Bunlar nasıl insanlar biliyo musun, sözümde mürdüm renk elbise giydim. Yana yakıla elbisemin renginden buldular sözde üçümüz aynı renk benzer elbiselerdeydik ayrıca ikimizde sarışınız, bildiğin klonlu gibi dolaştık.
Nişanımda ben nişanlığımı 1400 tlye kiraladım 1700 tl ye elbise aldı (tarlantanlıydı elbisesi) O kadar uyarmama rağmen daha ne diyeyim
Benim düğünümde doğurmuş olcak ne yazıkki o onu dile getirdiyse kesin giyer
Yok canım kuzen
Benim kefenim ondan daha beyaz olmalı ay içine cep mi diktirsem
Ay valla ben çoğul yazdığımın bile farkında dğeilimO değil danası neyse anası da o teyzem de nişanda nişanlığımın renginde elbise alıyodu alma dedim bana bak Durch ben küçük teyzenin düğünde beyaz giydim seninkinde de giyerim
Şeytani demeyeydin eyiydi.
Valla ben kıl olurdum ve bunu uygulardım şahsen
konu sahibi yaptığı saçma ama bence mesele çıkarma bırak takılsın kafasına göre.. büyüklük sende kalsın. ama sen de hayatının hiçbir döneminde evinin içine karıştırma kaynanayı. ne güzel peşin peşin göstermiş kendini, niyetini.. hayatından uzak tut, mesafeni hep koru. düğünde de gelsin beyaz elbisesi ile, millet gülüp bol bol dedikodusunu yapar o kadar. yoksa kimse karıştırmaz gelin hangisi diye... sen bu günlerinde bol bol eğlen, mutlu ol. böyle kv için bir dakika canını sıktığına değmez
Düğününe gelip kuzenini yolasim geldi.Sözümde çok cırladım ağladım konuşmadım ama o gün üzüldüğümle kaldım. Baktım olmuyor bakmadım bende fotoğraflarını özelden atarım ben sana giyeceği elbisenin
KK olarak toplanıyoruuuuuzzDüğününe gelip kuzenini yolasim geldi.
ben yapamam ya seviyorumda kendisini ne yapsada :)
bide kendisine düğün yapılmamış o yüzdende pek ses cıkartmak istemiyorum
puhahauçuş uçuş kısmına ben de takıldım, sana prenses model alalım anne de, bakalım ne dicek
Ayy yazik ama üzüldüm simdi kadina.ben yapamam ya seviyorumda kendisini ne yapsada :)
bide kendisine düğün yapılmamış o yüzdende pek ses cıkartmak istemiyorum
E sünnet yapsalarmış, orada hevesini alsaymış. Çok komik olacak beyazlı kayınvalide.
Ben olsam söylerim. Anne bu sünnet değil yapma gözünü seveyim... Anne herkes güler sonra bari pastel renkli giyin... Oldu olacak aynı model yapalım...
Ayy yazik ama üzüldüm simdi kadina.
Birak hic seslenme o zaman icinde kalmistir kimse seninle onu karistirmaz merak etme.
Bu gözler burda gelinlik giyen (sözde tuvalet )elti bile gördü. Kim gelin biz bilemedik .
Kayınvaliden de giyse ondan öte geçemez zannımca :))))))
yorumları okudukça fark ettim. kadını seviyorsun. ve düğünü olmamış gözünde kalmış. o yüzden saçmalıyor istemsizce. kına yapacak mısınız?? yani kınada giysin o vakit. kimse de gülmez. ya da diyiverin ki belki erkek torununuz olur. sünnetinde gelinli kaynanalı giyeriz falan diye.
ben eltimin kınasında pudra giyecektim. hani pudra rengi çok tercih ediliyor belki kınasında pudra giyer ayıp olur diye gittim kahverengi giydim. zira hiçbir gelin kahverengi tercih etmez diye düşündüm
Bırak kendini rezil etsin. Ama sonradan olacakların ipucu olmasın bu hareket?evet benim düğünümde yani onun gözünde sanırım onların düğünde
Bırak kendini rezil etsin. Ama sonradan olacakların ipucu olmasın bu hareket?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?