- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Giysin ne olacak.kızlar merhaba,
fikir almak istiyorum sizlerden. kayınvalidemle elbise konusu acıldı ben düğün için elbisemi sectim beyaz uçuş uçuş bi elbise istiyorum dedi bende başka renkte bakarız dedim yok ben öyle istiyorum dedi, bende gülerek iyi madem gelini ayırt edebilir herhalde millet senin istediğin olsun dedim yani ben sorun yapmam heves etmiş madem giysin tabiki ama sanki biraz tuhaf olcak gibi geldi bana.
vaz geçirsem mi beyaz giymekten kırılır diye bişey demekte istemiyorum
Giysin ne olacak.
Kıskanç kaynana tipi... kuzenimin kaynanası da onun düğününde beyaz giymişti. Bizde dahil ayıpladık. rezil olduğuyla kaldı. Şimdi oğlundan ayrılmıyor. Oğlunu gelininden kıskanıyor. Kuzenim çok çekti hala da çekiyor
Modelı onemlı sade bırseyse olurbilmiyorum sanki tuhaf karşılanıcak gibi gelen misafirler tarafından
Modelı onemlı sade bırseyse olur
Ay çok berbat bi durum ama sne kötü olma, benim de kuzenim 'benim düğünümde' 'kendi düğününde' giydiği balık gelinliğini giyecekmiş.
kızlar merhaba,
fikir almak istiyorum sizlerden. kayınvalidemle elbise konusu acıldı ben düğün için elbisemi sectim beyaz uçuş uçuş bi elbise istiyorum dedi bende başka renkte bakarız dedim yok ben öyle istiyorum dedi, bende gülerek iyi madem gelini ayırt edebilir herhalde millet senin istediğin olsun dedim yani ben sorun yapmam heves etmiş madem giysin tabiki ama sanki biraz tuhaf olcak gibi geldi bana.
vaz geçirsem mi beyaz giymekten kırılır diye bişey demekte istemiyorum
Kac yaşında ki? gelinlik gibi elbise giyip taç takan elti gördü bu kk ama kv hic duymamıştım
Hadi ya gerçekten miKk neleri gördi taç takıp gelinlik giyen eltileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?