KV düğünde beyaz elbise istiyor.

evlendiğim gün ve kına günüme dair tek pişmanlığım ne biliyor musun? olay çıkmasın diyerek sustuklarım.. eğer söz ve nişan gününde sustuğun gibi kına ve düğünde de susarsan ilerde çok hırslanırsın. ben olsam uyardığım halde aynı devam eden kişi olursa olsun samimiyetle söylüyorum kovardım. insan şu hayatta kaç kere evleniyor? 5 mi 7 mi kaç yani?

konu sahibi yaptığı saçma ama bence mesele çıkarma bırak takılsın kafasına göre.. büyüklük sende kalsın. ama sen de hayatının hiçbir döneminde evinin içine karıştırma kaynanayı. ne güzel peşin peşin göstermiş kendini, niyetini.. hayatından uzak tut, mesafeni hep koru. düğünde de gelsin beyaz elbisesi ile, millet gülüp bol bol dedikodusunu yapar o kadar. yoksa kimse karıştırmaz gelin hangisi diye... sen bu günlerinde bol bol eğlen, mutlu ol. böyle kv için bir dakika canını sıktığına değmez

Ay çok fenalar ya gerçekten. Nasıl bir fesatlıktır yüzsüzlüktür bu.

tavsiyeler için teşekkürleerr karıştırmamaya calışıcam ama pek uzak kalmak istiyceğini sanmıyorum başlarda gelin alıyo diye hevesli diyodum ama kendisi içinmiş o hevesi

ben yapamam ya seviyorumda kendisini ne yapsada :)
bide kendisine düğün yapılmamış o yüzdende pek ses cıkartmak istemiyorum

E sünnet yapsalarmış, orada hevesini alsaymış. Çok komik olacak beyazlı kayınvalide.
Ben olsam söylerim. Anne bu sünnet değil yapma gözünü seveyim... Anne herkes güler sonra bari pastel renkli giyin... Oldu olacak aynı model yapalım...

ben yapamam ya seviyorumda kendisini ne yapsada :)
bide kendisine düğün yapılmamış o yüzdende pek ses cıkartmak istemiyorum
Ayy yazik ama üzüldüm simdi kadina.
Birak hic seslenme o zaman icinde kalmistir kimse seninle onu karistirmaz merak etme.

ay nası küser biliyo musun bunları desem.
neyse nişanlımla konusurum o elbise almaya gittikelrinde olmaz der

Ayy yazik ama üzüldüm simdi kadina.
Birak hic seslenme o zaman icinde kalmistir kimse seninle onu karistirmaz merak etme.

işte bende o yüzden bu kadar yumusak tepki verdim giymemiş giymek istiyodur şans bu ya o da bana denk geldi.
en büyük cocuguyla evlenince tabi

Bu gözler burda gelinlik giyen (sözde tuvalet )elti bile gördü. Kim gelin biz bilemedik .
Kayınvaliden de giyse ondan öte geçemez zannımca :))))))

yorumları okudukça fark ettim. kadını seviyorsun. ve düğünü olmamış gözünde kalmış. o yüzden saçmalıyor istemsizce. kına yapacak mısınız?? yani kınada giysin o vakit. kimse de gülmez. ya da diyiverin ki belki erkek torununuz olur. sünnetinde gelinli kaynanalı giyeriz falan diye.
ben eltimin kınasında pudra giyecektim. hani pudra rengi çok tercih ediliyor belki kınasında pudra giyer ayıp olur diye gittim kahverengi giydim. zira hiçbir gelin kahverengi tercih etmez diye düşündüm

seviyorum evet aynı evde oturmayı teklif ettiler kabul etmedim hiç sorun yapmadılar hareketlerinde bi değişklik olmadı şimdi bedne kırmak istemiyorum istediği olsun istiyorum..
ama bi yandan da saçma şimdi göz ardı edemem bunu
ay evet keske o da düşünse farklı renk secse

Bırak kendini rezil etsin. Ama sonradan olacakların ipucu olmasın bu hareket?

bende farkındayım daha bunun mobilya secimi gelinlik secimi ev seçimi vs vs bi sürü sey var içinde kalmış seyleri bende yaşamak istemez umarım

Ebeveynlerin yaşayamadıklarını çocuklarında yaşamaya çalışmalarını doğru bulmuyorum. Hoşlanmıyorum da bu durumdan. Ama kayınvalideniz gelin ile karıştırılmayacağından pek sıkıntı olmaz belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…