KV düğünde beyaz elbise istiyor.

yasi genc kendide genc duruyo.
ilk söylediğinde o an şok geçirmiştim ama sonradan düşününce üzüldümde ne yapsam bilemiyorum
Eşimin kuzeni gelinlik gibi uzun beyaz bir elbise atmisti bana bunu giyecegim diye bende eşime gösterdim benim gelinligimden daha gelinlik gibi diye cok sinir olmuştum sonra esim uyardı gelinden başkasinin beyaz giydigi nerede gorulmus diye baska renkte ama ayni modelde ikna olmuştu simdi dusunuyorum da cokta dert degilmis aslinda giyseymis rezil olsaymis. O anki stresten hersey batiyor insana. hic takma kv bide yani giyse kendini rezil eder. Uzulme o seni dusunseydi böyle bisi yapmazdi zaten birak rezil olsun

kv niz kk yı takip ediyor gibi :)))

bide diyorum acab düşünemedi mi yani kasıtlı yapmamışta olabilir biri söylese belki anlıcak hatasını vazgecicek.

ayy cok mu iyi niyetliyim

Ayy yok daha neler ya? "Canım herhalde düğün çıkışı eşim ikimizi karıştırsın seni götürsün istiyorsun herhalde" deyin, deli midir nedir? Kıskançlıktan öte bir durum bu ya.
Ben o güne kadar hiçbir şey demicem ama o gün herkesin içinde rezil edicem. Amacı şu gelinden daha güzel oldum. Ama ben onu bi güzel yapıcam ki sorma

bide diyorum acab düşünemedi mi yani kasıtlı yapmamışta olabilir biri söylese belki anlıcak hatasını vazgecicek.

ayy cok mu iyi niyetliyim
Fazla iyi niyetlisin dusunemeyeck ne var ki canım gelinlik=beyaz bunuda dusunemeyecek kadar kıt degildir birak ama giysin valla cok komik durum oglu esi dostuda mi uyarmiyor pes :)

Kayınvalide şakasına demiş takılmış size sizde ciddiye mi aldınız bunu Allah aşkına ya ne alaka kaynana beyaz uçuş uçuş elbise giyecek milletten utanır bir kere ve isteği de olmuş baya kafaya takmışsınız siz buraya konu açacak kadar. Herkes bilir gelinden başkasının beyaz giymediğini o da bildiğinden dalgaya almış durun daha bakalım tabii ki öyle şey olmaz.

Ben bizim geline öyle şaka yapmıştım elbise beğendiğim halde onu kınada giyicem beyaz çok güzel bir elbise beğendim onu alıcam demiştim de hemen dakikasında ciddiye almıştı bir yandan da kardeşime yazmış ablan beyaz giyecekmiş diye. Tabi hemen şaka olduğunu söyledim.

Ay birak ne giyerse giysin koca kadın nolcak ki

Fazla iyi niyetlisin dusunemeyeck ne var ki canım gelinlik=beyaz bunuda dusunemeyecek kadar kıt degildir birak ama giysin valla cok komik durum oglu esi dostuda mi uyarmiyor pes :)
oğlunun yanında kesinlikle konusmaz böyle seyleri hep bana anlatır onun yanında konussa bilir karşı çıkıcak

Ben o güne kadar hiçbir şey demicem ama o gün herkesin içinde rezil edicem. Amacı şu gelinden daha güzel oldum. Ama ben onu bi güzel yapıcam ki sorma

Bence tabirleriniz hiç hoş değil. Kaldı ki kim en giyerse giysin gözler senin üzerinde olacak ayrıca zaten çevresindekiler bunun uygun olmayacağını söyler orada ancak kendinizi rezil edersiniz cevap vermekle yukarıda da belirttim kaynananız sizinle dalgasına konuşmuş öyle hele uçuş uçuş kısmı zaten mahsus söylediğini belli ediyor kocası var bir kere kadının hiç izin verir mi ki eşinizle söyler yani. Bu kadar saf olup inanmış olamazsınız. Hem hadi giydi diyelim siz demeden o zaten kendi kendini aleme rezil ermiş olacak.

espiri yapmış olsa anlardım ki zaten kendiside söylerdi
bu durumda yemde atmış olabilir bakalım oğluna yada baskasına rahatsız oldugumu belirticek miyim diye yani herseyi düşünmek gerek demek ki

bencede siz yanlış kişiye yazdınız su an
tekrar ediyorum espiri yapmış olsa anlardım gercekle şakayı ayırt edebilecek yaştayım
tabikide gzler bende olacak farkındayım ama ben kendim için giymesin istemiyorum diye bi cümle de kurmadım onu düşünerek açtım bu konuyu

Ayyyyy en sevmediğim şey düğünde beyaz ve beyaz yakın abiye giyen tipler.

Dugune gelen davetliler kimin gelin kimin kv olduğunu bilerek geliyolardir sanirim aradaki yas farkida cabasi hadi yasitin biri olsa dicem ki kafaya takilabilir. Ama elle tutulur hic bir yani yok dusuncenin ah canım benim sen simdiden kadinin giyecegi elbise rengine bile kafa yoruyosan sizin sonunuzu pek anlaşan kv-gelin olarak goremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…