KV düğünde beyaz elbise istiyor.

Yirmi sayfa beyaz elbiseyi mi konuştunuz? Ben anlamıyorum bu düğünde kimse beyaz giymemeli olayını. Beyaz elbiseli bir misafir ya da aile üyesiyle gelini karıştıracak kadar zeka yoksunu bir insan yoktur heralde.

Benim hayalimdeki düğünde bütün kadınlar beyaz uçuş uçuş elbiseler, erkekler de keten patolonlarla beyaz gömlekler giyecekti. Herkese şunu giyin diyemeyeceğimiz için hayal olarak kaldı tabi ki.

Konu sahibi son mesajlarda gördüğüm kadarıyla kayınvalideyle bir sorununuz yok. Boşverin. Beyaz güzel bir rengimizdir. Sorun çıkmasına değecek bir konu değil.

Yaw giyerse giysin. Amaaan sen gencecik gelinsin onunla karistiracak degiller heralde gelini
Hatta kayimpederede papyon taksin oda damat olsun
Bu oyle takilacak sorun degil bence.
Sen sonraki seylere dikkat et yani yavas yavas yurumesin sana dogru. Seviyorsundur ama cokta fazla baska seylerine karismasina fln asla taviz verme.

Istemiyorsan giymesini belki kiloluysa kv diyebilirsin hani beyaz renk biraz kilolu gosterir anne diye.

Giysin ne olacak.

Kıskanç kaynana tipi... kuzenimin kaynanası da onun düğününde beyaz giymişti. Bizde dahil ayıpladık. rezil olduğuyla kaldı. Şimdi oğlundan ayrılmıyor. Oğlunu gelininden kıskanıyor. Kuzenim çok çekti hala da çekiyor

benim kayınvalidem de beyaz giymişti. kıskanç biri değildir öyle denk gelmişti:) sorun edecek bir durum değil bence.

Giysin ne olacak ki bunu kafanıza takmayın en güzel gününüzün tadını çıkarın

Boşverin ya giysin komedi yani. Tamam özenmiş olabilir de oğlunun düğününde ne gerek var, pef. Gerçi burada yazanların da söyledikleri gibi elti, görümcenin yapması daha beter.

ben giydirmezdim.

ayıp yani

bir de elalemin ağzına kaynanası kıskanmış diye laf vermek istemem

çok çirkin bir görüntü

hatta beyaz giyicem derse

"anne kiloları belli eder beyaz göbeğiniz çıkar size saks mavisi güzel bir balık elbise alalım şık durur" diye hem laf sokar hem değiştirirdim fikrini.

cümle aleme rezil olamam düğün günü valla

Bırak gülsün millet ona, kınada kırmızı düğünde beyaz giyilmez.

Ay çok berbat bi durum ama sne kötü olma, benim de kuzenim 'benim düğünümde' 'kendi düğününde' giydiği balık gelinliğini giyecekmiş.

Ayy yok daha neler ya? "Canım herhalde düğün çıkışı eşim ikimizi karıştırsın seni götürsün istiyorsun herhalde" deyin, deli midir nedir? Kıskançlıktan öte bir durum bu ya.

Benim KV de düğünde beyaz ve dantelli çok güzel bir elbise giyinmişti. Gelin gibiydi valla ama rahatsız olmadım ben, çokta yakışmıştı. Sonuçta başka beyaz elbise giyenlerde olmuştu ne olacak ki.. Gerçi benim gelinliğim somon rengiydi

Kac yaşında ki? gelinlik gibi elbise giyip taç takan elti gördü bu kk ama kv hic duymamıştım

yasi genc kendide genc duruyo.
ilk söylediğinde o an şok geçirmiştim ama sonradan düşününce üzüldümde ne yapsam bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…