum kadini bizden uzakta yasasa bile. Esim sabah kalkiyor ben kahvalti hazirlamaya geciyorum o annesini ariyor ilk dakikada... bende ayni durumdayim ve ne yapcagimi sasirdim. Insan ayrilmayi bile düsünüyor... kusura bakma yardimci olamadim sanada:KK43:

Annenize Allah rahmet eylesin..
Hadsizin teki işte hiç üzme kendini.
Sen arandaki seviyeyi koy canım yoksa ileride çok başın yanar. Hele çocuk oldu mu iyice yapışır size bu!

Kv eşinizi sizden deli gibi kıskanıyor. sizi de en hassas yerinizden vurmaya çalışması ayrıca kötü.
Eşiniz böyle olur olmadık laflar ettiğinde annesine bir şey demiyor mu?
O böyle davranırsa siz de bir sonraki seferde annesi arayıp gelmek istediğinde kocanıza "ben baş başa vakit geçirmek istiyorum, gelmesin " diyin.
Sadece kıskansa neyse... elinde değil kadın paylaşamıyor oğlunu, aralarında sağlıksız bir ilişki var deriz. ama resmen sırf sizi üzmek için o lafları ediyor.

Normal degil ozellikle anneninizin olmayisini bile bile boyle laflar etmesi cok ayip benim bile icim acidi :KK43:
Esinizin duruma mudahale etmesi lazim heryere tasimasin annesini
Esim icin bi sikinti yok ki. Hatta babasini hic sevmez esim. Annesi onunla olmasin surekli cani sikilmasin diye hep yanimizda olsa daha mutlu olur. Bu konuda tek basimayim yani.

Kv eşinizi sizden deli gibi kıskanıyor. sizi de en hassas yerinizden vurmaya çalışması ayrıca kötü.
Eşiniz böyle olur olmadık laflar ettiğinde annesine bir şey demiyor mu?
O böyle davranırsa siz de bir sonraki seferde annesi arayıp gelmek istediğinde kocanıza "ben baş başa vakit geçirmek istiyorum, gelmesin " diyin.
Sadece kıskansa neyse... elinde değil kadın paylaşamıyor oğlunu, aralarında sağlıksız bir ilişki var deriz. ama resmen sırf sizi üzmek için o lafları ediyor.
Dun hicbirsey dememdim. Bana bakip konusuyor bana anlatiyor bir de. Moralim bozuldu sustum. Esim farkinda bile degil. Onun annesi bir melek.

Annenize Allah rahmet eylesin..
Hadsizin teki işte hiç üzme kendini.
Sen arandaki seviyeyi koy canım yoksa ileride çok başın yanar. Hele çocuk oldu mu iyice yapışır size bu!
Ben de ondan korkuyorum. Bir de cocuk baskilari vardi ama nedendir bilmiyorum bi suredir pek lafini acmiyorlar. Cocugumuz oldugunda bize yerlesmeye kalkar herhalde.

Eşin bişey demiyor mu? Hiç normal değil durum çünkü
Esim boyle gormus. Onun icin ilginc bir durum yok ki. Hersey normal. Olur da konusunu acarsam bir de ben kiskanc olurum ustune. Cunku istiyor ki annesi daha cok bizimle vakit gecirsin. Sikilmasin. Babasiyla kalmasin.

Back
X